Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσκεψη στο Kamares Villas Boutique Hotel στις Καμάρες Γυθείου!!!


Σε μια από τις πρώτες εξορμήσεις κατά την πρόσφατη παραμονή μας στη Μάνη επισκεφθήκαμε έναν υπέροχο χώρο διαμονής της οικογένειας Πατρικάκου στην παραλία Καμάρες του Γυθείου πέντε - δέκα λεπτά από το Belle Helene στο Βαθύ.
Το Kamares Villas Boutique Hotel που απέχει 14 χλμ από το Γύθειο και 12 χλμ από την Αρεόπολη είναι ένα νεόκτιστο ξενοδοχείο σε μια υπέροχη αμμώδη παραλία κοντά στο Γύθειο. Απέχει μόλις 800 μέτρα από την πανέμορφη ακτή του οικισμού Καμάρες που είναι μία από τις πιο παρθένες της Μεσογείου, με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές διακοπές που έχετε ονειρευτεί! Το ξενοδοχείο αποτελείται από πέντε πέτρινα κτίρια παραδοσιακής μανιάτικης αρχιτεκτονικής, τα οποία βρίσκονται μέσα σε έναν όμορφο ελαιώνα και ενσωματώνονται αρμονικά στο φυσικό περιβάλλον. Τα κτίρια αυτά περιλαμβάνουν δώδεκα μονόχωρα και δίχωρα πολυτελή δωμάτια που εξασφαλίζουν την πλήρη αυτονομία, την ιδιωτικότητα, την κομψότητα και την καλαισθησία που αρμόζει στις πολύτιμες στιγμές των διακοπών σας. Εδώ θα απολαύστε μια φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών με πολυτέλεια, φινέτσα και διακριτικότητα που θα προσδώσει στις διακοπές σας το στιλ που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Οι κομψοί, απέριττοι και καλόγουστοι κοινόχρηστοι χώροι όπως, η αίθουσα υποδοχής, το κομψό σαλόνι με τζάκι, το ατμοσφαιρικό και καλόγουστο all day bar, συμπληρώνουν το παζλ των αξέχαστων διακοπών. Σημείο αναφοράς της διαμονής σας είναι και το απολαυστικό και πλήρες παραδοσιακό πρωινό που περιλαμβάνει χειροποίητες μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού και άλλες σπιτικές γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Λόγω της γεωγραφικής θέσης του το Kamares Villas Boutique Hotel στη Μάνη προσφέρει στον επισκέπτη ποιοτικές επιλογές για βόλτες, φαγητό και διασκέδαση. Χαρείτε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, τη γοητευτική αγριάδα, τη γαλήνη και την ηρεμία της Ανατολικής Μάνης. Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και αποδράστε από το στρες της καθημερινότητας. Η ζεστή ατμόσφαιρα φιλοξενίας και η φιλική εξυπηρέτηση θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας και θα δημιουργήσουν συναισθηματικούς δεσμούς με την περιοχή και τους ανθρώπους της.
Διακοπές σε μια από τις πιο καθαρές παραλίες της Μεσογείου... Η εικόνα είναι μαγευτική! Βγαλμένη από καλοκαιρινά καρτ ποστάλ. Η μεγάλη παραλία στις Καμάρες της ανατολικής Μάνης με σταχτιά άμμο, κρυστάλλινα γαλάζια νερά και φόντο ένα καταπράσινο τοπίο με την επιβλητική γοητεία της Μάνης. Εκεί σε απόσταση μόλις 800 μέτρα από το κύμα, το εντυπωσιακό αρχιτεκτονικά Kamares Villas Boutique Hotel, είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή σας φαντασίωση. Το ξενοδοχείο ήρθε για να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας στην περιοχή και να προσφέρει στον επισκέπτη μοντέρνες συνθήκες διαμονής που θα του επιτρέψουν να γνωρίσει την πολιτιστική κληρονομιά, τις φυσικές ομορφιές και τις πανέμορφες παραλίες της Ανατολικής Μάνης. Κι επειδή καλοκαιρινές διακοπές δεν νοούνται χωρίς βόλτες και διασκέδαση, το πανέμορφο Γύθειο, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής προσφέροντας ευκαιρίες αγορών και πολλές επιλογές για καφέ, φαγητό, ποτό και διασκέδαση. Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο ήσυχο και ρομαντικό η Αρεόπολη βρίσκεται ακόμα πιο κοντά και σας προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση για τη βραδινή σας έξοδο.
Ανακαλύψτε τη δική σας Μάνη! Ανυπόταχτη. Ξεχωριστή. Μοναδική. Η περιοχή της Ανατολικής Μάνης που βλέπει προς το Λακωνικό Κόλπο είναι πολύ ιδιαίτερη. Έχει ιδιαίτερη ομορφιά, ιδιαίτερους αλλά φιλόξενους ανθρώπους, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και χρειάζεται ιδιαίτερη προσέγγιση. Πρόκειται για μια περιοχή κυρίως ορεινή, με άνυδρο και άγονο έδαφος, βαρύ κλίμα το χειμώνα και πολύ ζεστό το καλοκαίρι. Περιλαμβάνει τις άλλοτε επαρχίες του Γυθείου και Οιτύλου και η συνολική της έκταση φθάνει τα 1800 τ. χλμ. που με ραχοκοκαλιά τον Ταΰγετο, καταλήγει στο Ακρωτήριο Ταίναρο. Έχει έδρα το Γύθειο και ιστορική έδρα την Αρεόπολη. Το όνομά της το οφείλει πιθανότατα στο περίφημο κάστρο της Μαΐνης, που χτίστηκε στις αρχές του 10ου αιώνα. Η Μάνη κατοικούνταν από την παλαιολιθική εποχή και σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής της διαδρομής είχε μια ξεχωριστή πορεία. Ήταν ανέκαθεν μια περιοχή διοικητικά αυτόνομη, πολιτισμικά συμπαγής, ιστορικά και οικιστικά ξεχωριστή τόσο στα χρόνια του Βυζαντίου όσο και την περίοδο της Τουρκοκρατίας. Από την ίδρυση του ελληνικού κράτους, η Μάνη, απετέλεσε ξεχωριστό νομό μέχρι το 1937 όταν με νόμο του Μεταξά η Δυτική Μάνη, αποσπάστηκε από την επαρχία Οιτύλου Λακωνίας και προσαρτήθηκε στην επαρχία Καλαμών του Νομού Μεσσηνίας. Η διάσπαση αυτή είχε ως στόχο να αποδυναμωθεί ο σκληρός πληθυσμός της περιοχής που ανέκαθεν αντιστεκόταν στις κυβερνήσεις του ελληνικού κράτους. Σήμερα η περιοχή διατηρεί τα μοναδικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά που εντυπωσιάσουν τον επισκέπτη. Μοναδικοί πετρόχτιστοι οικισμοί και πύργοι αξεπέραστης αρχιτεκτονικής, αμέτρητες βυζαντινές εκκλησίες, πληθώρα μικρών παρθένων κολπίσκων με κρυστάλλινα νερά, περιμένουν τον επισκέπτη να ανακαλύψει αυτό που τον γοητεύει περισσότερο…

















































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: