Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η Καλαμάτα θα γίνει Κόκκινη τη Νύχτα του Σαββάτου και δεν πρέπει να το χάσετε...


Ανοιχτά καταστήματα μέχρι το ξημέρωμα, τιμές τόσο χαμηλές που θα προκαλέσουν... σοκ, μουσικές, χορευτικές, εικαστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, κεράσματα και πολλές άλλες εκπλήξεις: αυτή θα είναι η «Κόκκινη Νύχτα», το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στην Καλαμάτα.
Η «Κόκκινη Νύχτα» θα σηματοδοτήσει τη λήξη των χειμερινών εκπτώσεων, καθιστώντας για άλλη μια φορά την Καλαμάτα επίκεντρο της εμπορικής κίνησης στη Νότια Πελοπόννησο και ευρύτερα. Έρχεται, δε, να συμπληρώσει τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι «Λευκές Νύχτες» οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην πόλη τα προηγούμενα τρία χρόνια, το τελευταίο Σαββατόβραδο του Αυγούστου. Η Καλαμάτα γέμισε κόσμο, που ήλθε από διάφορα σημεία της Πελοποννήσου κι από ακόμη παραπέρα και απόλαυσε μουσική και τραγούδια σε πολλά σημεία της πόλης, ενώ κατά την ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων είχε τη δυνατότητα ν' αγοράσει σε χαμηλές τιμές ό,τι έχει ανάγκη ένα νοικοκυριό, ο άνδρας, η γυναίκα, το παιδί.

Σημειώνεται πως το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στη συνεδρίαση της 15ης Φεβρουαρίου 2016, ενέκρινε - με την υπ’ αριθμ. 28/2016 απόφασή του - «την παράταση του εθνικού πλαισίου ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων στο Δήμο Καλαμάτας το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου του έτους 2016 και συγκεκριμένα από τις 6.00 μ.μ. ώρα έως και τις 03.00 π.μ. της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου του έτους 2016, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης με τίτλο "Κόκκινη Νύχτα"».

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης με απόφασή του έκρινε νόμιμη την απόφαση 19/2016 του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας σχετικά με τη «διοργάνωση χειμερινής εκδήλωσης "Κόκκινη Νύχτα" για την ενίσχυση του εμπορικού και επαγγελματικού ιστού της πόλης».


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χλωμό το βλέπω με τα μπλόκα των αγροτών από την Κόρινθο ως την Καλαμάτα και σε όλες τις διασταυρώσεις του νομού... Απ’ ότι φαίνεται, μετά την αδυναμία μετάβασης στις εορταστικές εκδηλώσεις της Υπαπαντής, ούτε στην κόκκινη νύχτα, ούτε στο καρναβάλι της Καλαμάτας και της Μεσσήνης θα κατέβει ο κόσμος...