Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

H Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στο έκτακτο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Η ΟΝΝΕΔ αναδεικνύει χιλιάδες στελέχη. Τα στελέχη αυτά κάποια στιγμή παύουν να είναι «νεολαίοι». Μέχρι στιγμής δεν τους αξιοποίησε το κόμμα μας όπως έπρεπε. Ένα τεράστιο δυναμικό από ανθρώπους, ταλέντα, όρεξη και πείρα, πήγαινε χαμένο. Αυτό θα σταματήσει. Τέτοια σπατάλη πολύτιμων ανθρώπινων πόρων, ποτέ ξανά! Το κόμμα, με την νέα οργανωτική του δομή θα απορροφά στελέχη της νεολαίας. Κι έτσι θα ανανεώσει το δυναμισμό του και το δυναμικό του σε όλη την Ελλάδα. Παντού! Κι αυτό δεν είναι απλή υπόσχεση ή ευχή... Θα είναι σύντομα υποχρέωση και κεντρική κατεύθυνση.
Αγωνίστριες και αγωνιστές της ΟΝΝΕΔ, Το Κόμμα μας συνέρχεται από μια πρόσφατη βαριά ήττα. Σε μια εποχή που η Ελλάδα δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή κρίση - Οικονομική και Κοινωνική - είδαμε τα λάθη μας, κάναμε την αυτοκριτική μας. Θα κάνουμε και την αυτοκάθαρσή μας! Όσοι με την συμπεριφορά τους προσέβαλαν τον ελληνικό λαό και το φιλότιμό του, δεν έχουν θέση στο κόμμα μας.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ANTWNH SAMARA EAN DEN DIWKSHS TA LAMOGIA PHGENE APO TWRA K KSEKOYRASOY STHN PYLO PROEDRE KSEKINA APO TA ELPE POLA LAMOGIA KANE SKOYPA NA KA8ARISH H PSEYTODAKE POY YPARXEI EKEI!

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΑΚΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ 1993 ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ...ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΕ ΜΑΧΕΣ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΖΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ..ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΨΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα αυτοι δεν ειχαν φυγει απο το μαντρι και εκαναν την ΑΔΚΕ και ελεγαν τον Αντωνη Σαμαρα πολιτικο προδοτη...μετα εκαναν την ΝΔΣΚ με αρχηγο τον γνωστο μπατλερ μεχρι που τον εφαγε η πρασινη μαρμαγκα ...τελικα οποιος φευγει απο το μαντρι τον τρωει ο λυκος!!!!!!!