Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Χαϊδαρίου!!!


Χαϊδάρι 21/11/2012

Συμπολίτες και συμπολίτισσες

Έχουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας εξηγήσουμε τους λόγους που μας ώθησαν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Οι εργαζόμενοι στους Δήμους παρά την έλλειψη προσωπικού, είναι αυτοί που μαζεύουν τα σκουπίδια, φροντίζουν κι εκπαιδεύουν τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς, προσφέρουν υπηρεσίες Πολιτισμού & Αθλητισμού, εξυπηρετούν τους δημότες και εργάζονται για την εύρυθμη λειτουργία της ζωής στις πόλεις μας.
Εμείς οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να λειτουργήσει ο Δήμος μας παρ’ όλη την οικονομική εξαθλίωση στην οποία έχουμε περιέλθει, όπως άλλωστε και μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας από τις επιλογές της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και την εφαρμογή των μνημονίων.
Οι δήμοι διαλύονται και η παραχώρηση των δομών Πολιτισμού, Αθλητισμού, Καθαριότητας κ.τ.λ. στον ιδιωτικό τομέα θα μετακυλήσει πολλαπλάσια το κόστος λειτουργίας τους στους δημότες.
Τα τελευταία χρόνια έχει καλλιεργηθεί η αντίληψη ότι για όλα τα δεινά φταίει ο κακός δημόσιος υπάλληλος που πρέπει να καρατομηθεί.
Η τακτική του «διαίρει και βασίλευε» στην κοινωνία μας έχει αποδειχθεί ότι εξυπηρετεί τις πολιτικές αυτών που στοχεύουν στη φτωχοποίηση των πολλών και επιδιώκουν να προστατεύσουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου.
Πραγματικός στόχος τους δεν είναι η οργάνωση του κράτους αλλά το ξεπούλημά του, προς όφελος των μονοπωλίων. 

Εμείς, οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Χαϊδαρίου, με αίσθημα ευθύνης απευθυνόμαστε στους δημότες της πόλης μας και σας καλούμε να συνταχθείτε σε κοινό αγώνα, με στόχο την αποτροπή των απολύσεων.
Για να μη χαθούν άλλες θέσεις εργασίας.
Για να προσφέρονται δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες από τους Δήμους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

- ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ & ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
- ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
- ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: