Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ελεύθεροι ο 24χρονος από την Παιανία και ο επιχειρηματίας από την Σπάρτη ! ! !


Ελεύθεροι αφέθηκαν ο 24χρονος φοιτητής που πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο Αλβανό διαρρήκτη στο σπίτι του στην Παιανία, αλλά και ο επιχειρηματίας που σκότωσε έναν 39χρονο Ρουμάνο κακοποιό όταν τον έπιασε στα "πράσα" να κλέβει υλικά από την αποθήκη του στη Σπάρτη!!!


ΑΘΗΝΑ


ΣΠΑΡΤΗ


ΠΑΙΑΝΙΑ



ΑΘΩΟΙ ! ! !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυσή Αυγή ελευθέρωσε τον νεαρό φοιτητή που άρπαξε την καραμπίνα για να προστατέψει τη μητέρα του από Αλβανό ληστή που την απειλούσε με μαχαίρι και όχι η ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
Η απόφαση των δικαστών δεν έπιασε τον σφυγμό της κοινωνίας που ούτως ή άλλως την έχουν γραμμένη. Έπιασε τον φόβο, την τρομάρα, την απόγνωση των πολιτικάντηδων. Φαντάζομαι έναν υποθετικό διάλογο: “έλα κύριε εισαγγελέα έχουμε πρόβλημα, πες και στην ανακρίτρια και αφήστε το παλικάρι ελεύθερο, γιατί αλλιώς τα ποσοστά της Χρυσή Αυγή θα... χτυπήσουν ταβάνι”.
Αντίθετα ο Σπαρτιάτης που τραυμάτισε με την καραμπίνα του έναν Ρουμάνο που επιχειρούσε να διαρρήξει την αποθήκη είχε οδηγηθεί στις φυλακές. Βλέπετε εκείνο το συμβάν ήταν πριν από τις εκλογές τις 6ης Μαΐου.
Σήμερα που οι Έλληνες αγκάλιασαν την Χρυσή Αυγή το σύστημα τρέμει. Δεν ξέρει τι να κάνει και έτσι αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι.
Είναι η τελευταία προσπάθεια των ολετήρων να σωθούν από την ψήφο των Ελλήνων που στο πρόσωπο της Χρυσής Αυγής βρήκαν την ελπίδα για ένα καλλίτερο αύριο. Τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα των πολιτών για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ανήκουν στην Χρυσή Αυγή.

maximos