Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Μετά τη Λευκή καθιερώθηκε και η Κόκκινη Νύχτα στην Καλαμάτα!!!


Μετά τη Λευκή Νύχτα καθιερώθηκε και η Κόκκινη Νύχτα στην Καλαμάτα. Όμως, έτσι όπως βαδίζουμε τελευταία, μετά τις Λευκές και τις Κόκκινες Νύχτες προβλέπω από του χρόνου να διοργανώνουμε και Μουσουλμανικές Νύχτες

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τα εμπορικά σημεία του κέντρου της Καλαμάτας για την Κόκκινη Νύχτα, μια βραδιά αγορών και διασκέδασης! 
Η Κόκκινη Νύχτα, μια πρωτοβουλία του Δήμου Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, το Σύλλογο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καλαμάτας και την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, πέτυχε! 
Από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα τα ξημερώματα στα καταστήματα της Καλαμάτας ο κόσμος που συνέρρεε από όλη τη Μεσσηνία αλλά και από άλλες πόλεις της Πελοποννήσου και την Αθήνα είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει και να ψωνίσει αφού υπήρχε μεγάλη ποικιλία ειδών για όλους, σε πολύ χαμηλές τιμές και με εκπτώσεις… επί των εκπτώσεων. 
Το αγοραστικό ενδιαφέρον ήταν ισχυρό και οι ευκαιρίες μεγάλες! 
Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις οποίες διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας, σε συνεργασία με Πολιτιστικούς Συλλόγους, αλλά και ιδιώτες, ενώ έγινε και πρόβα για το χορό bachata, με τον οποίο η Καλαμάτα θα επιχειρήσει να κατακτήσει νέο ρεκόρ Guinness. 
Η επόμενη μεγάλη εκδήλωση της Καλαμάτας είναι η έναρξη του 4ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, σήμερα το βράδυ στις 19.00, στην πλατεία Όθωνος, στο Ιστορικό Κέντρο!


Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας δήλωσε τα εξής:

«Η Κόκκινη Νύχτα σημείωσε απόλυτη επιτυχία και οι στόχοι, οι οποίοι τέθηκαν, πραγματοποιήθηκαν. Πολύς κόσμος, πολύ καλές τιμές, φροντίδα για την καθαριότητα, ψυχαγωγία που άρχισε από τις 20.00 και θα κρατήσει μέχρι τις πρωινές ώρες!
Ήταν μια βραδιά αγορών και διασκέδασης, στην οποία μετείχαν όχι μόνο Καλαματιανοί αλλά και πολίτες από τη Μεσσηνία, την Πελοπόννησο και την Αθήνα.
Η εκδήλωση απόψε καθιερώνεται και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο την τελευταία ημέρα των χειμερινών εκπτώσεων. Ο Δήμος Καλαμάτας θα προσπαθεί πάντοτε για την οικονομική και κοινωνική στήριξη της πόλης, υλοποιώντας δράσεις όπως η Κόκκινη Νύχτα, που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση».






















Δεν υπάρχουν σχόλια: