Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Από το Μαρτυρικό Δίστομο η Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων ! ! !


Φωτογραφίες από την ομιλία του Πάνου Καμμένου στο Δημαρχείο Διστόμου, με αφορμή την Επέτειο της ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ από τους Γερμανούς κατακτητές!
Ο Πάνος Καμμένος επέλεξε συμβολικά το μαρτυρικό Δίστομο για να εξαγγείλει τις ιδρυτικές αρχές της παράταξης "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"!

"Δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε ανυποχώρητα και με όσα μέσα διαθέτουμε για να ανοίξει και να κριθεί με αντικειμενικούς όρους ο φάκελος της εθνικής τραγωδίας" τόνισε στο ακροατήριο, παρουσιάζοντας την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες", ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, εκτίμησε ως βασικό στοιχείο την απόδοση ευθυνών και μάλιστα υπογράμμισε πως "μόνο μία υπερκομματική επιτροπή με έκτακτες εξουσίες και αρμοδιότητες, αποτελούμενη από αδέκαστους και υπεράνω υποψίας Έλληνες, μπορεί να φέρει σε πέρας αυτό το δύσκολο έργο".
Είπε ακόμη πως "οι έκτακτες καταστάσεις αντιμετωπίζονται μόνο με έκτακτα μέτρα", ενώ προσδιόρισε πως σε όλο αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνει "αυτούς που συμμετείχαν αφανώς ή εμφανώς στη διαχείριση της εξουσίας και λειτούργησαν για το προσωπικό συμφέρον" και πρόσθεσε πως "είναι ανάγκη πρώτα να αποδοθεί Δικαιοσύνη, να τιμωρηθούν πολιτικά, νομικά και κοινωνικά όλοι οι υπεύθυνοι της τραγωδίας που ζει και βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός".
Ο Πάνος Καμμένος απέρριψε την πιθανότητα απόδοσης Δικαιοσύνης από εξεταστικές επιτροπές, αφού "εξυπηρετούν κομματικά συμφέροντα και δεν είναι δυνατόν να αποδώσουν Δικαιοσύνη".
Ο Πάνος Καμμένος έκανε επίσης λόγο για "πανεθνική αφύπνιση" και για "πανεθνικό ξεσηκωμό", ενώ έδωσε έμφαση για "αποτελεσματική διαχείριση του προβλήματος του χρέους".









Δεν υπάρχουν σχόλια: