Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Η μαγεία των εορτών στο Κ.Π.Ι. Σταύρος Νιάρχος!!!


Φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, παγοδρόμιο πάνω στο Κανάλι, τρία πανύψηλα έλατα στην Αγορά και 80 στολισμένα δέντρα, συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό.
Πάνω του ξετυλίγονται παραμύθια, ξεδιπλώνονται παιχνίδια, ξεχύνονται μουσικές, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που έχει, όπως πάντοτε, κάτι για τον καθένα.
Αυτή τη εορταστική περίοδο το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος γεμίζει ήχους και φως, μέσα από μία σειρά διαδραστικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο τον χώρο, δημιουργώντας ένα μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο.
Περιηγηθείτε στο Πάρκο, περπατήστε ανάμεσα ή μέσα στις εγκαταστάσεις, αγγίξτε τις, ανακαλύψτε τα φωτεινά πλαίσια, φωτογραφήστε τα και φωτογραφηθείτε σε αυτά και ζήστε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ φωτός.
Στην καρδιά του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ βρίσκεται το παγοδρόμιο, επάνω στο Κανάλι, μπροστά από τη στολισμένη Αγορά, και σας καλεί να φορέσετε τα παγοπέδιλά σας.
Το παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά έως τις 24/02/19, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες και η είσοδος είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή στο SNFCC.org


























































Δεν υπάρχουν σχόλια: