Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Τα γαλάζια σου γράμματα, κάθομαι και διαβάζω...

Με συμπάθεια παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες τις αγωνιώδες προσπάθειες του Διαχειριστή της ΔΑΚΕ, να βρει τα πολυπόθητα 11 κουκιά και να «ρίξει το προεδρείο». Κοιμάται και ξυπνάει σε παραλήρημα, σχεδιάζοντας με τους εντολείς του την ζητούμενη εκτροπή. Μεγάλο το άγχος και η πίεση. Φυσάει και ξεφυσάει, δεν κοιμάται -όρθιος τουλάχιστον-, μιλάει ατελείωτες ώρες στο κινητό, κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους, δεν κυκλοφορεί…
Οι δέκα να γίνουν 11…, να κάτι σαν την κινηματογραφική συμμορία… και μετά 12 και 13 και μετά… η τέλεια ηδονή. Ο οργασμός της αγελάδας. Όνειρα θερινής νυκτός…

Που να τους βρει όμως; Πώς να τους βρει; Εκβιασμοί, παραιτήσεις, απειλές, δεν του βγαίνει με τίποτα. Και ξαναμετράει. Να ρε τους λέει, έχω 11, πάμε να τους ρίξουμε. Τζίφος η υπόθεση, τζούφιος αυτός. Τους έχει τρελάνει όλους, έχει τρελαθεί.
Συμπάσχουμε στο δράμα του πραγματικά. Και τον στηρίζουμε με τρέλα. Μην φανταστείτε ότι επιχειρούμε να τον «αποδομήσουμε». Είναι τόσο κουτός που θα το καταφέρει από μόνος του. Και χωρίς την βοήθεια μας, μην εκτεθούμε κιόλας. Τον ευχαριστούμε που μας προστατεύει. Είναι Μεγάλος, Μέγιστος, Keep on walking, dude….

Στα μαθηματικά πάντως πρέπει να είναι αϊτός. Που πα ρε Καραμήτρο, Στρατηγός στον πόλεμο χωρίς στρατιώτες;
Με ποιους; Με κάτι τελειωμένους που συναντά τα Σάββατα πρωί - πρωί και τους ζαλίζει τα ούμπαλα; Και κρύβεται από το χώρο μην πέσουν τίποτα ροχάλες; Όχι δεν βρέχει, ροχάλες θα είναι. Χειμώνα - καλοκαίρι η ομπρέλα απαραίτητη !

Έχουμε και λέμε:
Στις ΒΕΑ, τις μονάδες τις έχασε -ξέρει αυτός- , την συντήρηση την έχασε -ξέρει αυτός- , τα γραφεία χαμένα ήταν, κάτι εστιατόρια και φύλαξη τα έχασε -ξέρει αυτός-, πυρασφάλεια φωτιά στα μπατζάκια του. Και τι του έμειναν; Κάτι γραφικοί, να λέει και καμιά καλημέρα, μη πέσει και σε κατάθλιψη - όχι ακόμα, περιμένετε λίγο παιδιά.
Στις ΒΕθ… ποιες ΒΕΘ; τι ειν τούτο μπρε;
Στις ΒΕΕ… ωχ, εκεί όντος υπάρχει ρεύμα. Ας πιάσει κανένα απάγκιο μην πουντιάσει. Είναι και ότι τους υποσχέθηκε θέση στο Δ.Σ του ΠΣΕΕΠ. Αυτό όντως είναι ένα πρόβλημα. Μην φανεί και ανακόλουθος, έτσι δεν είναι παλικάρια μου; Δεν το συνηθίζει άλλωστε. Αλλά μην σκιάζεται, πάντα η υπάρχει η πρώτη φορά.

Αλλά επειδή δεν θέλουμε να πάθει κανένα έμφραγμα ή κανένα εγκεφαλικό, θα μας επιτρέψει να του δώσουμε εμείς την λύση.
Αφού ο Δεύτερος σε ψήφους δεν θα παραιτηθεί και ο Πρώτος αναπληρωματικός δεν θα παραιτηθεί, μπορεί απλά να παραιτηθεί ΑΥΤΟΣ!!!.
Με αυτή την ομολογουμένως έξυπνη κίνηση, την πιο έξυπνη που θα έχει κάνει ποτέ, θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον μάταιο τούτο κόσμο.
Πρώτον το όνειρο και η υπόσχεση που είχε δώσει στις ΒΕΕ θα γίνουν πραγματικότητα και δεύτερον θα ξεβρομίσει η παράταξη από τα λύματα. Μμμμ πως ακούγεται αυτό;
.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ! ! ! Εμείς τον στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Αλλά μάλλον δεν θα το κάνει, γιατί μετά πως θα ζήσει χωρίς αξιοπρέπεια - και έχει κάμποση από τούτη.

.
Τι άλλο να κάνει; Τι άλλο να κάνει;

.
Θα σπάσει το κεφάλι του από την σκέψη την πολύ!. Και το όραμα του για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΑΚΕ; Και οι υποσχέσεις που έδωσε; Και η δέσμευσή του εκεί ψηλά; Τα δάκρυα στα μάτια;

.
Τι άλλο να κάνει; Τι άλλο να κάνει;

.
Του έχει σαλέψει. Και το «δέσιμο» με τους εντολείς; Και οι όρκοι αιώνιας αγάπης που δώσανε ομοτράπεζοι; Πως θα γίνουν τόσα ρουσφέτια; Και αν δεν τον κάνουν Γραμματέα και αθετήσουν το συμβόλαιο; Βασανιστικές σκέψεις πλημμυρίζουν τον αριστερό του λοβό.
Τι άλλο να κάνει; Τι άλλο να κάνει;
Έχασε και την ευκαιρία της εθελούσιας, γαμώτο. Αλλά σκέφτηκε άκρως συνδικαλιστικά για να προστατέψει το οργανικό κενό ή το ανόργανο, που θα άφηνε και την θέση του λέει, θα την καταργούσαν. Αυτό θα πει υπεύθυνη στάση. Είναι απαραίτητος στην Εταιρεία. Όχι σαν μερικούς, μερικούς.

.
Τι άλλο να κάνει; Τι άλλο να κάνει;

Δεν γαμιέστε όλοι !!! αναφώνησε Το βρήκα! 1+2+3+4+5+6+7+8+9+10 συν 1 μείον 2,… όλα ok είπε γεμάτος συγκίνηση.
To «ρίξαμε» το προεδρείο!!!

… Η ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…
Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ
ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

Υ.Γ1: Μην ψάχνεις ποιος είναι πίσω από αυτό ευχητήριο. Δεν είναι ένας. Είμαστε όλοι αυτοί που κατά καιρούς παραίτησες, έδιωξες, πρόδωσες, πρόσβαλες, απείλησες, είπες ψέματα, τους φέρθηκες ΑΝΗΘΙΚΑ. Τις ίδιες και τις ίδιες παπαριές… Τόσα χρόνια τις ίδιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ !!!

Υ.Γ2: Μην επιχειρήσεις να απαντήσεις βάζοντας τους «γνωστούς» σου να το κάνουν για σένα, γιατί ως γνωστό δεν γνωρίζεις ούτε να μιλάς μα ούτε και να γράφεις. Πιο συνετό είναι τα τους βάλεις να σου εξηγήσουν το περιεχόμενο των ευχών μήπως καταλάβεις και τίποτα!

Υ.Γ3: Ο χρόνος μετράει από τώρα τικ τοκ, τικ τοκ…

3-3-3 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΧΑΡΙΤΕΣ


13 σχόλια:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Γιάννης Μανώλης !
Οι δεινόσαυροι της ΔΑΚΕ ΕΛΠΕ να πουν επιτέλους αντίο !
Να κλείσει επιτέλους ο φαύλος κύκλος !

Ανώνυμος είπε...

Επετέλους αποκαλυφθηκε ο ''Ιός'' της ΔΑΚΕ. Συνεχίστε δυνατά μπας και κολλήσουν και άλλοι και διαλυθείτε

BENEAS GEORGIOS είπε...

Απευθύνομαι στον (3-3-3 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΧΑΡΙΤΕΣ) για να του πω πως αδίκως ασχολείται με μια μεγάλη (στο όνομα) παράταξη (ΔΑΚΕ) που στην πράξη, στα ΕΛΠΕ είναι ουρά της ΠΑΣΚΕ.
Όπου και να το πει κανείς αυτό, στο πανελλήνιο, δεν πρόκειται να γίνει πιστευτός…
Στα ΕΛΠΕ όμως απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν αλληλεξαρτήσεις στελεχών των δυο παρατάξεων και πιθανόν ανταλλαγές και δοσοληψίες που εμείς δε γνωρίζουμε, με αποτέλεσμα τη δημιουργία αρραγούς μετώπου.
Όπως λέει και η παροιμία «το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο»…
Τι να υποθέσει κανείς;
Πάντως όταν έρθει η ώρα να στηρίξουμε την ΠΑΣΚΕ, θα το κάνουμε απευθείας και όχι μέσω ΔΑΚΕ.
Ε όχι και να δώσουμε την ικανοποίηση σε ορισμένους να μας παζαρεύουν ως προίκα τους…
Δηλαδή, δίχως κέρδη κέρατα;;;
Ο νοών νοείτω ! ! !
Όσο για τον ανώνυμο, μήπως βλέπει καμιά ΔΑΚΕ οργανωμένη ή ανοργάνωτη που να κινδυνεύει από διάλυση;
Αυτή η ερμαφρόδιτη κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια (και από αφηγήσεις παλαιότερων συναδέλφων όχι μόνο τα τελευταία), σημαίνει πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και παρά τις όποιες αλλαγές κατά καιρούς στη βιτρίνα, τα νήματα στο παρασκήνιο κινούνται από τους ίδιους εγκεφάλους…
Δεν τρώμε κουτόχορτο για να μην το καταλαβαίνουμε… ούτε στην ΚΝΕ θητεύσαμε για να είμαστε πιστοί και δογματικοί…
Ψάξτε αλλού για… φυτά !

Ανώνυμος είπε...

-Ε όχι και dude! Ο μόνος είναι? Ή αυτό σε μάρανε?
-«Αφού ο Δεύτερος σε ψήφους δεν θα παραιτηθεί». Είσαι σίγουρος ότι ήταν δεύτερος? Κρίμα και σε έχω για έξυπνο παιδί!
-«μπορεί απλά να παραιτηθεί ΑΥΤΟΣ!!!.» Και μετά πως θα πορευτούμε χωρίς βαρβάρους? Και ο βλάξ τι θα γίνει χωρίς τον βάρβαρο? Ένας είναι ο βλάξ!
-«Θα σπάσει το κεφάλι του από την σκέψη την πολύ!. Και το όραμα του για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΑΚΕ; Και οι υποσχέσεις που έδωσε; Και η δέσμευσή του εκεί ψηλά; Τα δάκρυα στα μάτια;» Ξεκόλα! Ποια ΔΑΚΕ και πράττειν άλογα? Τέλειωσε αυτό το παραμύθι. Όχι μόνο εδώ αλλά πανελλαδικά! Από το 1993! Είσαι μικρός και ρομαντικός και δεν θέλεις να το πιστέψεις! Προσγειώσου και εναρμονίσου! Να θυμάσαι! Προέχει η «αξιοπρέπεια» του ατόμου!

Υ.Γ 1

Ο.Κ Και εγώ με εσένα! Επισημαίνω μόνο ένα πράγμα για το οποίο είμαι σίγουρος! Και εγώ και εσύ τον ψηφίσαμε τουλάχιστον δύο ίσως και τρείς φορές! Τουλάχιστον! Εσύ σίγουρα παραπάνω! Οπότε? Πάρε και εσύ μια ομπρέλα! Επί του παρόντος μπορείς να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη και δεν χρειάζεται η ομπρέλα! Θα σε προστατεύσει ο καθρέφτης. Εγώ έχω βρει άλλον τρόπο αυτοπροστασίας αλλά μου έφαγε τριάντα χρόνια να τον μοντάρω. Εσύ με δεκαπέντε δεν έχεις άλλη επιλογή. Φτύσε κατευθείαν μπροστά!

Υ.Γ 2

Και δεν θέλω και διάλογο γιατί είμαι ζοχάδας και τσαντίζομαι. Μην βγάλω την οργή τριάντα χρόνων πάνω σου! Γιατί δεν φταις σε τίποτα! Απλά δεν ρώτησες! Αλλά και να ρωτούσες θα σου λέγαμε? Οπότε το "που πας ρε Καραμήτρο" αφορά και εσένα. Οπότε πως λειτουργούμε?
Παίρνουμε ένα μικρό, μα πολύ μικρό καλάθι-συ είπας- το γεμίζουμε, μετά παίρνουμε και άλλο ένα μικρό, πολύ μικρό καλάθι και το ξαναγεμίζουμε, και αφού γεμίσουμε πολλά μικρά καλάθια-ποτέ δεν αρκούμαστε μόνο στο ένα. Στο Γοργοπόταμο παγίδευσαν όλη την γέφυρα για να πέσει -τότε όλα τα μικρά καλάθια τα αδειάζουμε στην καλαθούνα την μεγάλη δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στο "να μην της ρίξουμε μια κλωτσιά και την αδειάσουμε". Και θέλει τεράστιο αγώνα να κρατήσεις την καλαθούνα όρθια και γεμάτη. Σημειωτέον ότι μέχρι σήμερα κανείς δεν το έχει καταφέρει εδώ και τουλάχιστον πενήντα χρόνια! Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό!

Υπογραφή περιττή !

Αλλά αν και πάλι δεν κατάλαβες θα υπογράψω αναλόγως!

3+3+3 τριφύλλια τρίφυλλα και η μπουμπού στη μέση!

Ανώνυμος είπε...

εντυπωσιακες οι τρεις χαριτες κ υψηλου επιπεδου η ανακοινωση τους...πανω απο ολα εντυπωσιακη η επαγγελματικη εξελιξη που θ εχουν μετα τις υπηρεσιες που προσεφεραν στην παρεα του βαρκαρη των σκοπιων....ολα εντιμα κ καθαρα δινω παιρνω..... οσο για εμας τους γραφικους θα ξεκινησουμε μαθηματα στο κυνηγι του λαγου.....
Υ.Γ. 1 το κειμενο αυτο ξεχειλιζει απο θετικη ενεργεια....πολυ amita motion πινετε ρε παιδια κοψτε την γιατι θα μεθυσετε...
Υ.Γ. 2 οσοι επιθυμουν ας δηλωσουν συμμετοχη στην εκδρομη του κυνηγετικου συλλογου "Ο ΛΑΓΟΣ" που θα λαβει χωρα στα σκοπια με επαθλο
μια νυχτα με την "βισση" των σκοπιων....
Υ.Γ. 3 Ο μπατλερ ζηταει εργοδηγους με γνωση στο κυνηγι του λαγου η να ειναι ιδιοι λαγοι τουλαχιστον...οι υποψηφιοι περνανε απο ενιαια τεστ δοκιμης αντιστασεων...υστερα απο τα επιτυχημενα αποτελεσματα η προαγωγη γινεται αμεσα...
Υ.Γ. 4 ζητω συγνωμη απο τα αδελφια μου για τα περι λαγων κ κλεινω ν δω την τριφυλλαρα!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε μπενεα με τα κολληταρια σου στο σωματειο τι γινεται???τα οργια που κανουν δεν σε αφορουν?αυτα που τραβηξαμε στην ελευσινα απο τον νεκροθαφτη της εργατιας νικολοπουλο κ τα συνεχιζει ο οφαλμιδης δεν εχεις ν πεις τιποτα?προφανως εχετε μεθυσει απο το νεκταρ της εξουσιας...τα σημερινα κατορθωματα του ταμια του πσεεπ παπαδελη στην επιτροπη προσληψεων που ρωταγε υποψηφιο που ψηφιζει???τα γνωριζεις κ αν ναι τα καταγγελλεις???
Υ.Γ.1 Αυτο ειναι το νεο ενιαιο ηθος που φερατε????πραγματι καινουριο να ρωταμε αυτον που εχει αναγκη για δουλεια που ψηφιζει???
Υ.Γ.2 Ν Προσεχεις παλιοφιλε την νεα γριπη των λαγων που κυκλοφορει....ειναι θανατηφορα!!!!
Υ.Γ.3 Η τριφυλαρα εσκισε!!!!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Για να μη συνέβαιναν αυτά που λες έπρεπε να υπήρχε ΔΑΚΕ Πρωτοπόρα, Μαζική, Ενιαία, Δυνατή…
Υπάρχει;;;
Δεν υπάρχει ! ! !
Επομένως όπως λέει και η παροιμία «Λείπει η γάτα κι οι ποντικοί χορεύουν» και καλά κάνουν και χορεύουν ! ! !
Είναι αργά να ευχηθώ ξυπνητούρια στην παράταξη;;;;
Μάλλον ξανανυχτώνει !

zarkadaki είπε...

kai opws fwnazei h exedra...oso nyxtwnei h pouts@ megalwnei...

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει ρε φιλε γιωργο αφου δεν υπαρχει δακε γιατι ασχολεισαι?κ μαλιστα εσυ που εχεις ταχθει ανοιχτα τπερ της ενιαιας κ μαλιστα οντας στελεχος της?αποφευγεις με ομολογουμενως εντεχνο τροπο ν μιλησεις για τ καθημερινα εγκληματα που συντελουνται απο την σημερινη εκτελεστικη..για τις αποστασεις που πηρε ο σημερινος αναπληρωτης γραμματεας καταγγελοντας τον σημερινο προεδρο θ πεις κατι ε?ειναι καλο ν ξαναθυμηθεις τον παλιο ευατο σου οταν μαζι καταδικαζαμε συμπεριφορες τυπου νικολοπουλου στις βεε κ ν μην ξεχνας οτι διοικησεις κ οι εκλεκτοι τους ερχονται κ φευγουν αυτο που μενει ειναι η αληθεια που πρεσβευει ο καθενας...
Y.Γ.1 Οσες ιστοριες συγχρονης αποστασιας κ να στησουν οι σημερινοι προστατευομενοι του μπατλερ το τελος τους θ ειναι οδυνηρο γιατι δεν υπολογισαν τα πολιτικα γυρισματα που ερχονται...
Υ.Γ.2 Οι αποστατες παιρνουν πισω παντα αυτο που διημιουργησαν...
Υ.Γ.3 αληθεια οταν παραιτησε γιατι δεν μπορεις το φορτιο μετα λεμε με παραιτησαν με υφος εφιαλτη???
Υ.Γ.4 οσο για τα ζαρκαδακια μου ειναι συμπαθη γιατι εχουν δυο ομορφα κερατα δειγμα της ζωης που κανουν αυτα που λατρευω ειναι τα αθωα λαγουδακια που τρεχουν αμεριμνα μεχρι να τα χτυπησει ο γραφικος κυνηγος κ μετα στιφαδο!!!
Υ.Γ.4 Λαγος εσειε φτερη κακο στην κεφαλη του.....
Υ.Γ. 5 Οσο για την πουτσα πηγες παλι στον φουστανο ν την μεγαλωσεις με λεφτα της PANGΑEA κ λεω PANGAEA γιατι μονο νυχτα πληρωνει αυτη...

zarkadaki είπε...

yg1.tha mou klasei ta @@ o kynhgos...
yg2.kai na prosexeis thn nyxta...

Ανώνυμος είπε...

μακαρι ν ειχες αρχιδια κ να στα κλανα...τραβα στον φουστανο φιλαρακι...οσο για την νυχτα προσεχω ν μην πετυχω κανεναν περιεργο κ τον γαμησω αλλα που ν με πετυχεις δεν συχναζω στη συγγρου...

βουλευτής Καλοχαιρέτας είπε...

Ετελείωσε!!!!!
Πάμε για άλλα!

Ανώνυμος είπε...

καλοχαιρετα τα βυτια του σκοπιανου βαρκαρη.... Φυλαχθειτε ερχεται η φθινοπωρινη γριπη των λαγων...λαγουδακια του εραστη των βαλκανιων... αρε τραγουδιαρες των σκοπιων ποσα φαγατε....τελικα ο μπατλερ δεν ειναι καλος στις εξαγορες γιατι παιρνει εμπορευμα για καναδυο μηνες κ δεν τον καλυπτει ουτε η εγγυηση του ετους....γι αυτο επεσε εξω η PANGAEA...καλοφαγωτα!!!!!!