Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Θα φορεθούν πολύ !






Εφόσον δε μας σέβονται,

θα μας φοβούνται ! ! !


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στο συλλαλητήριο.
Κυριακή 25 Ιανουαρίου στις 14:30 στην Πλατεία Συντάγματος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το εμπορικό κέντρο και φυσικά καθόλου η τσέπη του Βωβού.
Επειδή όμως μένω δίπλα στον Βοτανικό μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο θα κάνει κακό ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή;
Αν ένα σημείο της Αθήνας χρειάζεται εμπορικό, αυτό είναι ο Βοτανικός, που αυτή τη στιγμή είναι μια χαβούζα και η μαύρη τρύπα της Αθήνας.
Οπότε, ας κλείσουν κάποιο άλλο αν θέλουν όντως το καλό της πόλης. Γήπεδο στη Λεωφόρο δεν μπορεί να γίνει γιατί θα είναι πολύ μικρό. Θα προκαλέσει συμφόρηση σε ένα μέρος που ήδη είναι πηγμένο και χάος στον κόσμο που μένει δίπλα. Σκεφτείτε τι θα γίνεται όταν υπάρχει ντέρμπι με την κυκλοφορία. Επιπλέον δεν θα υπάρχει γήπεδο μπάσκετ.
Στο Γουδί επίσης θα είναι μικρό το γήπεδο και δεν θα υπάρχει μπάσκετ. Όποιος πει για το ΟΑΚΑ είναι απλά γραφικός...
Ο Βοτανικός είναι μια περιοχή που ψάχνει τη χαμένη της ταυτότητα.
Ο Παναθηναϊκός μια ομάδα που ψάχνει το σπίτι της.
Αν ενωθούν μπορούν να αποτελέσουν το νέο σύμβολο του λαού της ομάδας 100 χρόνια μετά.
Είναι εύκολο να δημαγωγεί ο καθένας πάνω απ΄ το Βοτανικό τη στιγμή που συχνάζει στο κολωνάκι και να μιλάει για ... κορμοράνους και άλλα αστεία επιχειρήματα.
Σε τελική ανάλυση που ήταν οι... κορμοράνοι πριν αποφασιστεί να γίνει εκεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού;
Είμαι αφάνταστα υπέρ των πάρκων και του πρασίνου αλλά τόσα χρόνια που υπήρχαν ένα σωρό μέρη στην Αθήνα για να γίνουν πάρκα δεν μιλούσε κανένας.
Χαίρομαι που έχει ο ΟΣΦΠ το γήπεδό του (άσχετα πως έγινε), εύχομαι να αποκτήσει η ΑΕΚ και όλες οι ομάδες το δικό τους σπίτι και όλοι πρέπει να ευχόμαστε το ίδιο αν μας νοιάζει καθόλου το ποδόσφαιρο.
Και ίσως κάποτε όταν τα μυαλά κάποιων επανέλθουν στη σωστή θέση, να μπορούμε να κάνουμε και επισκέψεις ο ένας στο "σπίτι" του άλλου και να το σεβόμαστε.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι Αριστερός, στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα έλεγα τίποτα στον ΣΥΡΙΖΑ αν την ίδια στάση είχε και στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Όμως αυτήν την επιθετική στάση που επέλεξε να υιοθετήσει για το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα με έκανε να αλλάξω στάση απέναντι στο συγκεκριμένο πολιτικό φορέα. Τελείωσες Τσίπρα για μένα. Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω αλλά εσένα ούτε στον άλλο αιώνα...
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ EΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ...