Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: «Δώσε την ομάδα Γρηγορόπουλε...»


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ

«Δώσε την ομάδα Γρηγορόπουλε», ήταν το κεντρικό σύνθημα των φιλάθλων της “Μαύρης Θύελλας” στην προχθεσινή πορεία που έγινε στο κέντρο της Καλαμάτας. Περίπου 300 φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο και στην συνέχεια έκαναν πορεία στην Αριστομένους, η οποία τερμάτισε λίγα μέτρα μετά το κατάστημα του προέδρου της ΠΑΕ «Igloo», στην Σιδ. Σταθμού.
Το συλλαλητήριο οργάνωσαν οι τρεις σύνδεσμοι φιλάθλων της ομάδας (Bulldogs, ΣΚΦ Νότιοι και Gruppo Nero) όμως στο Δημαρχείο βρέθηκαν άνθρωποι κάθε ηλικίας.
Ο αριθμός των φιλάθλων που συμμετείχε σίγουρα δεν ήταν πολύ μεγάλος, ωστόσο ο κόσμος έστειλε το μήνυμά του στον πρόεδρο της ΠΑΕ.
Και αυτή τη φορά το μήνυμα δεν ήταν «πούλα» όπως τις προηγούμενες φορές, αλλά «δώσε» την ομάδα.
Αυτό που συζητούσαν όλοι είναι ότι η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση και ο Γρηγορόπουλος δεν μπορεί να κάνει... παζάρια για να αποχωρήσει.
Ο πρόεδρος των Bulldogs Νίκος Πράσινος πήρε το λόγο πριν την έναρξη της πορείας.
Τόνισε πως μέχρι πριν λίγα χρόνια ο Γρηγορόπουλος πρόσφερε στην ομάδα και την κρατούσε όσο μπορούσε, όμως δεν μπορεί άλλο και θα έπρεπε να έχει ήδη φύγει. «Να πει πόσα είναι τα χρέη και να αποχωρήσει», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Οποιος έχει κάποια πρόταση να την καταθέσει πρώτα στον κόσμο», τόνισε επίσης ο Ν. Πράσινος αναφερόμενος σε πρόσφατες προτάσεις για την αγορά της ΠΑΕ.
Αναφορά έγινε και στην έλλειψη στήριξης από τους τοπικούς φορείς: «Δεν ζητάμε λύση από τους φορείς αλλά όχι και αυτή την αδιαφορία. Μην ξεχνάμε ότι η Καλαμάτα έχει ανα-
γκαστεί να παίξει σε Μεσσήνη και Τρίπολη εντός έδρας παιχνίδια της.
Τέλος, ο Ν. Πράσινος κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να γραφτούν μέλη στην ερασιτεχνική. «Είναι ντροπή να έχει μόνο 25 μέλη ο Ερασιτέχνης. Πρέπει να γραφτούμε όλοι μέλη για να μην διαλυθεί η ομάδα» σημείωσε.
Μετά την ομιλία του Ν. Πράσινου ξεκίνησε η πορεία προς το «Igloo» η οποία συνοδεύτηκε από πολλά συνθήματα, όχι όμως υβριστικά, με κυρίαρχο το «δώσε την ομάδα Γρηγορόπουλε».

Συμπλοκή στο «Ιgloo»

Η προχθεσινή πορεία κυλούσε ομαλά όμως η εικόνα χάλασε έξω από το «Ιgloo» όταν μερικοί φίλαθλοι της Καλαμάτας πιάστηκαν στα χέρια.
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και μερικών παλαίμαχων που βρέθηκαν εκεί, τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από μερικά λεπτά.

Αρκετοί και οι παλαίμαχοι

Το “παρών” στο Δημαρχείο έδωσε ο επίτιμος πρόεδρος Λυκούργος Γαϊτανάρος, πολλοί παλαίμαχοι και πρώην παίκτες της ομάδας. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Μανώλης Θεοδώρου αλλά και οι Γιώργος Μπιστικέας, Παναγιώτης Σερεμέτης, Νικήτας Παπανικολόπουλος, Γιάννης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Μάλαμας, Μιχάλης Νικητόπουλος, Αντώνης Μαυρέας, Αλέκος Δέδες, Σωκράτης Κοψαχείλης, Γιώργος Πουλάκος.

Νίκος Τσουμπράκος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΣΟΚΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΤΕΛΛΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!!! ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ. ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ - ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ!!!!!!!! ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!!! ΠΟΤΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε μια πόλη 70.000 κατοίκων, που είναι και πρωτεύουσα Νομού και με τόση κινητοποίηση, μόνο μερικές εκατοντάδες διαμαρτυρόμενων φιλάθλων στο συλλαλητήριο;
Το γεγονός αυτό πρέπει να προβληματίσει.
Ή ο κόσμος αδιαφορεί παντελώς ή επικροτεί τον Πρόεδρο...
Και στις δυο περιπτώσεις χαμένη είναι η ομάδα ! ! !

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Εδώ καράβια χάνονται... βαρκούλες αρμενίζουν ! ! !

BENEAS GEORGIOS είπε...

Υπάρχει λύση για την Καλαμάτα;

Σίγουρα η λύση δεν είναι τα λεφτά. Οπότε το να φύγει ο Γρηγορόπουλος και να έρθει κάποιος με λεφτά δεν είναι λύση. Ο Γρηγορόπουλος σε ό,τι έχει σχέση με τα λεφτά είναι ακέραιος. Εγώ αυτό που θεωρώ «μυστικό» είναι να βρεθούν άνθρωποι που όχι απλά να έχουν παίξει μπάλα, αλλά να είναι τεχνοκράτες. Να εισάγουν καινούργια ήθη και έθιμα στη Μεσσηνία, κάτι το οποίο λείπει, να εισάγουν πολιτισμό μαζί με ποδόσφαιρο και να μη δίνουν λόγο σε κανέναν για να μπορέσουν να τα κάνουν αυτά. Πρέπει η Καλαμάτα να καταμερίσει τις δουλειές της. Αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο Γρηγορόπουλος και δεν υπάρχει κανένας άλλος. Είναι υπεύθυνος για όλα. Στις Σέρρες η ομάδα δούλευε με 15 ανθρώπους, όχι με έναν. Τον πρόεδρο στις Σέρρες τον είδαμε 5 φορές. Χρειάζονται και άλλα άτομα. Στην Καλαμάτα είναι ο πρόεδρος και ο προπονητής, δεν υπάρχει κανείς ανάμεσα ή και να υπάρχει, ο ρόλος του είναι διακοσμητικός. Ένας προπονητής που θα αλλάξει την ψυχολογία των παιχτών είναι μια εφήμερη λύση. Υπάρχουν λάθος πρότυπα εδώ. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, χρειάζεται σχεδιασμός από το μηδέν. Να φέρεις 5 έμπειρους και 10 μικρούς, κάποιος όμως να αναλάβει την ευθύνη για τους μικρούς. Κι αν αυτοί δε βγουν, αυτός που τους έφερε να πάρει το απολυτήριό του...

Νάσος Σεντεμέντες