Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Χαϊδαριώτες απομονώστε τους καιροσκόπους που κυνηγούν αξιώματα και ικανοποίηση φιλοδοξιών!!!


Η πολύ σύντομη ιστορία της τρέχουσας δημοτικής προεκλογικής περιόδου βρίθει ίντριγκας, πολιτικού τυχοδιωκτισμού, άμετρης φιλοδοξίας, καινοφανών δημοσκοπήσεων και κυρίως πολιτικού αμοραλισμού. Δυστυχώς ελάχιστοι ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης. Η μάχη αφορά τις καρέκλες, τα αξιώματα, το μερίδιο στην εξουσία. Οι κινήσεις στρατηγικής σημασίας διαμορφώνονται στο πλαίσιο τι μου δίνεις, τι σου δίνω, τόσους προέδρους και αντιδημάρχους εγώ, τόσους εσύ κοκ. Καμαρίλα, αδιαφάνεια, παρασκήνιο και έκπληκτες συνιστώσες που παρακολουθούν αμήχανες όσα αποφασίζονται για αυτούς, χωρίς αυτούς.
Εμείς από αυτό εδώ το μετερίζι δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε συμμετείχαμε σε τέτοιου είδους παρασκήνιο, μηχανορραφίες και συνδιαλλαγή, φαινόμενα τα οποία καταδικάζουμε απερίφραστα. Ελπίζουμε ότι τελικά θα πρυτανεύσει η απαιτούμενη σοβαρότητα τουλάχιστον σε εκείνες τις δημοτικές κινήσεις που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα τις δημοτικές εκλογές και θα απομονωθούν και θα καταδικασθούν από τους Χαϊδαριώτες οι καιροσκόποι, οι περιπλανώμενοι, οι καθοδηγούμενοι.
Το Χαϊδάρι πάνω από όλα χρειάζεται ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα που θα στοχεύει στην ανάπτυξη και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και σιγουριάς για τους δημότες. Ο Δήμος Χαϊδαρίου χρειάζεται να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και κυρίως των νέων ανθρώπων και να συμπορευτεί μαζί τους στη δύσκολη προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, στα πλαίσια της λογικής και του δίκιου. Ελπίζουμε οι δημότες και ψηφοφόροι αυτού του δήμου να μπορέσουν να διακρίνουν τις προθέσεις του καθενός, να στηρίξουν εκείνες τις δυνάμεις που αποβλέπουν στη βελτίωση της ζωής μας, της ζωής των δημοτών και κατοίκων του δήμου μας και όχι σε εκείνους που αποβλέπουν σε καρέκλες και αξιώματα και συναλλάσσονται, για να ικανοποιήσουν μόνο και μόνο προσωπικές φιλοδοξίες και μίση. Θα πρέπει κάποιοι να σταματήσουν να παίζουν με τις τύχες 70.000 ανθρώπων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: