Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δημαρχείο Δυτικής Μάνης!!!


Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Στούπας που συνοδεύονταν από τη διευθύντρια και τις δασκάλες τους έψαλλαν σήμερα το πρωί με τις χαρούμενες παιδικές φωνές τους τα κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο κατάλληλα διακοσμημένο για την περίσταση Δημαρχείο της Δυτικής Μάνης στην Καρδαμύλη.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Αντιδήμαρχοι, εκ μέρους και του Δημάρχου που υπηρεσιακές ανάγκες δεν του επέτρεψαν να είναι συνεπής στο ραντεβού, ευχήθηκαν στα παιδιά Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά και Καλή Πρόοδο!
Μετά τα κάλαντα και τις ευχές ακολούθησαν κεράσματα με κουραμπιέδες, μελομακάρονα, σοκολάτες και χυμούς.
Εντυπωσιασμένα έδειχναν τα παιδιά από την υποδοχή τους και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ο Πρόεδρος τους μίλησε για την λειτουργία του Δ.Σ. και για τον τρόπο με τον οποίο παίρνονται οι αποφάσεις.
Οι νεαροί πολίτες του Δήμου δεν παρέλειψαν να εκθέσουν τα αιτήματά τους για το σχολείο και τις παιδικές χαρές των χωριών τους, καθώς και για την καθαριότητα!
Λίγες ώρες αργότερα μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουμε στο γραφείο του τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Γιαννημάρα και να τον συγχαρούμε για την εκλογή του ευχόμενοι Δημιουργική θητεία, Καλά Χριστούγεννα & Καλή Πρωτοχρονιά!




































































Δεν υπάρχουν σχόλια: