Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Σίλβιο Μπερλουσκόνι for ever !


Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου

Έτσι ! Χίλια μπράβο !
Ο ΔΕΞΙΟΣ Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παρά τα γαυγίσματα της διεθνιστικής ταξιαρχίας των «προοδευτικών» ιταλικών αλλά και των «πολιτικά ορθών» ευρωπαϊκών ΜΜΕ που του ρίχνονται συνεχώς, βγαίνει για άλλη μια φορά θριαμβευτής από την κάλπη.
Αυξάνει τις περιφέρειες που ελέγχει στη χώρα του, από δύο σε έξι.
Ρώμη, Νάπολη, Τορίνο και Μιλάνο, μεταξύ άλλων, στα χέρια του.
Η Λέγκα του Βορρά πρώτευσε στη Βόρεια Ιταλία κι όπως πολύ σωστά υπογράμμισε ο ηγέτης της Ουμπέρτο Μπόσι, «η αριστερά δεν υφίσταται πλέον στο Βορρά» της χώρας.
Η αριστερά, χάνει τέσσερις περιφέρειες: από 11 κρατά επτά.
Οι «μωβ» ή όπως αλλιώς λέγονται όλοι αυτοί οι γραφικοί που διαδηλώνουν εναντίον του (δουλειά δεν έχουν;) Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά και τα ΜΜΕ που όλο βλέπουν «πτώση της δημοτικότητας» του Ιταλού πρωθυπουργού (αφού όλο πέφτει η ριμάδα, πως γίνεται να βγαίνει συνεχώς νικητής από την κάλπη), διαψεύστηκαν πανηγυρικά για άλλη μια φορά.
Του έβαλαν εμπόδια, ακύρωσαν τους συνδυασμούς του σε συνεργασία με αριστερούς δικαστές, όμως ο λαός δεν μάσησε από την προπαγάνδα και τους σαματάδες των επαγγελματιών «επαναστατών» της κακιάς ώρας, που δεν έχουν δουλειά να κάνουν και διαδηλώνουν.
Ο λόγος για αυτούς που κάποτε λιβάνιζαν τις «Ερυθρές Ταξιαρχίες» και ακόμα κρύβουν στα ντουλάπια τους, τους σκελετούς των αδικοχαμένων θυμάτων τους.
Και ψήφισε ο λαός ΔΕ-ΞΙ-Α !

Ο ιταλικός λαός βαρέθηκε τη μίζερη αριστερά

Οι Ιταλοί ζήτησαν ασφαλείς δρόμους, να μπει τέλος στη λαθρομετανάστευση, προστασία του τρόπου ζωής τους και των παραδόσεών τους, περιθωριοποίηση της πολιτικής βίας της αριστεράς και των «ανένδοτων» ομάδων της, αισθητική και ομορφιά.
Για να έχουν όλα γύρω τους κάποιο νόημα.
Και όλα αυτά, τα προσφέρει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο αυτοδημιούργητος που ξεκίνησε από το μηδέν, ο ανορθολογιστής και συναισθηματίας με την έφεση στο ωραίο φύλο (στην εποχή της «πολιτικής ορθότητας» αυτό είναι έγκλημα για το «σύστημα»), ο ΔΕΞΙΟΣ Ιταλός πρωθυπουργός !
Ρε τι έπαθαν οι διεθνιστικές ταξιαρχίες των media !
Και πως θα δικαιολογήσουν στους αναγνώστες, ακροατές και τηλεθεατές τους, αυτό που έγινε στην Ιταλία;
Και βρήκαν τη λύση: απλά, δεν θα πουν τίποτα ! Μούγκα.
Όσο για τους «αντιδραστικούς» που θα κάνουν «ερωτήσεις», θα αγνοηθούν επιδεικτικά.
Η ενημέρωση αν δεν είναι «προοδευτική», δεν είναι ενημέρωση κατά την απανταχού αριστερά.
Κι όμως, ο ιταλικός λαός μίλησε !
Και η Ιταλία πανηγυρίζει !
Ας έρθουν τώρα να μας ξαναπούν για «πτώση της δημοτικότητας» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: