Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ξεκινούν οι προβολές στο θερινό Σινέ Κατερίνα του Χαϊδαρίου!!!


Καλοκαίρι, βόλτες, συναυλίες και "χαλαρές" βραδιές σε πάρκα και πλατείες είναι από τα πράγματα εκείνα που η αξία τους είναι ανεκτίμητη. Και στην κορυφή αυτής της καλοκαιρινής λίστας, μία νυχτερινή έξοδος σε ένα θερινό σινεμά, κάτω από τον έναστρο ουρανό της πόλης.
Η γοητεία και η αίγλη που αποπνέουν οι θερινοί κινηματογράφοι, κάνουν την όλη διαδικασία τού να παρακολουθήσει κανείς μία ταινία στην ύπαιθρο μαγική. Χάρη στην ξεχωριστή και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που συνθέτουν, ευτυχώς για όσους ζούμε στις μεγάλες πόλεις, οι θερινοί κινηματογράφοι αποτελούν ακόμα κορυφαία επιλογή αναψυχής για το καλοκαίρι.
Η αλήθεια είναι ότι οι θερινοί κινηματογράφοι δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν τον απόλυτο προορισμό των σινεφίλ και κάθε καλοκαίρι προσελκύουν νέους φίλους.
Σχεδόν τελετουργικά, η βουκαμβίλια, ο κισσός,  τα λινά ή ψάθινα καθίσματα και το άρωμα από το γιασεμί και το αγιόκλημα, σημαίνουν ότι σε λίγο η ταινία ξεκινά.
Το "Σινέ Κατερίνα" κρυμμένο στην καταπράσινη γειτονιά της οδού Δαβάκη στο Κέντρο Χαϊδαρίου, υπόσχεται δροσερές νύχτες παρέα με φίλους, άφθονο ποπ κορν, παγωμένες μπύρες και νόστιμα σουβλάκια!!!

Και για φέτος, κάθε Τετάρτη δύο άτομα με ένα εισητήριο!!!

Έναρξη Δευτέρα 27/5/2013

Καθημερινά δύο προβολές στις 9:οο και στις 11:00 το βράδυ.

Τιμή εισιτηρίου από 6€ (Φοιτητικό 4€)




Δεν υπάρχουν σχόλια: