Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Με επισημότητα η ορκωμοσία του Γιώργου Τσώνη στη Μεσσήνη!!!



Σε εορταστική ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους κόσμου και με τον ίδιο να διακηρύσσει ότι θα είναι δήμαρχος όλων ανεξαιρέτως των κατοίκων του Δήμου Μεσσήνης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η ορκωμοσία του Γιώργου Τσώνη.

Ο νέος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και οι τοπικοί σύμβουλοι ορκίστηκαν στις έξι το απόγευμα της Κυριακής, στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, σε μια τελετή όπου προεξήρχε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος.
Ο Γιώργος Τσώνης στην ομιλία του τόνισε ότι γνωρίζει τις δυσκολίες, έχει συναίσθηση των βαρών που αναλαμβάνει, αντιλαμβάνεται τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η χώρα και η κοινωνία, υπογράμμισε όμως ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά και να δώσουν τις λύσεις που χρειάζονται η περιοχή και οι κάτοικοι.
Είπε ότι τις εκλογές δεν τις κέρδισε ο ίδιος αλλά ο λαός του Δήμου, ζήτησε όμως οι πανηγυρισμοί να σταματήσουν τώρα και να ξεκινήσει η δουλειά, τόσο από τον ίδιο όσο και από όλους τους αιρετούς και τους εργαζόμενους του Δήμου.
Δεσμεύτηκε για διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμό προς όλους, τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να συνεργαστεί με τους πάντες, με πρώτες προτεραιότητες την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες, την προστασία του περιβάλλοντος, την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους.
Κλείνοντας την ομιλία του ο Γιώργος Τσώνης επανέλαβε ότι ο πρώτος γνώμονας της πολιτικής του θα είναι η ενότητα, για το καλό του Δήμου.

Στ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: