Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Αυτή την Alfa ποιος θα την πάρει;



H Zagato, η εταιρία από το Μιλάνο, παρουσίασε και επισήμως την εικονιζόμενη Alfa Romeo TZ3 Stradale για να γιορτάσει τα 100 χρόνια της Alfa Romeo και αυτές είναι οι επίσημες φωτογραφίες.
Η γοητευτική TZ3 Stradale είναι μέρος της «κουλτούρας» της Alfa Romeo και το δημιούργημα είναι ένα όχημα με το σήμα της Alfa αλλά τον κινητήρα από ένα άλλο απίστευτο όχημα, τη Dodge Viper ACR.
Ο κινητήρας της κρύβεται κάτω από ένα αμάξωμα που αποτελείται εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα και έχει όλα τα στοιχεία του σχεδιασμού Zagato.
Έτσι, κάτω από το καπό υπάρχει V10 κινητήρας 8,4 lt που προέρχεται από το Viper SRT-10 και αποδίδει 612 PS ενώ συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.
Η ανάρτηση έχει εξελιχθεί από την Zagato και η παραγωγή της TZ3 Stradale θα περιοριστεί σε μόλις 9 κομμάτια.



Είναι το τέταρτο μοντέλο στη σειρά TZ.
Η νέα Stradale ακολουθεί την αρχική TZ και την TZ2, αλλά και την πιο πρόσφατη TZ3 Corsa που αποκαλύφθηκε στην περυσινή Villa d’Este.



Η Alfa-powered TZ3 Corsa ήταν ένα όχημα που δημιουργήθηκε για μια φορά ενώ η TZ3 Stradale θα φτιαχτεί σε εννέα κομμάτια.
Το πρώτο έχει ήδη αποκτηθεί από τον αμερικανό συλλέκτη Eric King, ενώ είναι γνωστό πως άλλα δύο προορίζονται για έναν Ιάπωνα και έναν Ευρωπαίο αγοραστή !
Έξι μένουν προς πώληση…
Όσο για την τιμή πώλησης δεν έχει ανακοινωθεί κάτι...
Εσείς πόσο περίπου την κοστολογείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: