Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μεγάλη συγκέντρωση ΔΥΤΙΚΑ για να μην έρθει ο ΟΚΑΝΑ ! ! !


Στα σύνορα Χαϊδαρίου - Περιστερίου, έγινε σήμερα το πρωί η εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου, για να αποτρέψει την έλευση του ΟΚΑΝΑ στα Δυτικά Προάστια και ειδικότερα στο ΑΤΤΙΚΟ και το ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ.

Αυτή τη στιγμή και μετά τις ομιλίες των Αυτοδιοικητικών παραγόντων της περιοχής, είναι σε εξέλιξη μεγάλη πορεία προς το ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο, ώστε να πιεστεί η Διοίκησή του να μη δεχτεί τον ΟΚΑΝΑ.


















Ο πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου Κώστας Σπηλιόπουλος δε χαρίστηκε στην ομιλία του και είχε έντονη αντιπαράθεση με το Δήμαρχο Περιστερίου για το δημόσιο έγγραφο που ακολουθεί και μπορείτε να το διαβάσετε κλικάροντας για μεγέθυνση.
















3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γείτονες
Ο ΟΚΑΝΑ (οργανισμός κατά των ναρκωτικών) από την ίδρυσή του έως σήμερα επιδιώκει τον ρόλο ενός εθνικού συντονιστικού φορέα ανάπτυξης υπηρεσιών και προγραμμάτων πρόληψης, θεραπείας και επανένταξης εξαρτημένων ατόμων.
Στα πλαίσια ανάπτυξης δικτύου συνεργάζεται με:
Υπουργεία-Πανεπιστημιακά ιδρύματα την Τοπική αυτοδιοίκηση κ.λ.π.
Το Αττικό νοσοκομείο συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των νοσοκομείων που θα στεγάσουν μονάδα θεραπείας και απεξάρτησης.
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αττικού θεώρησε σωστό για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας και ευπρέπειας στο δήμο Χαϊδαρίου τα εξαρτημένα άτομα να μην εισέρχονται από την κεντρική πύλη του νοσοκομείου αλλά να δημιουργήσουν ειδική είσοδο από τη ΝΕΑ ΖΩΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
Πρέπει όλοι οι παράγοντες να γνωρίζουν:
Στη Νέα Ζωή η υπό δημιουργία πύλη είναι κυριολεκτικά δίπλα στη σχολική μονάδα.
Είναι ακριβώς κάτω από τα μπαλκόνια των σπιτιών μας.
Η είσοδος και έξοδος αποκλειστικά εξαρτημένων ατόμων θέτει τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη γκέτο στην περιοχή μας.
Εικόνες συναλλαγής στα μάτια των παιδιών, παρακαθήμενων στα παρτέρια και εισόδους των σπιτιών ατόμων που επαιτούν δεν έχουν θέση στην κοινωνία των Περιστεριωτών της Νέας Ζωής.
Οι κάτοικοι της Νέας Ζωής καλούμε το Υπουργείο Υγείας, τον ΟΚΑΝΑ και τον ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ να μην προχωρήσουν στην υποβάθμιση της πόλης μας και την εξαθλίωση της ζωής μας.
Τα παιδιά μας στο σχολείο ο κοινωνικός περίγυρος και το περιβάλλον της γειτονιάς μας είναι περιουσία ζωής για μας και δεν την διαθέτουμε για τον καθωσπρεπισμό των ειδημόνων.
Θα αγωνιστούμε να αποτραπούν τα σχέδια που θέλουν να καταστρέψουν την ζωή μας.
Κύριοι η λύση του προβλήματος δεν είναι η μεταφορά του από το Χαϊδάρι στο Περιστέρι αλλά η ριζική αντιμετώπισή του ανεξαρτήτως δήμου και περιοχής.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: TA ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ

Τελικά το www.pitsounicity.gr δικαιώθηκε διά στόματος Σπηλιόπουλου, όταν λέγαμε πριν μέρες ότι το πρώτο καρφί στο φέρετρο της Νέας Ζωής, το έβαλε ο ίδιος ο Δήμαρχός μας και από ότι φάνηκε ο κ. Σπηλιόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου, έδειξε ότι δεν μασάει τα λόγια του και πως όταν επιβάλλεται δεν καταλαβαίνει τίποτα και αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...

Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου, αλλά κυρίως προσωπικά στον κ. Παχατουρίδη, είπε: "Χαίρονται οι Χαϊδαριώτες με την ξεκάθαρη νέα θέση του κ. Παχατουρίδη, αλλά οφείλει να μην κατηγορεί άδικα ότι σπιλώνονται το όνομα του και οι πραγματικές θέσεις του, αφού ο κ. Παχατουρίδης πήρε εν κρυπτώ μια απόφαση και την επομένη ημέρα έστειλε πράγματι ένα ψήφισμα με το οποίο απαιτούσε να έρθει ο ΟΚΑΝΑ στο "Αττικό".
Να παραδέχεστε πρώτα την αλήθεια και μετά να ζητάτε συγνώμη.
Ύστερα μπορείτε να αλλάζετε άποψη και να δίνετε -αλλά με ειλικρίνεια- τον αγώνα που υπόσχεστε μαζί μας για να μην έρθει ο ΟΚΑΝΑ στο Χαϊδάρι".

http://the-pitsuni-city.blogspot.com/2011/06/ta.html