Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ηγετική εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Χαϊδάρι!!!


Ηγετική εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη απόψε στο Χαϊδάρι και θερμή υποδοχή από τους συμπολίτες μας που κατέκλυσαν το κεντρικό μεζεδοπωλείο της πόλης μας "Το Κάτι Άλλο" επευφημώντας τον όταν μίλησε για την ανάγκη να βγει η Νέα Δημοκρατία από την απομόνωση και την καθοδική τροχιά των τελευταίων χρόνων και για την ανάγκη του δημοσίου διαλόγου στην παράταξη. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων: Είναι χρήσιμο να καταλάβουμε ότι ο μοναδικός εγγυητής της ενότητας είναι ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας. Στον απλό αγωνιστή, τον ανώνυμο Νεοδημοκράτη ανήκε κι ανήκει το κόμμα. Η ενότητα δεν κινδυνεύει από τον διάλογο. Αντιθέτως, η έλλειψη διαλόγου οδηγεί στην εσωστρέφεια. Με τη δική σας στήριξη θα ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Θέλω μια Νέα Δημοκρατία όπου ο παραδοσιακός Δεξιός θα αισθάνεται άνετα με τον μετριοπαθή Κεντρώο. Θέλω μία Νέα Δημοκρατία που να ανήκει σε όλους τους Νεοδημοκράτες. Αυτή τη Νέα Δημοκρατία φαντάζομαι και αυτή τη Νέα Δημοκρατία μπορούμε να κάνουμε πράξη. Να την ανοίξουμε διάπλατα. Να κάνουμε καταστατικές αλλαγές. Μας αξίζει κάτι καλύτερο και με τη δική σας δύναμη, αυτό το καλύτερο μπορούμε να το έχουμε. Μπορούμε να το έχουμε και στη Νέα Δημοκρατία και στη χώρα. Η ενότητα της ΝΔ δεν κινδυνεύει από την δημοκρατική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, θα παραμείνω στρατιώτης του κόμματος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Επίσης, έκανε δριμεία κριτική για την αλλοπρόσαλλη κυβερνητική πολιτική, καταφέρθηκε προσωπικά εναντίον του Πρωθυπουργού, αλλά και υπουργών της Κυβέρνησης, που προκαλούν με την ανεπάρκειά τους, τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις τους, τονίζοντας ότι ο ίδιος, εφόσον εκλεγεί Πρόεδρος της Ν.Δ. έχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για να σταθεί δυναμικά και αξιοπρεπώς απέναντι στην εγχώρια και τη διεθνή πολιτική σκηνή.
Τέλος, συμφώνησε με τις απόψεις των παρευρισκομένων ότι αν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε αφεθεί τη δεκαετία του '90 να ολοκληρώσει το έργο του ως Πρωθυπουργός, η Ελλάδα σήμερα δεν θα ζούσε αυτή την περιπέτεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προσέλευσή του στο χώρο της εκδηλώσεως, αλλά και κατά την αποχώρηση, χαιρέτησε δια χειραψίας όλους τους παρευρισκόμενους έχοντας κάτι ιδιαίτερο να πει με τον καθένα...

Η αποψινή συγκέντρωση ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούμε με παλιούς φίλους και συναγωνιστές και να ανταλλάξουμε πολιτικές  απόψεις...

Μεταξύ τον παρόντων στην αποψινή εκδήλωση και ο Δημήτρης Μαραβέλιας, πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου.

Σε 885 εκλογικά κέντρα με 1.284 κάλπες στο εσωτερικό και 44 στο εξωτερικό θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ηγεσία της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου, όπως αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ! 



































Δεν υπάρχουν σχόλια: