Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Μια άσημη καμαριέρα «καθάρισε» για 11.000.000 Έλληνες ! ! !

4 σχόλια:

peripetia είπε...

ΣΩΣΤΟ

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

Το Υπουργείο Τύπου της Χούντας του ΔΝΤ (το MEGA) πρωτοστατούντων των λογότυπων της χρεοκοπίας της χώρας (των Πεντετρέμηδων) μετέδωσαν πριν λίγο ότι:

"Είναι απώλεια για ...την Ελλάδα η σύλληψη του Dominique Strauss-Kahn"!!!!!

Ραγιάδες και οσφυοκάμπτες .....
ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΟΕΟΟΟΟΟ!!!!!!

Στη δε Γαλλία -λέει- πέφτουν απ' τα σύννεφα για τα κατορθώματα του γερο-μπισμπίκη!!!
Ρε, την κιτρινοκάμπια!!!
Ρε τον μουρνταράκο!!!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Στα χνάρια όλων των γνωστών σοσιαλιστών κι αυτός...

Ανώνυμος είπε...

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν στη Νέα Υόρκη, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα ξενοδοχείου στο Μανχάταν.
Ο Ντομινίκ Στρος Καν συνελήφθη από τους Αμερικανούς αστυνομικούς στο αεροδρόμιο –λίγο πριν αναχωρήσει για το Παρίσι- την ώρα που έβαζε κωλοδάχτυλο σε μια αεροσυνοδό.
Σύμφωνα με την Αμερικανίδα καμαριέρα, ο Ντομινίκ Στρος Καν βγήκε γυμνός από το μπάνιο, την πέταξε στο κρεβάτι και της τον έχωσε στο στόμα.
Αρχικά, τα αμερικανικά ΜΜΕ προκάλεσαν σύγχυση στην παγκόσμια κοινή γνώμη αφού έκαναν λόγο για σοδομισμό και όχι για πεολειξία – οι Αμερικανοί μπερδεύουν το κωλομπαριλίκι με το τσιμπούκι επειδή το στόμα τους μοιάζει με τον κώλο τους.
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν την στολή της καμαριέρας, με την ελπίδα να ανακαλύψουν ίχνη από το σπέρμα του Ντομινίκ Στρος Καν, αλλά υπάρχουν φόβοι πως η καμαριέρα τα κατάπιε.
Γάλλοι πολιτικοί αναλυτές αναφέρουν πως η κίνηση του Ντομινίκ Στρος Καν να εξαναγκάσει μια Αμερικάνα να του πάρει τσιμπούκι ήταν πολύ έξυπνη, αφού οι Γάλλοι ψηφοφόροι θα ενθουσιαστούν και ο κ. Στρος Καν θα κερδίσει τις επόμενες γαλλικές προεδρικές εκλογές με περίπατο.
Σύμφωνα με τον γνωστό πολιτικό αναλυτή Υβ Σαιν Κουστώ, για να ξεπεράσει τώρα ο Νικολά Σαρκοζί τον Ντομινίκ Στρος Καν, θα πρέπει να του κάνει τσιμπούκι η Χίλαρι Κλίντον, ενώ, ίσως χρειαστεί να ξεκωλιάσει και την Άνγκελα Μέρκελ.
Πρόσφατα, ο Ντομινίκ Στρος Καν προκάλεσε μεγάλο θόρυβο στη Γαλλία επειδή εμφανίστηκαν φωτογραφίες που τον παρουσίαζαν να μπαίνει σε μια Πόρσε, αλλά τώρα ακούγονται φωνές που υποστηρίζουν πως ο κ. Στρος Καν δεν έκανε μόνο βόλτα με την Πόρσε αλλά την πήδηξε κιόλας. Από την εξάτμιση.
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν και στους ομόθρησκούς του, οι οποίοι τον κατηγορούν επειδή το Σάββατο είναι ιερή μέρα για τους Εβραίους και απαγορεύονται τα τσιμπούκια.
Ο κ. Στρος Καν δικαιολογήθηκε στον εβραϊκό κόσμο, υποστηρίζοντας πως γύρω-γύρω ήταν Σάββατο και εκεί που του έπαιρνε πίπα η καμαριέρα ήταν Κυριακή.
Η είδηση της σύλληψης του Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα έχει προβληματίσει πολύ και τους Έλληνες, οι οποίοι συνειδητοποίησαν πως σε άλλες χώρες υπάρχουν και πολιτικοί που γαμάνε.
Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει γυρίσει τα ξενοδοχεία όλου του πλανήτη τον τελευταίο ενάμισι χρόνο αλλά δεν του πέρασε από το μυαλό να κουτουπώσει καμιά καμαριέρα μπας και ξελαμπικάρει.
Ο Γιώργος Παπανδρέου –μόλις μπαίνει η καμαριέρα στο δωμάτιό του- της αρπάζει τη μάπα από τα χέρια και την παρακαλάει να τον αφήσει να κάνει αυτός φασίνα.
Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Ντομινίκ Στρος Καν με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ –με θέμα το ελληνικό χρέος-, αν και κανείς δεν ξέρει αν θα πραγματοποιηθεί. Πάντως, η κυρία Μέρκελ έχει πλυθεί παντού και τον περιμένει.