Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Είστε έτοιμοι για το 2ο Φεστιβάλ Σοκολάτας στο Περιστέρι;


Για όσους δεν έχουν βρεθεί σε κάποιο φεστιβάλ σοκολάτας τους προηγούμενους μήνες, ας σημειώσουν στην ατζέντα τους του 2ο Φεστιβάλ Σοκολάτας που πλησιάζει.
Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που να μην αγαπά τη σοκολάτα, γι’ αυτό το 2ο Φεστιβάλ Σοκολάτας που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Περιστερίου τις τρεις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, πρόκειται να δεχτεί χιλιάδες κόσμου.
Στον πιο μεγάλο δήμο της Αττικής και στο εκθεσιακό του κέντρο σε έναν χώρο 2.000 τ.μ. το γλυκό αυτό φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις και άφθονη σοκολάτα σε όλες τις μορφές και τα προϊόντα που την κάνουν τόσο αγαπητή σε όλες τις ηλικίες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To 2ο Festival σοκολάτας ανοίγει τις πύλες του στις 1 - 2 & 3 Φεβρουαρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, σε ένα χώρο 2.000 τ.μ. που θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Σοκολάτας με πολλές εκπλήξεις και άφθονη σοκολάτα σε όλες τις μορφές και τα προϊόντα που την κάνουν τόσο αγαπητή σε όλες τις ηλικίες!
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει εντυπωσιακά συντριβάνια που θα ρέει λαχταριστή σοκολάτα και κακάο και πάρα πολλά workshops με παρασκευές σοκολάτας. Θα υπάρχει επίσης live επίδειξη για τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας από καταξιωμένους pastry chef και μεγάλοι διαγωνισμοί με πλούσια δώρα.
Πολύ σημαντικά σεμινάρια και παρουσιάσεις από καταξιωμένους επαγγελματίες για την ιστορία και τη χρησιμότητα της σοκολάτας θα πλαισιώνουν την εκδήλωση, όπως και διαδραστικά παιχνίδια με σοκολάτα! To Φεστιβάλ έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εισπράξεων θα δοθεί στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα.
Κοντά μας θα βρίσκεται και ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης αλλά και καταξιωμένοι καλλιτέχνες με μουσική και φαντασμαγορικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Η μεγάλη γιορτή της ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ έρχεται σύντομα! Εσύ θα λείψεις;

Επικοινωνία: 

Τηλ. 6944449669 

E-mail: festivalsokolatas@grandfoyer.gr 

Εισιτήρια: 

Μέσω Viva.gr εδώ!







Δεν υπάρχουν σχόλια: