Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ερώτηση του Γρηγόρη Αποστολάκου για τους λαθρομετανάστες στο Έλος Λακωνίας.


Ο φίλος Χαϊδαριώτης Γρηγόρης Αποστολάκος, βουλευτής Λακωνίας της Ν.Δ. κατέθεσε ερώτηση για τα προβλήματα που προκαλούνται στο Έλος Λακωνίας εξαιτίας της ανεξέλεγκτης διαμονής μεταναστών κυρίως από το Πακιστάν.
Στην ερώτηση επισημαίνεται η έγγραφη αναφορά 260 κατοίκων στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης («ΛΤ» 20/3).
Ο κ. Αποστολάκος σημειώνει χαρακτηριστικά:
«Η τοπική συνοχή κινδυνεύει να διαρραγεί όχι μόνο από τα δυσβάστακτα οικονομικά βάρη σε βάρος του λαού, αλλά και από την επικίνδυνη προσβολή της δημόσιας υγείας (λοιμώδεις νόσοι) και την αύξηση της εγκληματικότητας (κλοπές, απόπειρες βιασμών, βάναυση προσβολή της δημοσίας αιδούς κ.λπ.).
Η δεδομένη ελλειμματική στελέχωση των συναρμοδίων τοπικών κρατικών αρχών (Κέντρο Υγείας – Α.Τ. Δήμου Έλους), επιτείνει το πρόβλημα που δυστυχώς τείνει να γίνει αδιέξοδο ως προς την επίλυσή του».
Ο κ. Αποστολάκος ρωτά τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τι άμεσα μέτρα προτίθενται να λάβουν για την προληπτική και κατασταλτική αντιμετώπιση της διαμορφωθείσας κατάστασης, αλλά και για τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ηληθιο Ανωνυμο κολημενο μα τα συνδικαλιστικα ΠΑΣΟΚΟ:
27/3/2010 09:24 ειχα γραψει:.....για το ρευμα στις ΒΕΑ.

Σημερα τα ξημερωματα 05:00 επεσε ολο το Διυληστηριο στις ΒΕΑ και οσοι γνωριζουν καταλαβαινουν τι εγινε.....εξαιτιας ολων αυτων που επρεπε να εχουν ηδη γινει και δεν εγινε ΤΙΠΟΤΑ....

Τι να σχολιασω τωρα για ολους αυτους τους ηλιθιους που τους ενδιαφερει μονο η εξουσια και ΟΧΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ...

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ...ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!!