Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Συνύπαρξη τέχνης και αυτοκινήτου στο Ζάππειο για τα 130 χρόνια Mercedes-Benz!!!


Σήμερα Σάββατο 20 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στο Ζάππειο Μέγαρο, η Mercedes-Benz υποδέχθηκε το κοινό σε μία δημιουργική συνύπαρξη τέχνης και αυτοκινήτου.
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 130 χρόνων από τη δημιουργία του πρώτου αυτοκινήτου, η Mercedes-Benz Ελλάς παρουσίασε την εικαστική έκθεση The Mercedes-Benz "Circle of Art" Exhibition. Παράλληλα, μας ταξίδεψε στο χρόνο με την έκθεση θρυλικών και σύγχρονων αυτοκινήτων Mercedes-Benz καθώς και ιστορικών αντικειμένων από το Mercedes-Benz Classic Center της Στουτγάρδης.
Οχτώ Έλληνες δημιουργοί που αγαπούν την τέχνη, εμπνεύστηκαν από το τριάκτινο αστέρι της Mercedes-Benz, που συμβολίζει τον αέρα, το νερό, τη γη και το αποτύπωσαν μέσα από τη δική τους φιλοσοφία ζωής, συνδέοντας το brand με την τέχνη, την καινοτομία και την σύγχρονη αισθητική. 
Οι Μαρίνα Βερνίκου, Τάκης Διαμαντόπουλος, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Κάτια Ζυγούλη, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Γιώργος Κελέφης, Μιχάλης Κεφαλογιάννης και Βένια Μπεχράκη οπτικοποίησαν το πιο αναγνωρισμένο αστέρι, με τη δική τους προσέγγιση. 
Την έκθεση επιμελήθηκε εικαστικά η Δάφνη Ζουμπουλάκη.
Στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά 3 συλλεκτικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz, μία SL 190 Cabrio, ένα 170 Sedan και ένα 220 Sedan. Τα θρυλικά αυτοκίνητα πλαισιώθηκαν από 9 σύγχρονα μοντέλα: A-CLASS, CLA, GLA, C Sedan, C Coupe, GLC, GLE, GLE Coupe και τη «ναυαρχίδα» της εταιρείας S-CLASS.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!

2 σχόλια:

Kostas Plastiras είπε...

Γιώργο καλορίζικη και καλοτάξιδη η καινούργια σου S-CLASS!!!

GEORGIOS BENEAS είπε...

Φίλε τα όνειρα κάποτε γίνονται πραγματικότητα... Φτάνει να το θέλεις πολύ και να το πιστέψεις...