Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Ο αυνανισμός στο Facebook στα χρόνια του COVID-19


Ο αυνανισμός στο Facebook στα χρόνια του COVID-19 δεν κάνει διακρίσεις σε ηλικίες, σε βιοτικό και πνευματικό (;) επίπεδο. Τα αποτελέσματα του αυνανισμού διασκορπίζονται με μεγάλη ταχύτητα και προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως ο κορονοϊός. Κάποιοι δεν αρκούνται στα ποστ στο προφίλ τους αλλά έχουν κατακλύσει και το Messenger. Οι επιστήμονες είναι αισιόδοξοι για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα για την αντιμετώπιση της βλακείας. Όσο και αν αυτό που συμβαίνει σας εκνευρίζει... Απολαύστε τους:

Αν βγεις έξω μη κάνεις το λάθος να στείλεις στο 13033.Θα έχεις "καρφωθεί" μόνος σου. Αυτό περίμεναν αυτοί τόσο καιρό Να τους δώσεις προσωπικά σου δεδομένα όπως αριθμό κινητού (μιας κ οι εταιρίες δε τους το δίνουν) αριθμό ταυτότητας κ τόπο διαμονης ώστε να συμπληρώσουν στη βάση δεδομένων τους το τελευταίο στοιχείο που τους λείπει για να σε φακελωσουν πλήρως. Εφόσον θα ξέρουν το κινητό σου θα γνωρίζουν κ το σήμα GPS σου που βρίσκεσαι κάθε στιγμή οπότε όταν θα κατέβεις να διαμαρτειρηθεις για ότιδηποτε δε μπορείς να αρνηθείς πως δεν ήσουν εκεί η πως δεν ήσουν εσύ. Αφού θα ξέρουν το κινητό σου θα ξέρουν κ τον λογαριασμό σου στο Fb Insta κλπ. Θα μπλοκάρουν όλους τους λογαριασμού σου όπως κ της κάρτας σου μέχρι να κάτσεις "φρόνιμα" στο σπίτι σου.. Μην αγνοείς αυτό το μήνυμα κ στείλτο σε όσους περισσότερους μπορείς.. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΆΡΤΗΣΗ (POST) Μόνο προσωπικό μήνυμα.

Τέλος συζήτησης

Γειά σου. Πρόσφατα ένας φίλος με ρώτησε γιατί τους μπλόκαρα. Μπερδεύτηκα. Έλεγξα καλού κακού και δεν υπήρχαν μπλοκαρισμένα άτομα στη λίστα μου. Τότε βλέπω αυτό. Χμμμ, δεν είμαι ο μόνος. Οπότε τώρα φτιάχνω τις μπλοκαρισμένες αναρτήσεις μου. Αναρωτιόμουν πού ήταν όλοι! Είναι καλό να το ξέρουμε. Είναι γελοίο να έχεις τόσους πολλούς φίλους και μόνο από 25 να επιτρέπεται να βλέπεις δημοσιεύσεις.
Αγνόησα αυτή την ανάρτηση νωρίτερα γιατί δεν πίστευα ότι πέτυχε. Δουλεύει!! Έχω μια εντελώς νέα ροή ειδήσεων. Βλέπω αναρτήσεις από ανθρώπους που έχω χρόνια να δω.
Δείτε πώς μπορείτε να παρακάμψετε το σύστημα που έχει τώρα το fb που περιορίζει τις δημοσιεύσεις στις ενημερώσεις σας. Ο νέος τους αλγόριθμος επιλέγει τους ίδιους λίγους ανθρώπους - περίπου 25 - που θα διαβάζουν τις αναρτήσεις σας. Γι ' αυτό κράτα το δάχτυλό σου οπουδήποτε σε αυτό το post και θα εμφανιστεί "Αποκοπή Αντιγραφή Επικόλληση. Πατήστε "Αντιγραφή". Στη συνέχεια πηγαίνετε στη σελίδα σας, ξεκινήστε μια νέα δημοσίευση και βάλτε το δάχτυλό σας οπουδήποτε στο κενό πεδίο. Θα εμφανιστεί πάλι "Αποκοπή Αντιγραφή Επικόλληση» και θα πατήσετε "Επικόλληση". Αυτό θα παρακάμψει το σύστημα.
Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα, κάντε μου τη χάρη και αφήστε μου ένα γρήγορο σχόλιο... ένα " γεια," ένα αυτοκόλλητο, ό, τι θέλετε, ώστε να εμφανιστείτε στο newsfeed μου.
Σας ευχαριστώ φίλοι μου στο fb!!!

Άντε να παίξω κι εγώ μια φορά....
Αν διαβάζεις αυτό, είτε μιλάμε συχνά είτε όχι, βάλε ένα σχόλιο με την πρώτη ανάμνηση που σου 'ρχεται από εμάς τους δύο μαζί. Όταν τελειώσεις βάλε αυτή την παράγραφο ως δικό σου status. Θα εκπλαγείς με το τι θυμούνται οι άνθρωποι για σένα... Εδώ σας θέλω!

Μην ξεχνάτε Αύριο ξεκινάει ο νέος κανόνας του Facebook όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες σας.
Μην ξεχνάτε ότι η προθεσμία είναι σήμερα!!!
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δικαστική διαδικασία εναντίον σας.
Ό,τι έχετε δημοσιεύσει θα γίνει δημόσιο από σήμερα - συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων.
Δεν σας κοστίζει τίποτα άλλο πέρα μια απλή αντιγραφή και επικόλληση.
Καλύτερα ασφαλείς εκ των προτέρων παρά νομικά μπλεξίματα και συγγνώμες εκ των υστέρων.

Δεν παραχωρώ στο Facebook ή σε οποιονδήποτε από τους οργανισμούς που σχετίζονται με το Facebook να χρησιμοποιούν τις εικόνες, πληροφορίες, μηνύματα ή δημοσιεύσεις μου, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον. Με αυτή τη δήλωση, ανακοινώνω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή, κοινοποίηση ή λήψη οποιουδήποτε άλλου μέτρου μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικές και εμπιστευτικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μπορεί να τιμωρηθεί από το νόμο: Το Facebook είναι πλέον δημόσιο ίδρυμα. Όλα τα μέλη πρέπει να δημοσιεύσουν αυτό το σημείωμα.

Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτή τη δημοσίευση.
Εάν δεν δημοσιεύσετε μια δήλωση τουλάχιστον μία φορά, θα επιτραπεί η χρήση των φωτογραφιών σας καθώς και οι πληροφορίες στις ενημερώσεις κατάστασης προφίλ.
ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
Αντιγραφή και επικόλληση.

Ο νέος αλγόριθμος επιλέγει τους ίδιους λίγους ανθρώπους - περίπου 25-που θα διαβάζουν τις αναρτήσεις σας.

Από κινητό:
Κρατήστε το δάχτυλό σας σε αυτή τη δημοσίευση και θα εμφανιστεί " αντιγραφή ".
Πατήστε " αντίγραφο ".
Στη συνέχεια πηγαίνετε στη σελίδα σας, ξεκινήστε μια νέα δημοσίευση πιέστε παρατεταμένα με το δάχτυλο μέχρι να εμφανιστεί Εισαγωγή ή επικόληση, πατήστε Εισαγωγή.

Δεν παραχωρώ στο Facebook ή σε οποιονδήποτε από τους οργανισμούς που σχετίζονται με το Facebook να χρησιμοποιούν τις εικόνες, πληροφορίες, μηνύματα ή δημοσιεύσεις μου, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον. Με αυτή τη δήλωση, ανακοινώνω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή, κοινοποίηση ή λήψη οποιουδήποτε άλλου μέτρου μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικές και εμπιστευτικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μπορεί να τιμωρηθεί από το νόμο.

🚨🚨🚨...
Αγαπητοί φίλοι. Σας ενημερώνω ότι εκτός από βίντεο με πορνό και επεξεργασμένες φωτογραφίες που στέλνουν, σαν να ήταν δικές σας στις επαφές σας, υπάρχει ένας νέος πειρατής στο facebook και μεταξύ των σχολίων των επαφών σας βάζει μια προσβλητική φράση από την πλευρά σας. Είναι πολύ άσχημο και φαίνεται σαν να βγαίνει από το προφίλ σου. Δεν το βλέπεις, αλλά οι φίλοι σας το βλέπουν. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Θέλω να ειδοποιήσω όλες τις επαφές και τους φίλους μου γι' αυτό και αν κάτι προσβλητικό βγει, δεν είναι δικό μου και παρακαλώ να με ενημερώσετε. Σας ευχαριστώ πολύ... Εμένα μόλις τώρα με ενημέρωσαν... Ενημερώστε και εσείς τους φίλους σας. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
I have just been sent this message and am translating the main part for all my friends
There is a hacker that uses your photos or videos
He hacks in between comments on posts between friends and somehow manages to take pics of your side view and makes abusive views of you and porn views
You yourself cannot see this but your frinds can
If you get any of this about me i asure you it won't be me but the hacker
Please let me know if something so horrible crops up
Let your friends know
Copy and paste on your wall!

Γεια σας... το έκανα και εγώ 🤔
Έφτιαξα τις μπλοκαρισμένες αναρτήσεις μου... Ήθελα να μάθω, πού ήταν όλοι οι φίλοι μου Λυπηρό να έχω φίλους και μόνο 23 επιτρέπεται να βλέπουν τις αναρτήσεις μου. Αγνόησα αυτή την ανάρτηση νωρίτερα γιατί δεν πίστευα ότι πέτυχε.
Δουλεύει! Πήρα νέα ειδησεογραφική ροή. Παρακολουθώ αναρτήσεις από ανθρώπους που είχα χρόνια να δω.
Αυτός είναι ο τρόπος γύρω από το σύστημα που χρειάζεται το Facebook για να περιορίσει τις αναρτήσεις στις Ενημερώσεις σας.
Ο νέος του αλγόριθμος επιλέγει τους ίδιους λίγους ανθρώπους, περίπου 25 είναι αυτοί που θα διαβάσουν τις αναρτήσεις τους. Οπότε, κρατήστε το δάχτυλό σας οπουδήποτε σε αυτή τη δημοσίευση, θα εμφανιστούν διαφορετικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου του " Αντιγραφή ". κάντε κλικ " Αντιγραφή ". στη συνέχεια, πηγαίνετε στη σελίδα σας, βάλτε το δάχτυλό σας εκεί Μια κενή σελίδα θα ανοίξει, βάλτε το δάχτυλό σας παντού και θα εμφανιστούν ξανά διαφορετικές επιλογές, μεταξύ αυτών " paste ". πατήστε " paste " και αυτό το κείμενο θα εμφανιστεί στον τοίχο σας. Αυτό "κυβερνά" το σύστημα. Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα, κάντε μου τη χάρη και αφήστε μου ένα γρήγορο σχόλιο... ένα " γεια ", " αυτοκόλλητο ", ό, τι θέλετε, ώστε να εμφανιστεί στο news feed μου. Δεν χρειάζεται απλά να κάνετε like, πρέπει να γράψετε τουλάχιστον ένα γεια, οπότε γνωρίζω πόσοι έχουν διαβάσει το κείμενο. Θα σε περιμένω. Μια μεγάλη αγκαλιά. 🤗
Δεν ήξερα ότι ήταν απαραίτητο να το κάνω αυτό... Έμαθα. κοινοποιήστε το ξεκλείδωσε το Facebook

Δεν δίνω άδεια στο f/b MHN ΞEXNATE OTI AYPIO ΞEKINAEI O NEOΣ KANONAΣ TOY facebook ME TON OΠOIO MΠOPOYN NA XPHΣIMOΠOIHΣOYN TIΣ ΦΩTOΓPAΦIEΣ ΣAΣ. MHN ΞEXNATE OTI H ΠPOΘEΣMIA EINAI ΣHMEPA!!! MΠOPEI NA XPHΣIMOΠOIHΘEI ΣE AΓΩΓEΣ ENANTION ΣAΣ. O, TI EXETE ΔHMOΣIEYΣEI ΘA EINAI ΔHMOΣIA, AKOMA KAI ΔIAΓPAMMENA MHNYMATA H AΠAΓOPEYMENEΣ ΦΩTOΓPAΦIEΣ AΠO ΣHMEPA. ENA AΠΛO ANTIΓPAΦO TOY ΠAPAKATΩ KEIMENOY ΔEN KOΣTIZEI TIΠOTA, H ΠPOΛHΨH EINAI KAΛYTEPH AΠO TH ΘEPAΠEIA.

"ΔEN ΔINΩ AΔEIA ΣTO Facebook H ΣTOYΣ ΦOPEIΣ ΠOY ΣXETIZONTAI ME TO Facebook NA XPHΣIMOΠOIOYN ΠPOHΓOYMENEΣ KAI MEΛΛONTIKEΣ ΦΩTOΓPAΦIEΣ, ΠΛHPOΦOPIEΣ H ΔHMOΣIEYΣEIΣ MOY. ME AYTH TH ΔHΛΩΣH ΠPOEIΔOΠOIΩ TO facebook OTI AΠAΓOPEYETAI AYΣTHPA H ΔHMOΣIEYΣH, H ANTIΓPAΦH, H EΞAΠΛΩΣH H OΠOIAΔHΠOTE AΛΛH ΔPAΣH ENANTION THΣ OMAΔAΣ ME BAΣH AYTH THN OMAΔA H / KAI TO ΠEPIEXOMENO THΣ. TO ΠEPIEXOMENO AYTHΣ THΣ OMAΔAΣ EINAI IΔIΩTIKH KAI EMΠIΣTEYTIKH ΠΛHPOΦOPIA. H ΠAPABIAΣH THΣ IΔIΩTIKHΣ ZΩHΣ MΠOPEI NA EINAI AΠO TO NOMO (UCC 1-308-1308-103) KAI TO NOMO THΣ PΩMHΣ."

ΣXOΛIO: TO Facebook EINAI ΠΛEON ΔHMOΣIOΣ ΦOPEAΣ. OΛA TA MEΛH ΠPEΠEI NA ΔHMOΣIEYOYN MIA ΣHMEIΩΣH AYTOY TOY EIΔOYΣ. AN ΘEΛEIΣ, MΠOPEIΣ NA ANTIΓPAΨEIΣ KAI NA EΠIKOΛHΣEIΣ AYTH THN EKΔOΣH. EAN ΔEN ΔHMOΣIEYΣETE MIA ΔHΛΩΣH TOYΛAXIΣTON MIA ΦOPA, ΔINETE AΔEIA ΓIA TH XPHΣH TΩN ΦΩTOΓPAΦIΩN KAI TΩN ΠΛHPOΦOPIΩN ΣAΣ ΣE ENHMEPΩΣEIΣ TOY profielstatus.

MHN TO MOIPAZEΣAI. ANTIΓPAΦH KAI EΠIKOΛΛHΣH.

Ειδικές οδηγίες από το Άγιο Όρος και τους άγιους πατέρες μας.
Στη χθεσινή λιτανεία προς την Παναγιά τους είπαν για κάθε Ορθόδοξο οικιακό σπίτι να έχουν ένα Σταυρό στην μπροστινή πόρτα απόψε!
Αν δεν έχετε, σχηματίστε ένα με το δάχτυλό σας βουτηγμένο σε ελαιόλαδο!
Εντολή από την Παναγία.


Πες όλη την οικογένειά σου.

Είχες την ατυχία να ενδιαφερθείς για το στάτους που ανέβασα 😂 λυπάμαι, είσαι το νέο μου θύμα... έχασα σε ένα παιχνίδι! Και τώρα είναι η σειρά σου! Έβαλες ένα like ή ένα σχόλιο σε αυτό που ανέβασα, και ήταν βασικά ένα παιχνίδι. Πρέπει λοιπόν να το συνεχίσεις, αλλιώς θα ξέρω ότι σου λείπει λίγο χιούμορ... αλλά έχω εμπιστοσύνη! Πρέπει να διαλέξεις μια από τις παρακάτω φράσεις και να την ανεβάσεις στον τοίχο σου!!!

1- Έχασα 10 Κιλά τρώγοντας ρύζι...

2- Πιστεύω ότι ερωτεύτηκα ρνα πρόβατο.

3- Είμαι έγκυος...

4- Νέο ρεκόρ, έκανα 10 κακαρετζάκια κακά...

5- έκτη μέρα χωρίς να κάνω μπάνιο

6- Αγαπώ ακόμα τον πρώιν μου

7- Έκαψα το φαγητό

8- Το αποφάσισα, αύριο θα βάψω τα μαλλιά μου πράσινα

9- Το σκέφτηκα καλά και πιστεύω θα γίνω αλμπίνος

10- Βρήκα επιτέλους τον έρωτα της ζωής μου...

11- Ο/Η φίλος/φίλη του/ της καλύτερου/καλύτερης μου είναι γκεϊ

12- Θα παντρευτώ αυτή την Κυριακή

13- Δεν αντέχω άλλο, αλλάζω φύλο

14- Πιστεύω ότι είναι καιρός να σας ανακοινώσω κάτι

15- Κατάπια μια μύγα! Είναι σοβαρό?

16- Δεν έκανα κακά εδώ και 6 μέρες. Δεν αντέχω πια!

17- Ξέρω ότι κανείς δεν θα διαβάσει το στάτους μου αλλά καμιά φορά βαριέμαι, βάζω τη στολή μου και ονειρεύομαι ότι είμαι ένας μονόκερος

18- Άρχισα να χορεύω γυμνός/ γυμνή και με είδε ο γείτονας

19- Είστε όλοι χαζοί / βλάκες

20- Θα ήθελα να τρέξω σαν ελάφι στην εξοχή

21- Παντρεύομαι

Μην ξεχάσεις ότι πρέει να επιλέξεις μια μόνο πρόταση χωρίς να προσθέσεις εξηγήσεις για τους κανόνες ή οτιδήοτε άλλα σχόλια.
Όταν κάποιος πατήσει like ή σχολιάσει, στείλε του αυτό το μηνυμα!!
👋👋👋

Σήμερα είναι η μέρα αγκαλιάς στο Messenger. Στειλτο σε όλες τις επαφές σου και αν πάρεις πάνω από 5 απαντήσεις είσαι αγαπητός. ❤

Καναδικό Υπουργείο Υγείας Δελτίο: Pls tell ur οικογένειες, συγγενείς και φίλους

Η ανώτερη αναπνευστική μόλυνση που επηρεάζει την Κίνα είναι αρκετά σοβαρή. Ο ιός που προκαλεί αυτό είναι πολύ ισχυρός και είναι ανθεκτικός στα υπάρχοντα αντιβιοτικά.

(ο ιός δεν είναι βακτηριακή λοίμωξη και συνεπώς δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με αντιβιοτικά).

Η μέθοδος πρόληψης είναι τώρα να κρατήσετε το λαιμό σας υγρό, μην αφήστε το λαιμό σας να στεγνώσει. Μην κρατάτε λοιπόν τη δίψα σας, γιατί μόλις στεγνώσει η μεμβράνη στο λαιμό σας, ο ιός θα εισβάλει στο σώμα σας μέσα σε 10 λεπτά. Πιείτε 50-80cc ζεστό νερό, 30-50cc για τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία. Κάθε φορά που αισθάνεστε ότι ο λαιμός σας είναι ξηρός, μην περιμένετε, κρατήστε το νερό στο χέρι. Μην πίνετε άφθονο σε μια στιγμή, καθώς δεν βοηθά? Αντίθετα, συνεχίστε να κρατάτε το λαιμό υγρό. Μέχρι το τέλος Μαρτίου, μην πάτε σε πολυσύχναστους χώρους, φορέστε μάσκα όπως απαιτείται, ειδικά σε τρένο ή μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αποφύγετε τα τηγανητά ή πικάντικα τρόφιμα και φορτίστε τη βιταμίνη C.

Τα συμπτώματα / περιγραφή είναι:

1. Επαναλαμβανόμενος υψηλός πυρετός.
2. Παρατεταμένος βήχας μετά από πυρετό.
3. Τα παιδιά είναι πιο επιρρεπή.
4. Οι ενήλικες συνήθως αισθάνονται άβολα, κεφαλαλγία και κυρίως αναπνευστική ασθένεια.

Αυτή η ασθένεια είναι εξαιρετικά μεταδοτική. Ας συνεχίσουμε να προσευχόμαστε και να περιμένουμε για περαιτέρω ειδοποίηση σχετικά με τη μόλυνση.

Παρακαλώ μοιραστείτε.

Μην αποδέχεσται το αίτημα φίλος από το Α CHRISOPHER DAVIES και JESSICA DAVIES ΕΙΝΑΙ χάκερ. Πες το σε κάθε 1 στη λίστα σας ΕΠΕΙΔΗ αν κάποιος στη λίστα σας γίνει φίλος τους, αυτοί θα μπουν και στον λογαριασμό σας. Αυτοί θα καταλάβουν το σηνθηματικο σας ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ UR του COMPUTER, έτσι copy & paste αυτό το μήνυμα σε ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ δεν σας νοιάζει. Παρακαλούμε, επίσης, Πείτε όλες τις επαφές από τη λίστα σας να μην αποδεχθεί ένα βίντεο που ονομάζεται "Χορός του Πάπα». Είναι ένας ιός που μορφοποιεί το κινητό σας. Προσοχή είναι πολύ επικίνδυνο. Το ανακοίνωσε σήμερα στο ραδιόφωνο. Προωθήστε αυτό το Μηνημα σε όσους μπορείτε!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΕΙΛΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ!!!

Πολύ επείγον - Στείλτε αυτό το μήνυμα στους δικούς σας

Αν δεν είστε ενήμεροι πρέπει να το διαβάσετε

Οι χρήστες λαμβάνουν κλήσεις από

τηλ .: +375602605281,

τηλ .: +37127913091

τηλ .: +37178565072

τηλ .: +56322553736

τηλ .: +37052529259

τηλ .: +255901130460

ή οποιοσδήποτε αριθμό ξεκινώντας από +371 +375 * 381

κουδουνίζουν μόνο μία φορά και κλείνουν.

Αν καλέσετε πίσω, μπορούν να αντιγράψουν τη λίστα επαφών σας σε 3 δευτερόλεπτα και εάν έχετε στοιχεία τράπεζας ή πιστωτικής κάρτας στο τηλέφωνό σας, μπορούν να τα αντιγράψουν

+ 375- κώδικας είναι για τη Λευκορωσία.

+ 371- κώδικας για τη Λετονία.

+ 381 - Σερβία

+ 563- Valparaiso

+ 370 - Βίλνιους

+ 255 - Τανζανία

Αυτές οι κλήσεις ίσως προέρχονται από την οργάνωση τρομοκρατών ISIS

* Μην απαντήσετε * ή * Καλέστε ξανά. *

Επίσης, μην πατάτε # 90 ή # 09 στο κινητό σας τηλέφωνο όταν σας ζητηθεί από οποιονδήποτε καλούντα. Είναι ένα νέο τέχνασμα που χρησιμοποιούν για να έχουν πρόσβαση στην κάρτα SIM σας και να πραγματοποιούν κλήσεις με δικά σας έξοδα.

Προωθήστε επειγόντως αυτό το μήνυμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους, για να σταματήσετε οποιαδήποτε εισβολή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Σε συμπτώματα του COVID 19 :
ΔΕΝ χορηγούμε ως αντιπυρετικά IBUPROFEN (Algofren ,Nurofen, Brufen, Seractil..) σε δισκία ή σιρόπια, καθώς και τα υπόλοιπα Μη Στεροειδή Αντιφλεγμονώδη ( Ponstan, Gantil, Aspirin, Voltaren, Mesulid, Niflamol, Loxitan...) Χρησιμοποιούμε μόνο PARACETAMOL ( Depon, Panadol, Apotel......) (ρωτήστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Γαλλικού υπουργείου υγείας παρατηρείται μια ραγδαία επιδείνωση των συμπτωμάτων σε άτομα, άνω των 40 που είχαν λάβει ΜΣΑΦ (Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα).

Πηγή: Γαληνός Οδηγός Φαρμάκων στα αρχικά στάδια της νόσου.

Διαδώστε!!!

Το ανακυρηξαν παράνομο και απογορευσαν να ακουστεί στις παρελάσεις απο τα μεγάφωνα, ακόμα και απο το στόμα καθενός που παρελαύνει ! Όχι δεν ειναι παράνομη η ιστορία μας ούτε είναι παράνομο το να τιμούμε κάθε μακεδονομάχο που έδωσε την ζωή του γι αυτό τον τόπο! Γι αυτό και εμεις την δευτέρα της 25ης μαρτίου θα το παίζουμε 11-12 το πρωί σε κάθε ελληνικό σπίτι δυνατά να ξεχύνεται ο ήχος απο κάθε παράθυρο ελληνικού σπιτιού τιμώντας έτσι την ιστορία και ας έρθουν να μας το απαγορεύσουν σε ολους και να μας πουν ότι είναι παράνομο! παράνομη είναι η προσπάθεια σας να αλλαξετε την ιστορία παράνομη είναι να απαγορεύτε το ακουσμα ενός εθνικού εμβατήριου που δεν προσβάλει κανέναν ,απεναντίας τιμάει τους πεσόντες! Προώθησε το αν θες ώστε να ενωθούν όλα τα σπίτια αυτή την ώρα!
https://www.youtube.com/watch?v=dTj4QCGwUjw&feature=share

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Γεια σου, είμαι η Laila Ahmadi από την Κίνα, φοιτήτρια στη Σχολή Ιατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Zanjiang. Ο ιός Crown ή το COVD-19 θα φτάσει σε οποιαδήποτε χώρα αργά ή γρήγορα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλές χώρες δεν διαθέτουν εξελιγμένα διαγνωστικά κιτ ή εξοπλισμό. Χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν περισσότερη φυσική βιταμίνη C * για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ο ιός δεν περιέχει επί του παρόντος εμβόλιο ή ειδική θεραπεία Δυστυχώς, λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης που το έκανε πολύ επικίνδυνο, η ασθένεια φαίνεται να προκαλεί το γονίδιο να συγχωνεύεται μεταξύ φιδιού και νυχτερίδας και έχει αποκτήσει την ικανότητα να μολύνει θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε καλύτερα την ασθένεια: ο καθηγητής Chen Horin, Διευθύνων Σύμβουλος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου του Πεκίνου, δήλωσε: "Το ψιλοκομμένο λεμόνι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό μπορεί να σώσει τη ζωή σας". Τόσο άσεμνο τι κάνεις, κοιτάξτε αυτό το μήνυμα και μεταβείτε σε άλλους ανθρώπους! Το καυτό λεμόνι μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα! Κόβουμε το λεμόνι σε τρία κομμάτια και το βάζουμε σε ένα ποτήρι, στη συνέχεια ρίχνουμε ζεστό νερό και το μετατρέπουμε σε (αλκαλικό νερό), το πίνουμε καθημερινά, σίγουρα θα ωφελήσει όλους. Η θεραπεία με αυτό το εκχύλισμα καταστρέφει μόνο κακοήθη κύτταρα και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα. Δεύτερον, το καρβοξυλικό οξύ στο χυμό λεμονιού μπορεί να ρυθμίσει την υψηλή αρτηριακή πίεση, να προστατεύσει τις στενές αρτηρίες, να ρυθμίσει την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσει την πήξη του αίματος. , Αφού διαβάσετε το μήνυμα, μεταφέρετε το στο πρόσωπο που αγαπάτε και φροντίστε για την προσωπική σας υγεία. Συμβουλή: Ο καθηγητής Chen Horin σημειώνει ότι όποιος λαμβάνει αυτό το μήνυμα είναι τουλάχιστον εγγυημένη για να σώσει τη ζωή κάποιου. Έχω κάνει τη δουλειά μου και ελπίζω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε να την αναπτύξω.

Ένας  ιταλός γιατρός που εργάστηκε στο νοσοκομείο Shenzhen στην Κίνα διορίστηκε από την κινεζική κυβέρνηση για να συμμετάσχει στην ομάδα μελέτης του ιού της πνευμονίας του Wuhan ή του Corona-Virus. Έγραψε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο συνοψίζεται παρακάτω:

- Εάν σε ένα κρυωμένο άτομο τρέχει η μύτη του και έχει φλέματα, δεν είναι μολυσμένο με τον ιό Corona, επειδή η πνευμονία δίνει ένα ξηρό βήχα χωρίς ρινική καταρροή. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος να το εντοπίσετε.
 Από την άλλη πλευρά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι ο ιός Wuhan ή ο ιός Corona δεν είναι ανθεκτικός στη θερμότητα και πεθαίνει σε θερμοκρασία 26 έως 27 βαθμους Επομένως, πίνετε άφθονο ζεστό νερό όπως τσάι και βότανα. Δεν είναι μια θεραπεία αλλά είναι καλό για το σώμα. Το πόσιμο ζεστό νερό είναι αποτελεσματικό για τη θανάτωση όλων των ιών. Προσπαθήστε να μην πίνετε παγωμένα.
 Εκθέστε τον εαυτό σας στον ήλιο αν είναι χειμώνας.

 - Ο ιός είναι αρκετά μεγάλης έκτασης (το κύτταρο έχει διάμετρο περίπου 400-500 nm), επομένως κάθε κανονική μάσκα (όχι μόνο η μάσκα 3M N95) μπορεί να το φιλτράρει. Ωστόσο, όταν κάποιος μολυσμένος φτερνιστεί μπροστά σας, θα εξαπλωθεί περίπου 3 μέτρα πριν πέσει στο έδαφος. δηλαδή, αιωρείται στον αέρα.

 - Όταν ο ιός πέσει πάνω σε μεταλλική επιφάνεια, θα ζήσει για τουλάχιστον 12 ώρες. Έτσι θυμηθείτε ότι αν έρθετε σε επαφή με οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια, πλύνετε καλά τα χέρια σας με σαπούνι.

 - Ο ιός μπορεί να παραμείνει ενεργός στους ιστούς για 6-12 ώρες. Το κανονικό απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων σκοτώνει τον ιό. Χειμερινά ρούχα που δεν χρειάζονται καθημερινή πλύση θα πρέπει να τοποθετούνται στον ήλιο για να σκοτώσει τον ιό.
 Πληροφορίες για τα συμπτώματα της πνευμονίας που προκαλείται από τον ιό Corona:

 - Πρώτα θα μολύνει τον λαιμό, στη συνέχεια θα αισθανθείτε ένα ξηρό πονόλαιμο που θα διαρκέσει 3 έως 4 ημέρες.

 - Στη συνέχεια, ο ιός θα συγχωνεύεται με το ρινικό υγρό, θα εισχωρήσει στην τραχεία και θα εισέλθει στους πνεύμονες προκαλώντας πνευμονία του Wuhan. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει 5 έως 6 ημέρες.

 - Θα ακολουθήσει μια κατάσταση πνευμονίας, υψηλού πυρετού και δυσκολιών στην αναπνοή. Η ρινική συμφόρηση δεν είναι σαν τη φυσιολογική ρινική συμφόρηση. Θα νιώσετε σαν να πνίγεστε στο νερό. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε αμέσως ιατρική βοήθεια εάν έχετε αυτό το αίσθημα.

 Σχετικά με την πρόληψη:
 - Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να μολυνθείτε είναι να μην αγγίζετε  τα πράγματα σε δημόσιο χώρο όπως κιγκλιδώματα, λαβές θυρών, λαβές στο λεωφορείο κ.λπ., έτσι πρέπει να πλένετε συχνά τα χέρια σας. Ο ιός μπορεί να ζήσει στα χέρια σας μόνο για 5-10 λεπτά, αλλά πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν σε αυτά τα 5-10 λεπτά, όπως το τρίψιμο των ματιών σας.

 - Συνιστάται να κάνετε γαργάρες με Betadine gargle για να εξαλείψετε ή να ελαχιστοποιήσετε τα μικρόβια ενώ βρίσκονται ακόμα στον λαιμό (πριν προχωρήσουν στους πνεύμονες).
 Ίσως ο νέος κορονοϊός να μην παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης για πολλές ημέρες, οπότε πώς ξέρετε εάν κάποιος μολυνθεί; Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες είναι ότι η περίοδος επώασης μπορεί να είναι έως 28 ημέρες πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα του κορωναϊού.
 Μέχρι τη στιγμή που ένα άτομο έχει πυρετό / βήχα και πηγαίνει στο νοσοκομείο, οι πνεύμονες μπορεί είναι κατά 50% σε ίνωση και ίσως είναι πολύ αργά.

 Οι εμπειρογνώμονες της Ταϊβάν μας δίνουν έναν απλό αυτοέλεγχο που μπορούμε να κάνουμε κάθε πρωί:
 Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και κρατήστε την αναπνοή σας για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα. Εάν το πετύχετε χωρίς βήχα, χωρίς ασφυξία ή κακιά αίσθηση κ.λπ., είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει ίνωση στους πνεύμονες, μια βασική ένδειξη ότι δεν υπάρχει λοίμωξη.
Σε κρίσιμες στιγμές, παρακαλούμε να εξετάζεστε κάθε πρωί σε περιβάλλον με καθαρό αέρα.

 Πρέπει όλοι να διασφαλίσουμε ότι το στόμα και ο λαιμός μας είναι υγρός, ΠΟΤΕ δεν πρέπει να στεγνώνουν. Πιείτε ελάχιστο νερό κάθε 15 λεπτά. ΓΙΑΤΙ;
 Ακόμα κι αν ο ιός εισέλθει στο στόμα σας ... το πόσιμο νερό ή άλλα υγρά θα τον μεταφέρουν μέσω του οισοφάγου στο στομάχι.
 Εκεί, τα οξέα του στομάχου θα σκοτώσουν τον ιό. Εάν δεν πίνετε αρκετά νερό τακτικά ο ιός μπορεί να εισέλθει στην τραχεία και να εισέλθει στους πνεύμονες. Κι αυτό θα είναι πολύ επικίνδυνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ  ΠΑΡΑΚΑΛΏ.

Βεβαίωση τύπου Α. για εργαζόμενους συμπληρώνετε 1 φορά και είναι εφάπαξ  στο forma.gov.gr 

Βεβαίωση τύπου Β . 6 λόγοι :
1. φαρμακείο ή επίσκεψη σε γιατρό,            
 2. μετάβαση σε σούπερ μάρκετ, 
3. τράπεζα
4. κίνηση για παροχή βοήθειας
5.μετάβαση σε τελετή, 
6. σωματική άσκηση ή κίνηση με ζώο

Λευκό χαρτί με ονοματεπώνυμο 
SMS 13033 1-6 (ανάλογα με τον λόγο που βγαίνουμε έξω) ΚΕΝΟ ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας


Κοινοποιούμε-Βοηθάμε

Στείλε την καρδούλα σε άτομα που δεν θέλεις να χάσεις...( από φίλους 🙂   και εμενα ίσως?) Αν πάρεις πίσω  12 τότε είσαι άτομο αξιαγάπητο!!

Μια προωθημένη απόψε, από τις 00:30 έως τις 03:30, μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας, το κινητό σας τηλέφωνο, το tablet κ.λπ ... και να το βγάλετε μακριά από το σώμα σας.  Η Singapore TV ανακοίνωσε αυτή την είδηση.  Πείτε την οικογένειά σας και τους φίλους σας.  απόψε, από τις 00:30 έως τις 03:30, ο πλανήτης μας θα έχει πολύ υψηλό επίπεδο ακτινοβολίας.  Οι κοσμικές ακτίνες θα έρθουν κοντά στη Γη.  Έτσι, απενεργοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο.  Μην αφήνετε τη συσκευή κοντά στο σώμα, μπορεί να προκαλέσει τρομερή ζημιά.  Εάν δεν το πιστεύετε, ελέγξτε το Google και το NASA BBC News.  Στείλτε αυτό το μήνυμα σε όλους που αγαπάτε 18:18

Αγαπητοί συμπατριώτες στην Ελλάδα, 
Ονομαζομαι Θεώνη Χρονοπούλου και ζω στο Oderzo!Μία πανέμορφη πόλη στη επαρχία του Τρεβίζο, στο υπέροχο Veneto!!!
Βλέποντας την κατάσταση να έχει ξεφύγει και να τείνει να ξεφύγει και στην υπέροχή μας χώρα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την τόσο άσχημη «εμπειρία» που ζούμε εδώ στην Ιταλία τον τελευταίο μήνα!
Στην αρχή ήταν όπως στην Ελλάδα! Λίγα κρούσματα από δω κι από κει και κάποια συγκεντρωμένα στην Παντοβα και στο Μιλανο όπως τώρα στην Ηλεια!!!! Τρομάξαμε αλλά δε δώσαμε την σημασία που έπρεπε! Με μια κυβέρνηση (που προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου που ανήκει) που κανεις τους δεν έχει διοικήσει ούτε μια μικρή εταιρεία, χωρις την παραμικρή εμπειρία σε καταστασεις κρισης και χωρις να παίρνει βοήθεια από τους πιο ειδικους για να μη παραδεχτεί την ανικανότητα της, να παίρνει τη μια λάθος απόφαση μετά την άλλη! 
Κι από την άλλη εμείς που έχουμε ισως τη μεγαλύτερη ευθύνη, υποτιμήσαμε τη δύναμη του ιού και την δυνατότητα εξάπλωσης του, το πήραμε αψήφιστα και δεν ακυρώναμε ταξίδια, εξόδους και δραστηριότητες!
Όταν σαν πρώτο μέτρο έκλεισαν τα σχολεία οι γονείς διαμαρτύρονταν για το που θα αφήνουν τα παιδιά τους για να πάνε στη δουλειά! Που είναι απόλυτα φυσιολογικό! Όταν έκλεισαν τα αεροδρόμια διαμαρτύρονταν γιατί τους χαλούσαν τη διασκέδαση ή τις δουλειές! Κι αυτό φυσιολογικό! Το θεωρούσαμε υπερβολή!
Και κανεις δεν έμενε σπίτι του! Δεν άφηναν τον καφέ ή το βραδινό ποτό με τους φίλους! Δεν αφήναμε το καθιερωμένο γεύμα στο αγαπημένο μας εστιατόριο! 
Τα παιδιά δεν είχαν σχολείο αλλά τα αφήναμε να βγαίνουν να βλέπουν και να παίζουν με τους φίλους τους! Η να πάνε στους παπουδες! Στις παιδικες χαρές, στους παιδοτοπους! 
Φυσιολογικό έτσι;;;; Να μην κλειστούν μέσα τα παιδιά! 
Δεν καταλάβαμε πως 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!
Κι άρχισαν οι θάνατοι!
Τα παιδιά δύσκολα αρρωσταίνουν αλλά αρρωσταίνουν, ή γίνονται φορείς και πάνε στους παπουδες στους γονείς! 
Κι άρχισαν οι θάνατοι!
Γιατί οι παπουδες δεν άφηναν το καφενείο για κάτι τόσο ασήμαντο! 
Κι άλλοι θάνατοι!
Γιατι κανεις δε μπορεί να πει στους έφηβους τι να κάνουν! Αυτοί είναι μάγκες, ξέρουν καλύτερα!
Κι άλλοι θάνατοι!
Γιατί ενώ είχαν κλείσει όλα τα υπόλοιπα, τα γυμναστήρια ήταν ανοιχτά! Και οι κουρασμένες ανάσες εκτοξεύονταν όχι ένα μέτρο απόσταση αλλά παντού στο χώρο!
Κι άλλοι νοσουντες κι άλλοι θάνατοι!
Γιατί οι «σύγχρονοι  άνετοι» ντρέπονται να βάλουν τη μάσκα η τα γάντια.......
Κι αυτά είναι πολύ λίγα δείγματα της ανθρώπινης ματαιοδοξίας 
Της σιγουριάς μας ότι δε θα συμβεί σε μας!!!!!
Και είναι τόσο απλό!!!!
Στους παππούδες μας ζήτησαν να πάνε στον πόλεμο! 
Σε μας ζητούν να κάτσουμε στο ντιβάνι!
Δεν υπάρχει άλλος τροπος φίλοι μου να το σταματήσουμε! 
Γιατί το σύστημα υγείας δε θ´αντεξει για πολύ ακόμα!
Εδώ προβλέπουν μια άνοδο απίστευτη στις επόμενες μέρες! 
Ο κυβερνητης του Βένετο είπε εχθες πως αν δε μείνουμε σπίτια μας θα φτάσουν σε σημείο να βγάζουν τους αρρώστους από τα νοσοκομεία για να εισάγουν τους νοσούντες από το covid-19 !!!! 
Προβλέπουν γύρω στα 2.000.000 νοσούντες μόνο από την επαρχία Βένετο!!!!!!
Καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάμε ;;;; 
ΓΙ αυτό ήθελα να σας παρακαλέσω, να σας ικετέψω φίλοι και συμπατριώτες μου στην ωραία μας Ελλάδα!
Ο,τι μέτρα και να πάρει η κυβέρνηση (που επαναλαμβάνω ποσώς με ενδιαφέρει που ανήκει) 
Σεβαστείτε τα !!!!!!!
Μείνετε σπίτι σας! 
Μην υποτιμάτε και μη σνομπάρετε την υπερβολή στα μέτρα που θα παρθούν!!!!!!
Μην κάνετε το ίδιο λάθος με μας! 
Δυο εβδομάδες αξίζουν τη ζωή σας ολόκληρη!
Ξέρω πως είναι δύσκολο!
Πιστέψτε με, θα φαίνεται σαν να σταμάτησε η ζωή !
Όμως θα πρόκειται για το ακριβώς αντίθετο!!!!!
Μονο έτσι θα εξασφαλίσουμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας!
Εμείς είμαστε Τρίτη εβδομάδα στο σπίτι!!!!
Πιστέψτε το και μη σας φαίνεται υπερβολικό!
Γιατί δεν είναι!
Χρειάστηκαν τόσοι θάνατοι και τόσο μεγάλη εξάπλωση για να το καταλάβουμε!!!
Βρείτε να κάνετε πράγματα που θα κάνουν ευχάριστη τη διαμονή σας μέσα στο σπίτι για εσάς και τα παιδιά σας! 
Είναι δύσκολο! Αλλά όχι ακατόρθωτο!
Πρέπει να το κάνετε!
Αν εμείς το είχαμε κάνει από την αρχή δε θα είχε συμβεί αυτή η τραγωδία!
Δεν προσπαθώ να σας φοβήσω! Είναι αυτό που σκεφτόμασταν κι εμείς στην αρχή όταν το ακούγαμε! 
«Ναι σιγά μη μας φοβήσει μια ίωση! Βρε δε πα να λέτε!!! Εμείς δε θα σταματήσουμε να ζούμε για έναν ιό!» 
Όμως σταματήσαμε!!!
Κι είμασταν πολλοί!!!!
Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 827 μέχρι τις 18:00 σήμερα 11/3/2020!
Δεν είναι για να σας φοβησω!!!! Είναι μόνο για προειδοποίηση! 
Σας παρακαλώ μείνετε σπίτια σας!!!! 
Σας το λέω με όλη την αγάπη που έχω για τη χώρα μου!
Αυτό το μοναδικό στολίδι σε όλοκληρο τον κόσμο, που είμαι υπερήφανη να εκπροσωπώ όπου κι αν βρεθώ!

Σας ευχαριστώ 😔

Παύση για 2 λεπτά και διαβάστε αυτό:

1. Ας πούμε ότι είναι 7:25 μ.μ. και πηγαίνετε στο σπίτι μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα στη δουλειά.
2. Είστε πραγματικά κουρασμένοι, αναστατωμένοι και απογοητευμένοι.
Ξαφνικά, αρχίζετε να βιώνετε έναν πόνο στο στήθος σας που αρχίζει να ακτινοβολεί στο χέρι και το σαγόνι σας επάνω και μέσα στην καρδιά. Είστε πέντε χιλιόμετρα από το πλησιέστερο νοσοκομείο στο σπίτι σας.
4. Δυστυχώς, δεν ξέρετε αν θα είστε σε θέση να πάτε τόσο μακριά.
5. Έχετε λάβει εκπαίδευση CPR, αλλά ο τύπος που δίδαξε το μάθημα δεν σας λέει πώς να το εκτελέσετε μόνοι σας.
6. Πώς να επιζήσετε μια καρδιακή προσβολή όταν είστε μόνος; Επειδή πολλοί άνθρωποι είναι μόνοι όταν έχουν καρδιακή προσβολή και βρίσκονται χωρίς βοήθεια, το πρόσωπο του οποίου η καρδιά χτυπά άσχημα και αρχίζει να αισθάνεται αδύναμη, έχει μόνο περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν χάσει την συνείδησή του.
7. Ωστόσο, αυτά τα θύματα μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους με βήχα επανειλημμένα και πολύ δυνατά. Η βαθιά αναπνοή θα πρέπει να γίνεται πριν από κάθε βήχα και ο βήχας θα πρέπει να είναι βαθύς και παρατεταμένος, όπως όταν παράγεται πτύελα στο πίσω μέρος του στήθους. Η αναπνοή και ο βήχας πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε δύο δευτερόλεπτα και να κρατούνται μέχρι την άφιξή τους στο νοσοκομείο ή έως ότου η καρδιά ξεκινήσει κανονικά.
8. Οι βαθιές αναπνοές παρέχουν οξυγόνο στους πνεύμονες και οι κινήσεις βήχας επαναφέρουν την καρδιά και διατηρούν το αίμα που κυκλοφορεί. Η πίεση στην καρδιά βοηθά επίσης στην αποκατάσταση του φυσιολογικού καρδιακού ρυθμού. Με αυτό τον τρόπο, τα θύματα μιας καρδιακής προσβολής μπορούν να πάνε στο νοσοκομείο για να λάβουν την κατάλληλη φροντίδα.
9. Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα. Θα μπορούσατε να σώσετε τη ζωή τους !!
10. Ένας καρδιολόγος λέει ότι αν όλοι που λαμβάνουν αυτό το μήνυμα θέλουν να το στείλουν πίσω σε 10 άτομα, θα μπορούσαμε να ποντάρουμε ότι θα σώσουμε τουλάχιστον μία ζωή.
11. Αντί να στέλνετε αστεία, παρακαλώ βοηθήστε να σώσετε ζωές μοιράζοντας αυτό το μήνυμα.
12. Εάν αυτό το μήνυμα ήρθε σε σας περισσότερες από μία φορές παρακαλώ μην είστε θυμωμένος. Θα πρέπει, αντίθετα, να είστε ευτυχείς που έχετε πολλούς φίλους που  ενδιαφέρονται για εσάς και συνεχίζουν να σας υπενθυμίζουν πώς να αντιμετωπίσετε μια καρδιακή προσβολή .


Κρατήστε το δάχτυλό σας στο μήνυμα και πατήστε προώθηση.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: