Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Επιχειρούν να κατεδαφίσουν το Μνημείο των Σφαγιασθέντων υπό των Κομμουνιστών στο Κοπανάκι Μεσσηνίας ! ! !





Στο Κοπανάκι, που σχεδόν συνορεύει με την Πηγάδα του Μελιγαλά… κάποιοι ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη… 
Στο Δήμο Αετού Μεσσηνίας που εδρεύει στο Κοπανάκι, φαίνεται πως έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα και αποφάσισαν να βάλουν τάξη και στην ΙΣΤΟΡΙΑ!!! 
Ο Αριστερός (;;;) Δήμαρχος Δημήτρης Δριμής, υπακούοντας στα κελεύσματα αυτών που βεβήλωσαν το Μνημείο (;) συζητά το ενδεχόμενο κατεδάφισης ή αλλοίωσης των κειμένων του!!! 
Το Μνημείο που βλέπετε στις φωτογραφίες, στήθηκε εκεί για να θυμίζει στις επόμενες γενιές τα αποτρόπαια εγκλήματα του Κομμουνισμού και δεν μπορεί κανένας «μπουχέσας νεοέλληνας» να το βεβηλώσει ή να το κατεδαφίσει!!! 
Για συνέλθετε εκεί στο Κοπανάκι, γιατί οι Πλατείες και οι γύρω δρόμοι δε θα χωρέσουν τα πούλμαν που θα κατεβάσουμε κάτω… και τότε, Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο δε θα ξέρετε κατά που να κάνετε… 
Αλάνια συνεννοηθήκαμε;

Μπενέας Γεώργιος




13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΕΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΜΗΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ.
Η ατμόσφαιρα ήταν συγκινησιακά φορτισμένη, με την παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας, που οι οικογένειες τους είχαν νεκρούς στην Πηγάδα του Μελιγαλά. Με άψογες δημοκρατικές διαδικασίες, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιώργης Αντωνόπουλος, έδωσε τον λόγο σε όσους το ζήτησαν από τους παρευρισκομένους. Οι λόγοι των περισσοτέρων, αλλά πρωτίστως του Ναούμη Αγγελόπουλου, συγκίνησαν το ακροατήριο και έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Δημάρχου μας, να αποσύρει την πρότασή του. Αντίθετα οι άναρθρες κραυγές, πρώην δημοτικού συμβούλου, με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, προς τους Δημοτικούς συμβούλους και φωτογραφικά εις βάρος της Δημοτικής συμβούλου Γιούλης Καράμπελα, δυναμίτισαν το κλίμα , ευτυχώς όμως για λίγο. Δεν γνώριζε καν την θέση της, η οποία ήταν κατά της πρότασης του Δημάρχου, δεν γνώριζε καν ότι την είχε εκφράσει στον Δήμαρχο, αλλά το κυριότερο, δεν γνώριζε ότι ο Δήμαρχος της είχε ζητήσει να ψηφίσει σύμφωνα με την συνείδησή της.

Μαθήματα Δημοκρατίας συνέχεια.

Το θέμα, όχι απλά της αλλαγής του μηνήματος “Δολοφονηθέντες υπό των Κομμουνιστών” που υπάρχει στο μνημείο, αλλά ακόμα και το γκρέμισμα του μνημείου, έχει τεθεί από χρόνια στον Δριμή, από πολλούς Δημοκρατικούς συμπολίτες μας. Ο Δήμαρχός μας μετά από πολλές βασανιστικές σκέψεις και αμέσως μετά τον χρωματισμό του μνημείου από αγνώστους, σκέφθηκε να θέση υπ’ όψιν της κοινωνίας αλλά και του Δημοτικού συμβουλίου, την δική του αποκρυσταλλωμένη βούληση, να αλλάξουμε την επιγραφή που εκπέμπει το διχαστικό μήνυμα . Έθεσε λοιπόν το θέμα στο αμέσως προηγούμενο από το χθεσινό συμβούλιο, προ ημηρεσίας διατάξεως και θα μπορούσε με ελάχιστες αντιδράσεις να περάσει την προτασή του. Αντί αυτού,προτίμησε να αναβάλλει το θέμα και το επανέφερε στο χθεσινό συμβούλιο, γιατί όπως δήλωσε και χθες, το ζήτημα δεν είναι οι αριθμοί, αλλά η κοινωνική συναίνεση. Στο χθεσινό συμβούλιο, όλοι αυτοί οι Δημοκρατικοί συμπολίτες μας, που επί χρόνια τον μέμφονταν για ολιγωρία, ήταν …τραγικά απόντες. Έπραξε λοιπόν το λογικότερο και δημοκρατικότερο, απέσυρε την πρότασή του.

Βιάστηκες Δήμαρχε και απέσυρες την πρότασή σου για την αλλαγή του μηνύματος στο Μνημείο της πλατείας Κοπανακίου. Έπρεπε να περιμένεις την συζήτηση που θα γίνει στην Βουλή για το Θέμα, το οποίο θα έθετε το ΛΑΟΣ κατά αποκλειστηκές πληροφορίες που έχουμε μέσα από την Βουλή και να δεις τις τοποθετήσεις όλων των κομμάτων επ’ αυτού και ειδικά της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικά της Νέας Δημοκρατίας, που στο χθεσινό συμβούλιο και δια του Προέδρου της τοπικής οργάνωσης αλλά και άλλων οπαδών της, αντιτάχθηκαν στην πρότασή σου.

Υστερόγραφο 1: Ο εκ της …αλλοδαπής μαυριδερός τύπος, θα έπρεπε να ερωτηθεί, γιατί στον δικό του Δήμο, δεν έχουν στείσει παρόμοιο μνημείο.

Υστερόγραφο 2: Στην ερώτηση προς τον Δήμαρχο, αν θα ανακινούσε το θέμα, αν ήταν στις προθέσεις του να ξανά θέσει υποψηφιότητα για τον Δημαρχιακό θώκο, η απάντηση του ήταν, ότι μπορεί να θέσει υποψηφιότητα.

Διόρθωση μέσα από την βουλή: Πρέπει να διορθώσεις αυτό που γράφεις για τη θέση που θα πάρει η ΝΔ στη βουλή. Εαν γίνει ερώτηση από το ΛΑΟΣ θέση θα πάρει η κυβέρνηση δια του αρμοδίου υπουργού,στον οποίο απευθύνεται η ερώτηση. Δεν θα τοποθετηθεί κανένα άλλο κόμμα, πέραν του ΛΑΟΣ.

Πάντως είχε ενδιαφέρον να ξέρουμε τις θέσεις όλων των κομμάτων, παρ’ ότι προς το παρόν, το θέμα έχει κλείσει.

Ιουνίου 18, 2010 Δημοσιεύθηκε από kopanakinews | ΔΗΜΟΣ ΑΕΤΟΥ | 9 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ BLOG, ΜΝΗΜΕΙΟ …ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010
Επιχειρούν να κατεδαφίσουν το Μνημείο των Σφαγιασθέντων υπό των Κομμουνιστών στο Κοπανάκι Μεσσηνίας ! ! !
Στο Κοπανάκι, που σχεδόν συνορεύει με την Πηγάδα του Μελιγαλά… κάποιοι ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη…

Στο Δήμο Αετού Μεσσηνίας που εδρεύει στο Κοπανάκι, φαίνεται πως έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα και αποφάσισαν να βάλουν τάξη και στην ΙΣΤΟΡΙΑ ! ! !

Ο Αριστερός (;;;) Δήμαρχος Δημήτρης Δριμής, υπακούοντας στα κελεύσματα αυτών που βεβήλωσαν το Μνημείο (;) συζητά το ενδεχόμενο κατεδάφισης ή αλλοίωσης των κειμένων του ! ! !

Το Μνημείο που βλέπετε στις φωτογραφίες, στήθηκε εκεί για να θυμίζει στις επόμενες γενιές τα αποτρόπαια εγκλήματα του Κομμουνισμού και δεν μπορεί κανένας «μπουχέσας νεοέλληνας» να το βεβηλώσει ή να το κατεδαφίσει ! ! !

Για συνέλθετε εκεί στο Κοπανάκι, γιατί οι Πλατείες και οι γύρω δρόμοι δε θα χωρέσουν τα πούλμαν που θα κατεβάσουμε κάτω… και τότε, Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο δε θα ξέρετε κατά που να κάνετε…
Αλάνια συνεννοηθήκαμε;

Μπενέας Γεώργιος

Όλα αυτά γράφτηκαν στο blog “Επι …δέξιος” ψάλτης, το οποίο φιλοξενούμε στο blog μας στην κατηγορία ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, μετά την απόφαση του Δημοτικού μας συμβουλίου (δηλαδή δεν γνωρίζει τα πρακτέα) και σκέπτομαι να το …μετακομίσω στα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ.
Aλήθεια κ. Μπενέα, έχετε και στο χωριό σας τέτοιο μνημείο; Και ποιος σας είπε ότι επιχειρούμε να γκρεμίσουμε το μνημείο;

Ιουνίου 19, 2010 Δημοσιεύθηκε από kopanakinews | ...ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ | 5 σχόλια

zarkadaki είπε...

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, εσύ kopanakinews θεωρείς ντροπή να αποτίομε φόρο τιμής στα παλικάρια που θυσίασαν τη ζωή τους, για να μπορείς εσύ να ζεις ελεύθερος και να γράφεις τις παπαριές σου;
Αν δεν ήσαν αυτοί και είχε νικήσει η άλλη πλευρά, μπορείς να μου πεις ποια θα ήταν η τύχη της Ελλάδας;
Συγχωρώ, αλλά δεν λησμονώ.
Δόξα και Τιμή στους νεκρούς της Χωροφυλακής και του Εθνικού Στρατού.
A! και πού ’σαι kopanakinews...
Την επόμενη φορά που θα γίνει εκδήλωση στο Μνημείο ενημέρωσε σε παρακαλώ εγκαίρως...
Υπάρχουμε και εμείς που θα θέλαμε να τιμήσουμε εκείνους που έδωσαν την ζωή τους για να μην είμαστε χειρότερα και από την Αλβανία.
Τιμή και Δόξα στα παλικάρια που μας κράτησαν λεύτερους.
Όταν καραμπινάτοι κομμουνιστές ομολογούν "ευτυχώς που χάσαμε" ( Βλ. Τάκη Λαζαρίδη, θανατοποινίτη μαζί με τον Μπελογιάννη, Χρόνη Μίσιο κλπ)
Όταν το ΚΚΕ αντί να σωπαίνει για να θάψουμε όλοι μαζί το παρελθόν υμνεί το "Δημοκρατικό" Στρατό του Βλαντά και του Γούσια και του Ζαχαριάδη δεν πρέπει εμείς να ξεχνάμε τι οφείλουμε σε αυτούς τους νεκρούς.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΑΙΜΑΤΟΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ !
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ !

Επενδυτής είπε...

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ !
Η Αριστερά στην Ελλάδα δεν αντέχει την Ιστορία της και τα εγκλήματά της και προσπαθεί παντοιοτρόπως αυτά να ξεχαστούν.
Ποτέ δε ζήτησαν συγνώμη από τα θύματά τους.
Τ ώρα θέλουν να μας κάνουν και λοβοτομή, να μη θυμόμαστε…
Παραχαράσσουν, διαστρεβλώνουν… γκρεμίζουν !
Πολλά από τα θύματά τους, θα ήταν ακόμα ανάμεσά μας εάν δεν τους είχαν βίαια και αναίτια αφαιρέσει τις ζωές…
Και τώρα επιζητούν τη συμφιλίωση και τη μονόπλευρη λήθη… χωρίς μια συγνώμη στις οικογένειες των θυμάτων τους !
Μπορεί οι καιροσκόποι Πολιτικοί να ξεχνούν, όμως Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ !

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να ΜΗΝ τους συγχωρέσει ο Θεός τους φρικαλέους κομμουνιστές φονιάδες της Πηγάδας.
Μακάρι να καίγονται στην Κόλαση, να τους σκοτώνουν και να μη πεθαίνουν.
Αιώνια η Μνήμη των θυμάτων που μαρτύρησαν για να μείνει η Ελλάδα ελεύθερη από την κόκκινη τυρρανία.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Την ώρα που ο κομμουνισμός κατάρρευσε παγκόσμια, την ώρα που το ΚΚΕ έχει εναρμονίσει την πολιτική του στους κανόνες του πολιτικού συστήματος και με τις επιλογές του ενισχύει τον δικομματισμό και αποτρέπει τις λαϊκές μάζες να ενταχθούν σ’ αυτό, λίγη σημασία έχει να μιλάμε για τον κίνδυνο της αριστεράς στην Ελλάδα.
Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος!
Για μένα στην περίπτωση του Μνημείου σημασία έχει να μην τραυματίσουμε για άλλη μια φορά με τις επιλογές μας, τα ζώντα μέλη των οικογενειών των θυμάτων.
Τώρα, εάν κάποιοι ενοχλούνται από την υπενθύμιση πράξεων δικών τους ή ομοϊδεατών τους, υπάρχει χρόνος για συγνώμη και μετάνοια…
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΥΤΡΩΝΕΙ ! ! !
Ο Ιστορικός του μέλλοντος θα αποδώσει δικαιοσύνη… εκεί που πρέπει και χωρίς υστεροβουλία!

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι αριστεροί αναπτύσουν θεωρίες περί "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ" το μόνο που προκαλόυν είναι ο γέλωτας!!!!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ας δούμε πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία με το Μνημείο μέσα από την πρώτη ανάρτηση του kopanakinews που έτυχε να παρακολουθήσω:


ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΦΥΛΙΟ.

«Αν μισούνται ανάμεσό τους δεν τους πρέπει ελευθεριά» (Δ. Σολωμός)

Ήρεμα και με ψυχραιμία και χωρίς παράλογους φανατισμούς, θα αναφερθώ κατ΄αρχήν στην γενική άποψη που επικρατεί στο Κοπανάκι, γιατί το Κοπανάκι αφορά κύρια το θέμα. Να παραμείνει το Ηρώο μας, χωρίς να διαγραφεί κανένα όνομα και να προστεθούν και τα ονόματα της …άλλης πλευράς. Φυσικά ν΄αλλάξουμε και την επιγραφή και αν είναι δυνατόν η νέα, να είναι το κατά …δυνατόν ηπιότερη και να θυμίζει όσο το …δυνατόν λιγότερο τον αδελφοκτόνο πόλεμο. Αυτή την άποψη μου είπαν, πάρα πολλοί συμπατριώτες μας, αλλά ο μόνος που την υποστήριξε επώνυμα ήταν ο Γιώργος ο Μιχόπουλος.
Απόψεις του στιλ, είναι δικό μας το μνημείο και το φτιάξαμε με δικά μας λεφτά, μπορούν να πάρουν την απάντηση, αφού είναι δικό σας να το στήσετε στην αυλή σας. Ένα μνημείο που είναι στημένο σε ένα δημόσιο χώρο παύει να είναι ιδιωτικό.

Και άποψη, από την …άλλη μεριά, που λέει: Εγώ δεν θέλω το όνομα του δικού μου ανθρώπου, να μπει σ΄αυτό το μνημείο, μπορεί να έχει την απάντηση, που έδωσε η δική του πλευρά μετά τα τραγικά γεγονότα και εναπόθεσε μαζί, όλους τους σωρούς των θυμάτων.
Μαΐου 24, 2010 - Δημοσιεύθηκε από kopanakinews | ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

3 σχόλια »
1.Ευτυχώς το έχω φωτογραφήσει ! ! !

Δηλαδή και στην ΠΗΓΑΔΑ του ΜΕΛΙΓΑΛΑ να κάνουμε το ίδιο;
Και στον ΦΕΝΕΟ και στην ΦΛΩΡΙΝΑ και στο ΓΡΑΜΜΟ και στο ΒΙΤΣΙ…
Και σε κάθε γωνιά της αιματοβαμμένης Πατρίδας από τον ξενοκίνητο εχθρο;
Και πια θα ήταν η μοίρα μας αν τότε είχαν επικρατήσει;
Να τροφοδοτούμε σήμερα τα “μπουρδέλα” της Δυτικής Ευρώπης, όπως γίνεται με τις υπόλοιπες χώρες του υπαρκτού;
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ !

Ένα ενδιαφέρον ιστολόγιο για τους αμετανόητους εδώ:
http://blackblogofcommunism.com/

Comment από BENEAS GEORGIOS | Μαΐου 24, 2010 | Απάντηση

2.Δεν ήταν εμφύλιος αλλά, Συμμοριτοπόλεμος!
Θα έπρεπε να είχαν επικρατήσει οι ΚουΚουΕδες τότε ρε παλικάρι για να μάζευες την μάνα σου και την αδελφή σου σήμερα
ΠΟΥΤΑΝΕΣ απ’ την Ευρώπη!
Αυτοί είναι που έχουν ψωμοτύρι το “ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά”.
Εσύ ο “υπεράνω”, γιατί βιάζεσαι να τους δώσεις συγχωροχάρτι?

Comment από Σταύρος Γ@μάτος | Μαΐου 25, 2010 | Απάντηση

3.Α ρε γέρο Καραμανλή, που νομιμοποίησες το ΚΚΕ.

Comment από kopanakinews | Μαΐου 25, 2010 | Απάντηση

BENEAS GEORGIOS είπε...

Απολαύστε και ένα σημερινό e-mail που έλαβα από τον χρήστη:
Tryfon Anast.
tryfonana9@gmail.com

Αξιοθρήνητε Γ. Μπενέα.
Διάβασα το εμετικό κειμενό σου, για το μνημείο Κοπανακίου, που πέραν των άλλων βρίθει και ανακριβειών και προβληματίστηκα πως ένας 46χρονος νεοφασίστας που προμοτάρει και τον Σαμαρά, αλίμονό του εάν έχει τέτοιους συμπαραστάτες, να κυριαρχείται από τόσο εμφυλιοπολεμικό μίσος.
Από που να ξεκινήσω;
Κατ' αρχάς ζήτημα ΜΟΝΟΝ για την απάλειψη της φράσης "των δολοφονηθέντων υπό των κομμουνιστών" υπήρξε κι'όχι κατεδάφισής του.
1) Το Κοπανάκι "που σχεδόν συνορεύει με την πηγάδα", άστο καλύτερα, με το αίμα όλων των Μεσσηνίων, ο Μελιγαλάς είναι μόνος οφελημένος και χουντικός δήμος έγινε και σήμερα "καλλικρατικός" με υπέρμετρη κυβερνητική εύνοια καθώς ούτε πληθυσμιακά, ούτε για άλλο λόγο πληρούσε τις υπό του νόμου προϋποθέσεις.
2.) Ο δήμαρχος Αετού (Αετός, ορεινός οικισμός που κάηκε το 1943 από τους ομοϊδεάτες σου ναζί), μόνον ως αριστερός δεν συμπεριφέρεται εάν βέβαια σχετίστηκε ποτέ με την αριστερά, το Κοπανάκι όμως εδώ και πολλά χρόνια κρατάει ψηλά, τη σημαία του αντικομμουνισμού.
Άρα από ποιους τέλος πάντων απειλήθηκε το μνημείο και ως προς τι οι άσκοποι λεονταρισμοί, της υποτιθέμενης ελευσεώς με άλλα φασιστοειδή στο Κοπανάκι;
Ψυχραιμία λοιπόν!
Το σύμβολο της μισαλλοδοξίας δεν θα βεβηλωθεί, θα παραμείνει ανά τους αιώνες όρθιο για να θυμίζει αυτό που σε ΚΑΝΕΝΑ άλλο σημείο της Ελλάδας δεν υπάρχει δηλ. τους έλληνες που σκοτώθηκαν από έλληνες.
Το πρέπον είναι να τιμώνται ΜΟΝΟΝ οι πεσόντες στους εθνικούς αγώνες είτε με την εγχάραξη των ονομάτων τους είται ακόμα καλύτερα με το λιτό και απέριττο "υπέρ πατρίδος".
Το μνημείο του Κοπανακίου όπως έχει στηθεί αποτελεί πρόκληση και αναμοχλεύει στο διηνεκές τα πολιτικά πάθη που θα έπρεπε μετά από (66) χρόνια να έχουν εξαλειφθεί αλλά δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν κάποιοι ανόητοι σαν εσένα, να τα ανακινούν.
Υ.Γ Το ότι είσαι και παναθηναϊκός, με θλίβει διπλά.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ακολουθούν οι δυο απαντήσεις μου στο προκλητικό e-mail:

Ο Κομμουνισμός κατέρρευσε παγκόσμια και βέβαια δε μπορώ να ισχυριστώ πως υπάρχει στην εποχή μας τέτοια απειλή.
Είναι αστείο που ασχολούμαι με τέτοιες ιδεολογίες και τις γραφικές μειοψηφίες που τις εκφράζουν.
Δε θα το έκανα εάν δε συναντούσα σε κοινωνική εκδήλωση συμπατριώτες από το Κοπανάκι και τον Αετό που μου ζήτησαν να γράψω κάτι για το Μνημείο που κινδυνεύει…
Εάν μου το ζητούσαν άτομα της ηλικίας μου θα τους έκανα και πλάκα… αλλά το ζήτησαν άτομα που έζησαν την «κόκκινη λαίλαπα του κομμουνισμού» τότε ! ! !
Εν πάσει περιπτώσει κι εμένα με ενοχλεί το άγαλμα του Βελουχιώτη στην πλατεία της Λαμίας… να ξεκινήσω πανελλήνιο αγώνα αποκαθήλωσης;
Εγώ απ’ όλη αυτή την ιστορία κρατώ ένα πράγμα…
Η αριστερά στην Ελλάδα δε βρήκε ακόμα τη γενναιότητα να ζητήσει ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για τις χιλιάδες των θυμάτων της ! ! !

ΥΓ
Και επειδή ίσως δε γνωρίζεις, η συνεργασία μου με αριστερούς πολίτες στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και του συνδικαλισμού είναι άριστη, παράδειγμα προς μίμηση και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Αλλά η ΙΣΤΟΡΙΑ δε διαγράφεται και δε λησμονείτε !

BENEAS GEORGIOS είπε...

Δεν ήθελα να το αναφέρω, αλλά...

Αλλά έγραψες για το ολοκαύτωμα του Αετού και άφησες υπαινιγμούς για τη δική μου ιδεολογία και την καραμέλα του «φασισμού» που έχετε στο στόμα σας εσείς οι «αριστεροί δημοκράτες».
Διάβασε σ’ αυτό το σύνδεσμο http://beneas13.blogspot.com/2009/01/blog-post_3870.html την ιστορία του πατέρα μου από τον Αετό και κάνε μας τη χάρη εσύ και οι χιλιάδες των αντιστασιακών που καταχειροκροτούσατε τον Παπαδόπουλο και τον Πατακό απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας και με τη μεταπολίτευση δηλώσατε ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ.
Τα ίδια κάνατε και στην ΚΑΤΟΧΗ… βγήκατε αλώβητοι και βολεμένοι, εσείς και τα παιδιά σας… και ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΕΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ.
ΕΓΙΝΕΣ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ...