Σάββατο 21 Μαΐου 2011

«Η ΠΟΛΗ… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ…» 1η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ! ! !


«Η ΠΟΛΗ… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ…»

Με αυτό το σύνθημα, 12 εθελοντικές οργανώσεις του Δήμου Περιστερίου σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των κοινωνικών φορέων του Δήμου Περιστερίου. Το Σαββάτο 21 Μαΐου από τις 11.00 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και την Κυριακή 22 Μαΐου από τις 9.00 π.μ. έως την 1.00 μ.μ. σας περιμένουν στον Πεζόδρομο Περιστερίου στην Εθνικής Αντιστάσεως.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ίδιους τους εθελοντικούς οργανισμούς και το έργο τους στην ανοιχτή έκθεση ενημερωτικού υλικού στον πεζόδρομο του Περιστερίου. Ακόμα, θα παρουσιαστούν δραστηριότητες όπως χορός, δράσεις για παιδιά, μουσική, εικαστική έκθεση κοινωνικού design ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.
Τη διοργάνωση της γιορτής έχουν αναλάβει οι οργανισμοί: ΕΔΡΑ, Επιτροπή Ανέργων, Κιβωτός, ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α., Κοινωνική Σταυροφορία Σύλλογος Αιμοδοτών Περιστερίου, Μουσική Αργώ, Περιβαλλοντικός Σύλλογος, Ποδηλατικός Σύλλογος Περιστερίου, Σύλλογος για το Μπουρνάζι, Συνάνθρωποι, Το Περιστέρι της Ειρήνης, Τοπικό τμήμα δυτικών προαστίων του συνδέσμου για τα δικαιώματα της γυναίκας, υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου.


Πληροφορίες Τηλ. & Fax: 210-5913826, 210-5786870

Δεν υπάρχουν σχόλια: