Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Έκαψαν το περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στο Χαϊδάρι ! ! !


Από τον Γραμματέα της Οργάνωσης στο Χαϊδάρι πήραμε το ακόλουθο μήνυμα:

Στο Χαϊδάρι μας έκαψαν το κιόσκι. Εμείς περιφρουρούμε την Δημοκρατία και συγκεντρωνόμαστε απόψε στις 8.00 μ.μ. Καραϊσκάκη 43 στο Κέντρο Χαϊδαρίου και στο Δάσος Χαϊδαρίου στα κιόσκια και ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ!!!!!


Άγνωστοι έβαλαν τα ξημερώματα φωτιά στο κιόσκι του ΠΑΣΟΚ Χαϊδαρίου που βρίσκεται επί της οδού Καραϊσκάκη 43. Από την πυρκαγιά που προκλήθηκε καταστράφηκε το κιόσκι και όλα τα έντυπα του προεκλογικού μας αγώνα.
Ως ΠΑΣΟΚ Χαϊδαρίου χαρακτηρίζουμε το περιστατικό εμπρηστικό και άνανδρο, αποδεικνύοντας ότι η επικίνδυνη πόλωση της προεκλογικής περιόδου, με τα λαϊκίστικα και φασιστικά μηνύματα του τύπου «εμείς ή αυτοί», στην οποία επιδίδονται τα κόμματα της ακροαριστεράς και της ακροδεξιάς, έχουν καταφέρει να αποπροσανατολίσουν τον λαό και ιδιαίτερα τους νέους από τα καθημερινά τους προβλήματα οι οποίοι δυστυχώς "θολώνουν", βρίσκοντας διέξοδο στη βία.
Το ΠΑΣΟΚ τους καταδικάζει και δεν θα παρακολουθήσει αυτή την πρόχειρη παλαιοκομματική προσέγγιση.
Καλούμε κάθε προοδευτικό δημοκράτη, αριστερό πολίτη να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει καμία άλλη ρεαλιστική πρόταση, που να δίνει απάντηση στην αγωνία του ελληνικού λαού, με ασφάλεια και προοπτική.
Και θα το πετύχουμε γιατί το πιστεύουμε.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες θα νικήσουμε.

ΠΑΣΟΚ Χαϊδαρίου



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ.