Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Στην Ελευσίνα σμίξαμε άλλη μια φορά...


Ένα ηλιόλουστο απόγευμα στα μέσα του Νοέμβρη, ένας ζεστός, όπως και ο καιρός, χώρος στον πεζόδρομο της Νικολαΐδου στην Ελευσίνα, έντονα συναισθήματα από τους πρώην συναδέλφους, που άδραξαν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να σμίξουν, καθώς κι αυτή η θετική αύρα που εξέπεμπε ο αρχαιολογικός χώρος της Ελευσίνας και η οποία ήταν διάχυτη γύρω μας, συνετέλεσαν στο να μείνει αλησμόνητη και αυτή η συνάντηση των συνταξιούχων των ΕΛΠΕ στο μεζεδοπωλείο ΡΑΚΟΥΝ.
Καλή η συναναστροφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά η φυσική παρουσία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι αναντικατάστατη. Γι΄ αυτό και πολλοί σήμερα, πρότειναν ακόμη και εξορμήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αφού τόσες δεκαετίες στον ίδιο χώρο, στην ίδια βάρδια, έχουν δημιουργήσει στερητικά σύνδρομα που μόνον οι προσωπικές επαφές και οι κοινωνικές εκδηλώσεις αυτού του είδους μπορούν να καλύψουν.
Άλλωστε δεν ήταν τυχαία και η προσέλευση εν ενεργεία συναδέλφων που παρά την επαγγελματική τους ανέλιξη θεώρησαν φυσική και αναγκαία την παρουσία τους, δοθείσης της ευκαιρίας.
Όσο για τη δική μου παρουσία στην εκδήλωση, είχα μια καλή δικαιολογία… Ήθελα να δω πώς θα περνούσα ως συνταξιούχος, αφού κατά τα φαινόμενα κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό στο άμεσο μέλλον παρά τα σχεδόν τριανταπέντε χρόνια εργασιακού βίου έως σήμερα.
Και εις άλλα με υγεία!!!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ! 




































1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΓΚ