Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Δεν είναι ανέκδοτο... Μεξικάνικο εστιατόριο στη Μεσσήνη!!!


Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα, όχι δεν είναι ανέκδοτο, είναι γεγονός και μείναμε απόψε άφωνοι, από τον χώρο, από τα ποτά, από το φαγητό, από τις τιμές και από την υποδοχή!
Το είχαμε δει τους προηγούμενους μήνες στο διαδίκτυο, περάσαμε μια δυο φορές απ' έξω για να το επιβεβαιώσουμε, αλλά το φορτωμένο εκδρομικό μας πρόγραμμα και οι πολλές εκδηλώσεις το τελευταίο διάστημα, μας έκαναν να αναβάλουμε την επίσκεψη για ποτό και φαγητό.
Απόψε όμως δεν μείναμε στα λόγια, πήραμε την παρέα μας και ήρθαμε στην άκρη της Μεσσήνης απέναντι από τον σιδηροδρομικό σταθμό στο δρομάκι που οδηγεί στον Άη Γιάννη δίπλα από την είσοδο του ξενοδοχείου Δροσιά.
Μια Μεξικάνικη παραδοσιακή ταβέρνα όμορφα διακοσμημένη με cocktails και πικάντικα (όσο εσείς το επιθυμείτε) εδέσματα, είναι το πιο in στέκι της πόλης που η φήμη του πλέον εξαπλώνεται στη γύρω περιοχή και στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Για όσους δεν το γνωρίζουν ιδρυτής του Tabasco στην πόλη της Μεσσήνης είναι ο αποκλειστικός Bartender του Μάρκου Σεφερλή που υλοποίησε εδώ και χρόνια την πρωτοποριακή ιδέα ώστε να καθιερωθεί το Cocktail στις θεατρικές παραστάσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στο θέατρο Δελφινάριο!
Φίλε Γιάννη απόψε μας κατέπληξες με τις γαστρονομικές δημιουργίες σου. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα!



























































Δεν υπάρχουν σχόλια: