Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 1942-2012 ! ! !


Οι Εκδόσεις ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ τιμώντας τη συμπλήρωση 70 ετών ιστορίας των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, παρουσιάζουν την επετειακή έκδοση ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (1942-2012).

Συγγραφέας του έργου είναι ο Σάββας Δ. Βλάσσης ο οποίος γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μεσσηνία. Υπηρέτησε στη 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.
Αρθρογραφεί στον ειδικό Τύπο από το 1988. Από το 1994 ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία, επί αμυντικών θεμάτων και ιστορίας. Ανέλαβε συντάκτης στο περιοδικό Πτήση & Διάστημα, Διευθυντής Σύνταξης στα περιοδικά Στρατηγική, Πόλεμος & Ιστορία και Περίπολος, καθώς και Διευθυντής στα περιοδικά Ελληνική Άμυνα & Ασφάλεια και Καταδρομή. Το 2004 συνέστησε τις Εκδόσεις ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ και από το 2009 εκδίδει το περιοδικό Δούρειος Ίππος που καλύπτει ειδικά θέματα άμυνας. Είναι συγγραφέας πολλών έργων, μεταξύ των οποίων και αυτό που σας παρουσιάζουμε σήμερα. 

Πρόκειται για ένα ιστορικό έργο, που τιμά τους πολεμιστές και τα σημερινά στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων. Ένα έργο που απευθύνεται σε όσους είχαν το προνόμιο να υπηρετήσουν στις Ειδικές Δυνάμεις αλλά και σε αυτούς που φιλοδοξούν στο μέλλον να φορέσουν το πράσινο μπερέ και θέλουν να γνωρίσουν την ιστορία και το παρόν.

Το έργο κυκλοφορεί στα περίπτερα της Αθήνας από την Πέμπτη 17 Μαΐου και από τις 15 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα της επαρχίας. Τιμάται 10 €

Δεν υπάρχουν σχόλια: