Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χαϊδάρι την Τετάρτη το απόγευμα!!!


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. Με περιοδείες, οι τέσσερις διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος επικοινωνούν τις θέσεις τους στους ψηφοφόρους, με το βλέμμα στραμμένο στις 22 Νοεμβρίου.
Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 17:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την πόλη μας για να αναπτύξει τις θέσεις του στους Χαϊδαριώτες ψηφοφόρους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό Μεζεδοπωλείο "Το Κάτι Άλλο" που βρίσκεται απέναντι από την Πλατεία Ηρώων πλησίον των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Χαϊδαρίου.
Διεύθυνση καταστήματος: (Οδός Στρ. Καραϊσκάκη 26, Τηλ. 2105901455)


Ν.Δ. από την Αρχή! 
Σε περιμένω στο Χαϊδάρι την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα.
Στο Μεζεδοπωλείο "Το Κάτι Άλλο" (Στρ. Καραϊσκάκη 26)

Κυριάκος Μητσοτάκης

«Θέλω μια Νέα Δημοκρατία που ο παραδοσιακός Δεξιός θα αισθάνεται άνετα με τον μετριοπαθή Κεντρώο».

«Θέλω μία Νέα Δημοκρατία που να ανήκει σε όλους τους Νεοδημοκράτες. Αυτή τη Νέα Δημοκρατία φαντάζομαι και αυτή τη Νέα Δημοκρατία μπορούμε να κάνουμε πράξη. Να την ανοίξουμε διάπλατα. Να κάνουμε καταστατικές αλλαγές. Μας αξίζει κάτι καλύτερο και με τη δική σας δύναμη, αυτό το καλύτερο μπορούμε να το έχουμε. Μπορούμε να το έχουμε και στη Νέα Δημοκρατία και στη χώρα».

«Η ενότητα της ΝΔ δεν κινδυνεύει από την δημοκρατική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, θα παραμείνω στρατιώτης του κόμματος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: