Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα μας δείχνουν το δρόμο ! ! !


Είμαι βέβαιος πως όσο δεν παίρνονται μέτρα Δημοσίας Τάξεως και στήριξης των Ελλήνων Πολιτών, την ίδια τύχη θα έχουν όλοι οι πολιτικοί όλων των αποχρώσεων…

Με γιαούρτια, αυγά, ντομάτες και λοιπά ζαρζαβατικά και τραγουδώντας «Όλοι οι ψηφοφόροι σου βρωμάνε… Αλαβάνε… Αλαβάνε…» υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Αλέκο Αλαβάνο και την κουστωδία του, όπως ακριβώς και τον Σοφιανό του Κ.Κ.Ε. πριν από λίγες μέρες...
Αυτή είναι η απάντηση των Ελλήνων στο θράσος που επιδεικνύουν οι προοδευτικάριοι, που αφού πρώτα τους βρίζουν και μιλούν για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, που έχουν καταλύσει το κράτος, μετά έρχονται και ζητάνε ψηφαλάκια από τους καταδυναστευόμενους Έλληνες Πολίτες ! ! !





Τι... σηματοδοτεί το γιαούρτωμα του Αλαβάνου στον Άγιο Παντελεήμονα

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν… εσωτερικός εχθρός του Αλέξη Τσίπρα, έγινε στόχος «ιπταμένων γιαουρτιών» στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, όπου είχε μεταβεί για προεκλογικούς σκοπούς.
Ομάδα κατοίκων, που βρισκόταν στην περιοχή τον υποδέχθηκε, πετώντας του γιαούρτια.
Δεν είναι καθόλου συνηθισμένο το γεγονός, κάποιος πολιτικός της αριστεράς στην χώρα μας, να δέχεται γιαούρτια, όταν επισκέπτεται μια περιοχή και μάλιστα από αυτές στις οποίες κατοικεί η εργατική τάξη, η οποία υποτίθεται ότι είναι το προνομιακό πεδίο δράσης της αριστεράς.
Μέχρι τώρα αντίστοιχα περιστατικά είχαμε δει μόνο κατά πολιτικών της δεξιάς, συνήθως από ανθρώπους που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο ή σε διάφορα παρακλάδια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Τι έγινε όμως για να φτάσουμε μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής – ή της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς υπάρχουν φωνές ότι γιαούρτια δέχτηκε και ο κ. Σοφιανός του ΚΚΕ – με το γιαούρτωμα των πολιτικών της Αριστεράς;

Αυλοκόλακες του συστήματος

Η αριστερά, έχασε το στοίχημα με τον χρόνο.
Έκανε μια πάρα πολύ σημαδιακή επιλογή.
Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης επέλεξε πλευρά αντίθετη προς αυτή του ελληνικού λαού.
Εμφορούμενη από μία ιδεοληπτική στάση, είδε στους λαθρομετανάστες το νέο επαναστατικό υποκείμενό της και άφησε στο πλάι τις μάζες των Ελλήνων μη-προνομιούχων.
Ιδιαίτερα η αριστερά που αντιπροσωπεύει ο κ. Αλαβάνος, όχι μόνο επέλεξε να σταθεί απέναντι στους Έλληνες, αλλά ταυτίστηκε με τα πλέον αντικοινωνικά κομμάτια της κοινωνίας, που τον Δεκέμβριο του 2008 οδήγησαν χιλιάδες νεαρά παιδιά στην καταστροφή.
Ο κ. Αλαβάνος το πλήρωσε αυτό με την εκλογική καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Από τότε όμως, μέχρι σήμερα, είχαμε κάποιες ακόμη εξελίξεις.
Από την στιγμή που την κυβέρνηση ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ, ο ευρύτερος χώρος της Αριστεράς, θεώρησε ότι ήταν «χρυσή ευκαιρία» για να ... πιέσει προκειμένου να γίνουν στην χώρα οι «μεταρρυθμίσεις» (βλέπε αποδόμηση) που ζητά.
Έτσι μεταβλήθηκε σε ένα είδος «ρουφιάνου» που σε κάθε ευκαιρία κατήγγειλε, προσωποποιούσε και δημιουργούσε ζητήματα σε ομάδες κατοίκων.
Έτσι φτάσαμε στο σημείο οι διάφορες «αντιρατστιστικές» ομάδες να γίνονται επίσημοι συνομιλητές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και να προωθούν την καταστολή οποιουδήποτε αντιστεκόταν.
Το ξέρω από πρώτο χέρι, καθώς έπεσα θύμα αυτής της αριστερόστροφης καταστολής.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους κατοίκους όχι μόνο του Αγίου Παντελεήμονα αλλά και πολλών άλλων περιοχών της Αθήνας.
Βλέπουν στο πρόσωπο της αριστεράς τύπου ΣΥΡΙΖΑ όλους αυτούς που καθημερινά βγαίνουν στα κανάλια και τους αποκαλούν «ακροδεξιούς», «φασίστες» και «ρατσιστές».
Βλέπουν αυτούς που όταν κάνουν συγκέντρωση, οργανώνουν αντισυγκέντρωση προκειμένου να τους τρομοκρατήσουν.
Βλέπουν στο πρόσωπο της αριστεράς έναν σύμμαχο όλων αυτών που κάνουν τον βίο τους αβίωτο.
Η μετάλλαξη αυτή της αριστεράς δεν είναι τυχαία.
Είναι αποτέλεσμα του ιστορικού συμβιβασμού της αριστεράς με τον παγκοσμιοποιητικό φιλελευθερισμό.
Ως αποτέλεσμα λοιπόν της επιλογής της αυτή η αριστερά έφτασε στο σημείο να τρώει γιαούρτια όταν ξεπορτίζει από το άβατο των Εξαρχείων ή τις κυριλέ περιοχές του κέντρου.
Και φτάνουμε στο σημείο ο κ. Αλαβάνος να μέμφεται την αστυνομία γιατί δεν κάνει καλά την δουλειά της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όταν πριν από κάποιους μήνες ζητούσε η «κοινωνία» να κατανοήσει αυτούς που έκαιγαν την Αθήνα, ή προσπαθούσε να δικαιολογήσει την βία, ερμηνεύοντας λάθος τον Διονύσιο Σολωμό.
Είναι σαφές πως τέτοια φαινόμενα θα ενταθούν στο άμεσο μέλλον καθώς ο πατριωτικός χώρος εξωθείται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την μηδενική ανοχή που αυτή επιδεικνύει προς τους έλληνες πατριώτες προς την ριζοσπαστικοποίηση.
Είναι κάτι όμως που θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά την αριστερά.
Θα πρέπει να αναρωτηθεί αν ο ρόλος που της ταιριάζει, είναι αυτός πλάι στους πολυεθνικούς καπιταλιστές που θέλουν την κατάργηση των εθνικών κοινωνιών !
Γιατί όσο εμμένει σε αυτή της την επιλογή, τόσο θα νοιώθει στο πετσί της, την εναντίωση του κόσμου.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι ντροπή να ενθαρύνεις αυτές τις πραξεις που θυμίζουν 1963
η δημοκρατία θέλει και την άλλη γνώμη και αν θελεις να εκθιάζεις τέτοια πράγματα δεν έχεις θέση στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. Μας κανεις κακό.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Όταν θα κάνουν κατάληψη στο σπίτι σου οι λαθρομετανάστες, όταν θα σκοτώσουν την ανήμπορη μάνα ή τον πατέρα σου, όταν θα βιάσουν την κόρη σου, όταν θα χέζουν έξω από το πεζοδρόμιό σου και θα χτυπούν ενέσεις ηρωίνης, όταν θα σου στερήσουν τη θέση εργασίας σου...
Τότε έλα να μου μιλήσεις για τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξή σου...

Ανώνυμος είπε...

Μπενέα έχεις δίκιο και συμφωνώ μαζί σου.Αυτός πού τα έγραψε αυτά είναι τού ΣΥΡΙΖΑ,ή κανένας απο τούς εσωκαματικούς αντιπάλους σου.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ GEORGE.

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Αν θέλουν τους λαθρομετανάστες να τους βάλουν στα σπίτια τους και να τους δώσουν δουλειά.
Δεν βλέπουν που όλη η Ελλάδα στενάζει κάθε μέρα;
Άντε με τους δήθεν υπερασπιστές των λαθρομεταναστών!!!

Την καλησπέρα μου

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ .ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ.ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΗΦΟΣ.

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Οι λαθρομετανάστες εγκληματίες έχουν αποθρασυνθεί ΤΕΛΕIΩΣ γιατί ξέρουν ότι σε περίπτωση σύλληψής τους, τους αφήνουν έξω με «Περιοριστικούς Όρους» την ίδια μέρα γιατί δεν υπάρχει χώρος στις φυλακές...
Επιτέλους, πρέπει να μάθουν «μερικοί» να σταματήσουν να γράφουν τέτοιου είδους βλακιούλες (ΒΛΕΠΕ: «Ακροδεξιοί κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα...») και να καταλάβουν ότι η ανεξέλεγκτη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ και η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ θα συνεχίζουν να μετατρέπουν την Αθηνά σε ένα ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΚΕΤΟ!
Μέρα με τη μέρα, τα πράγματα θα συνεχίζουν να γίνονται όλο και χειρότερα!
Ειδικότερα, όταν αλωνίζουν τα media «προοδευτικοί» αριστερουληδες, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι Λαθρομετανάστες είναι πολύτιμοι και ότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ??????ΜΗΠΩΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ????ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΟΥ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ???ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ???ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ??

zarkadaki είπε...

anwnyme 00:16
o prwtos pou eprepe na giaourtwsoun einai o dikos mas o Pakis... o Paulopoulos...

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΧΡΗΣΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ.
ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΟΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ...
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΕΑ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ !!!!!!!!!!!!!