Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Αετό Τριφυλίας!!!


Σε πολύ ζεστό κλίμα έγινε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Αετό Τριφυλίας παρά το κρύο και την βροχή που σταματούσε και ξανάρχιζε συνέχεια.
Στο προαύλιο του σχολείου είχε στηθεί το δέντρο και παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, του προέδρου του χωριού, της προέδρου του Συλλόγου γυναικών και μελών, των κατοίκων του Αετού και πλήθους παιδιών δόθηκε το σύνθημα για το άναμμα του δέντρου κάνοντας μικρούς και μεγάλους να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.
Ο Άγιος Βασίλης πήρε κοντά του τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους, τα ξωτικά έπαιξαν διάφορα παιχνίδια και ζωγράφησαν χριστουγεννιάτικες παραστάσεις στα πρόσωπά τους, και ύστερα όλοι μεταφέρθηκαν στο εσωτερικό του σχολείου όπου ο Σύλλογος γυναικών Αετού είχε φτιάξει πολλά παραδοσιακά γλυκίσματα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και μηλοπιτάκια για να κεράσει όλους τους παρευρισκόμενους.
Ο Άι Βασίλης είχε και άλλες εκπλήξεις για τα παιδιά, αφού τους μοίρασε δώρα και μαλλί της γριάς.
Η εξαίρετη συνεργασία Δήμου και Συλλόγου γυναικών Αετού έφερε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Έτσι, όλοι ευχαριστήθηκαν από καρδιάς, και πάνω από όλα τα παιδιά.
Το παρών στην εκδήλωση του χωριού έδωσε και το Τριφυλία WebTv δίνοντας τη δυνατότητα να ταξιδέψει το εορταστικό ρεπορτάζ όπου γης κατοικούν συμπατριώτες και συμπαττώτισσες του χωριού μας.
Ευχόμαστε πάντα τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις!
Και του χρόνου!



























































Δεν υπάρχουν σχόλια: