Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Όποιος γουστάρει ΒΜW να πληρώνει από την τσέπη του όπως εμείς!!!


Όποιος γουστάρει ΒΜW και άλλες πολυτέλειες, να πληρώνει από την τσέπη του όπως εμείς... Η κυβέρνηση σκοπεύει να εισπράξει χρήματα πουλώντας τα υπουργικά αυτοκίνητα... Στα προς πώληση αυτοκίνητα περιλαμβάνεται και μια αλεξίσφαιρη, αλεξίβομβη και με δορυφορική πλοήγηση BMW (η λεγόμενη και "μνημονιακή BMW"), αξίας 750.000 ευρώ, που ως σήμερα την κυκλοφορούσε αρχηγός απαξιωμένου κόμματος... Τώρα πόσο μπορεί να πουληθεί ένα αυτοκίνητο που αγοράσθηκε 750.000 ευρώ και ποιοι θα τα ξανακονομήσουν από την μεταπώληση είναι άλλη υπόθεση...









2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπειτα από κάθε εκλογές το ίδιο παραμύθι. Νωπές είναι στις μνήμες μας οι εξαγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου για υβριδικά βουλευτικά χαμηλού κυβισμού και ο σάλος που είχε γίνει για την απόσυρση των ενεργοβόρων, υψηλού κυβισμού, αυτοκινήτων πολυτελείας από τις δημόσιες υπηρεσίες. Μετά από αυτές τις εξαγγελίες προχωρήσαμε στην αγορά των Μπε Εμ Βε σειράς 7 αξίας 750.000 έκαστης... για να πουληθούν σε εξευτελιστική τιμή (χαριστούν στην πραγματικότητα) και αυτές με τη σειρά τους στα κυκλώματα που λυμαίνονται το δημόσιο.

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Αρπάζανε 20 € από τους συνταξιούχους των 360 € το μήνα, λεφτά που ήταν δικά τους αφού αποτελούσαν τις εισφορές που πλήρωναν από το μισθό τους και αγόρασαν (Βενιζέλος & Παπουτσής), χωρίς να ντρέπονται, δύο BMW των 750.000 € και των 24.000 € για κάθε service, συνολικά 1,6 εκατομμύρια €. Με το ποσό αυτό δεν θα χρειαζόταν να μειώσουν τη σύνταξη 80.000 σχεδόν συνταξιούχων. Να τους χαιρόμαστε και να τους ξαναψηφίσουμε άμεσα!