Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Φιλανθρωπίες καλοντυμένων κυριών σε βενζινάδικα του Χαϊδαρίου!!!


Καμιά δεκαριά καλοντυμένες και καλοχτενισμένες κυρίες που φορούσαν υπερμεγέθη μαύρα γυαλιά ηλίου καλύπτοντας το πρόσωπό τους και είχαν περασμένη μαύρη κορδέλα στα μαλλιά τους σε ένδειξη πένθους λόγω της εβδομάδας των Παθών, κατέφθασαν σήμερα το πρωί με πολυτελή οχήματα σε βενζινάδικα της πόλης και πλήρωναν τα καύσιμα συμπολιτών μας που αδυνατούσαν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους.

Όταν ζητήσαμε από τους βενζινάδες να μας πληροφορήσουν γιατί το έκαναν και με ποια κριτήρια, μας είπαν ότι πλήρωναν τα καύσιμα όσων ήταν φορτωμένοι με σούβλες και μπαγκάζια και ετοιμάζονταν να εκδράμουν στην ύπαιθρο χώρα για τον πατροπαράδοτο οβελία και όσων έβαζαν καύσιμα μέχρι 10 ευρώ για να προλάβουν να πάνε στα σπίτια τους και να μη μείνουν στους δρόμους πασχαλιάτικα.

Οι κυρίες που διέθεσαν για τον φιλανθρωπικό σκοπό τους πάνω από 50.000 ευρώ, δεν προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν τα δικά μας καύσιμα ίσως γιατί μας είδαν να οδηγούμε Mercedes που την φουλάραμε με σούπερ αμόλυβδη 100 οκτανίων.

Θέλοντας όμως να επιβεβαιώσουμε το γεγονός επιστρέψαμε στο βενζινάδικο με το μικρό μας Citroen, αλλά εκείνη ακριβώς την ώρα αποχωρούσαν διακριτικά και έτσι δεν μας δόθηκε η ευκαιρία της επιβεβαίωσης.

Φουλάραμε το μικρό μας όχημα ενώ ουρές άρχισαν να σχηματίζονται πίσω μας αφού τα νέα κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα στην πόλη…

Μόνο που οι καλλίπυγες κυρίες είχαν γίνει άφαντες και οι συμπολίτες μας, όπως κι εμείς, κατέβαλαν το αντίτιμο στο βενζινάδικο και το μόνο που έχω να πω είναι πως αυτό είναι άδικο στα ύψη που έχουν πετάξει οι τιμές των καυσίμων!

Φίλες και φίλοι Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά με Υγεία!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: