Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Υπό κατάληψη το Δημαρχείο Χαϊδαρίου!!!


Υπό Κατάληψη έχει τεθεί το Δημαρχείο Χαϊδαρίου από τους εργαζόμενους που θίγονται από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και κινδυνεύουν με άμεση απόλυση.
Αύριο Τετάρτη 14-11-2012 και ώρα 13:00 μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο συνέρχεται σε έκτακτη συνεδρίαση με θέμα:
"Λήψη απόφασης για τις επιπτώσεις που προκαλούνται στην λειτουργία του Δήμου μας, από τις διατάξεις του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 (Ν 4023/2012)".

Παρόλα αυτά αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η στάση των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με παρέμβασή τους ζητούν να μη θιχθούν οι αποδοχές τους, αντιπροτείνοντας ισόποση μείωση της χρηματοδότησης των Δήμων…
Για άλλη μια φορά αποκαλύπτονται, αφού αντιμετωπίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση ως μέσον βιοπορισμού τους.
Σας θυμίζω τη δημόσια τοποθέτησή μου για το θέμα αυτό ΕΔΩ!!!

Επίσης αύριο Τετάρτη όλα τα συνδικάτα της χώρας καλούν τον κόσμο σε Στάση Εργασίας εναρμονίζοντας τη δράση τους με τη δράση των Ευρωπαϊκών συνδικάτων.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια:


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σε όλη την Ευρώπη, ανεργία, ισοπέδωση εργατικών δικαιωμάτων, σκληρή λιτότητα και φοροεπιδρομή άνευ αντικρίσματος, αποτελούν τα βασικά εργαλεία στα χέρια των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, που με πρόσχημα τη συστημική κρίση, βάλουν κατά του κόσμου της εργασίας αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας.
Οι εργαζόμενοι σε όλη την Ευρώπη με συνεχείς και δυναμικές κινητοποιήσεις (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία) συντονίζονται για να αναχαιτίσουν τη λαίλαπα που απειλεί ακόμα και την επιβίωσή τους. Στις 14 του Νοέμβρη σε μια πανευρωπαϊκή προσπάθεια συντονισμού των δράσεών τους, σωματεία από τη Νότια Ευρώπη διοργανώνουν συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης και καταστροφικής πολιτικής.
Το ΠΣΕΕΠ ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ συμμετέχει στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Τετάρτη 14/11/12 από τις 12:00 έως τις 15:00 και σας καλεί να δώσουμε βροντερό παρόν στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 13:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη Θεσσαλονίκη στις 13:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Οι δυνάμεις της εργασίας είναι αυτές που μπορούν και πρέπει να δώσουν ένα τέλος στις απάνθρωπες πολιτικές που συνεχίζουν να υιοθετούν με θρησκευτική ευλάβεια οι δοτοί κυβερνώντες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ
ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: