Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Προβλήματα αυτή την ώρα στη Μεσσηνία!!!


Φίλοι από την Καλαμάτα, την Καρδαμύλη, την Ανάληψη, την Κυπαρισσία και άλλες περιοχές της Μεσσηνίας, μας μεταφέρουν ότι αυτή τη στιγμή επικρατούν θυελλώδεις άνεμοι με σκόνη, υγρασία, περιορισμένη ορατότητα και θερμοκρασίες 30 και 33 βαθμών Κελσίου!!!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι πολλά τα περιστατικά βραχυκυκλωμάτων στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Σε εξέλιξη και η πυρκαγιά στο εργοστάσιο ΚΑΡΕΛΙΑ!!!

Ας ελπίσουμε η νύχτα να μην επιφυλάσσει άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις...

1 σχόλιο:

BENEAS GEORGIOS είπε...

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο εργοστάσιο ΚΑΡΕΛΙΑ λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ. Χάρις στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και των εργαζομένων δεν προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές. Κανείς εργαζόμενος δεν κινδύνεψε από την πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τις 9:30 το βράδυ στο βορειοδυτικό τμήμα των εγκαταστάσεων.
Τη μάχη με τις φλόγες έδωσαν 4 πυροσβεστικά οχήματα με 10 πυροσβέστες καθώς και εργαζόμενοι της εταιρείας.


Τελευταία Ενημέρωση: 29/05/2013 00:18

Δύσκολες ώρες περνά απόψε η Τριφυλία αφού από το απόγευμα υπάρχουν φωτιές, αρχικά στα Φιλιατρά και αργότερα στην Κυπαρίσσια.
Πιο συγκεκριμένα μεγάλη φωτιά ξέσπασε γύρω στις 10:30 μ.μ. στον Αγ. Διονύσιο Κυπαρισσίας , κοντά στην εθνική οδό Κυπαρισσίας και Φιλιατρών.
Οι καιρικές συνθήκες και οι ισχυρότατοι άνεμοι που επικρατούν δυσχεραίνουν το έργο πυρόσβεσης.
Λίγο μετά τις 11 ξέσπασε και νέα πυρκαγιά στην περιοχή Κάμπος Κυπαρισσίας , ενώ στο σημείο βρίσκεται και ξενοδοχείο το οποίο κινδυνεύει .
Λίγα λεπτά πριν τις 12 ξέσπασε και τρίτη φωτιά στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου Κυπαρισσίας σε ελαιόδεντρα ενώ κοντά βρίσκονται και σπίτια τα οποίο και κινδυνεύουν.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει Πυροσβεστικές δυνάμεις από όλο το νομό ενώ οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν όπως σε όλη τη Μεσσηνία και στην συγκεκριμένη περιοχή , απόψε το βράδυ , είναι αντίξοες με ισχυρούς ανέμους που διευκολύνουν το έργο της φωτιάς...
Ότι νεότερο προκύψει θα σας ενημερώσουμε: http://www.tharrosnews.gr/