Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Αύριο μαυρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία !

.
Αύριο μαυρίζουμε τον Καραμανλή, τους Υπουργούς, τους Βουλευτές, τους Πολιτευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Τους μαυρίζουμε για την ιταμή συμπεριφορά τους απέναντι στους αγωνιστές της παράταξης και την αδιαφορία τους στην επίλυση των προβλημάτων τους.

Τους μαυρίζουμε για την εγωιστική συμπεριφορά και νοοτροπία τους, για την περιφρούρηση των κεκτημένων τους και μόνον αυτών, για την πολιτική των κλειστών θυρών τους, για την κοροϊδία και την πολιτική ομηρία των συναγωνιστών με τα ανασφάλιστα 4ωρα stage, για, για, για, …

Όσο πιο μεγάλη η διαφορά, τόσο πιο καλά…

Εάν από τη Δευτέρα δεν αλλάξουνε μυαλά… στα τάρταρα οριστικά !

Αυτά τα ολίγα καθημερινά, ταπεινά και ιδιοτελή από μένα, την Υψηλή Πολιτική την αφήνω για τους άλλους, όχι γιατί δεν μπορώ, αλλά γιατί δε θέλω… αυτή τη στιγμή.

Και επειδή για τους ισχυρούς του κόμματος «Το δις εξαμαρτείν ουκ Ανδρός σοφού» τους θυμίζω δημόσια τοποθέτησή μου πριν από τρία χρόνια παραμονές των Δημοτικών εκλογών !
.
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ !
.
Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν.
Η κυβέρνηση έχει διανύσει πάνω από το μισό της θητείας της.
Από τις πρώτες ημέρες της νέας διακυβέρνησης έχουμε γίνει δέκτες των καταγγελιών της αντιπολίτευσης για τα γαλάζια παιδιά που παντού και πάντα σκανδαλωδώς ευνοούνται.
Το αστείο είναι ότι οι καταγγελίες προέρχονται από αυτούς που επί ένα τέταρτο του αιώνα με την πολιτική συμπεριφορά τους διέπρεψαν σε τέτοιου είδους επιλογές δημιουργώντας γενιές πράσινων στρατιών στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, πράγμα το οποίο φαίνεται και από τα αποτελέσματα των εκλογών και στο ποιο ασήμαντο σωματείο, καθιστώντας την πράσινη παράταξη κυρίαρχη δύναμη.
Δηλαδή φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, ή για να το πω διαφορετικά, ήρθε η ώρα της περιφρούρησης των κεκτημένων τους.
Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα με τα γαλάζια παιδιά;
Τα γαλάζια παιδιά, που έχουν πάψει να είναι πια παιδιά, αλλά έχουν πλέον τα δικά τους παιδιά, είναι ακόμη στην απ’ έξω.
Τα γαλάζια παιδιά εξακολουθούν να βρίσκουν τις πόρτες κλειστές.
Τα γαλάζια παιδιά εξακολουθούν να ελπίζουν στο δικαίωμα της εργασίας, όπως κάθε Ελληνόπουλο άλλωστε, χωρίς αποκλεισμούς.
Τα γαλάζια παιδιά τα τρώει η γαλάζια παράταξη όπως ο Κρόνος έτρωγε τα δικά του παιδιά.
Τα γαλάζια παιδιά τα οδηγεί η ίδια τους η παράταξη στο να γίνουν γενίτσαροι, με ότι αυτό σημάνει για την ίδια, όπως μας έχει διδάξει η Ιστορία.
Η εκδίκηση των γαλάζιων παιδιών πολύ φοβάμαι πως έχει ξεκινήσει και το πρώτο μήνυμα θα έρθει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Δυστυχώς η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει από την στιγμή που τα γαλάζια παιδιά αναρωτιούνται για το εάν η επιλογή του χρώματος ήταν σωστή ή λάθος ενώ κάποιοι τα θεωρούν εφ’ όρου ζωής δεδομένα και αμετακίνητα.
Ευτυχώς όμως γι’ αυτά διότι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ χωρίς δεσμεύσεις να πράξουν ότι γουστάρουν στο μέλλον και τελικά αυτό είναι που κάνει την διαφορά γιατί είναι προτιμότερο από το να είσαι εγκλωβισμένος στο μαντρί να είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Χαϊδάρι 24 Μαΐου 2006
ΜΠΕΝΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
E-Mail: beneas13@hol.gr


Δημοσίευση: «ΧΑΪΔΑΡΙ Η πόλη μας» Φύλλο 85 Ιούνιος 2006
«το Χαϊδάρι Σήμερα» Φύλλο 15 Ιούλιος 2006
.

6 σχόλια:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα για να καταλάβει τις συνέπειες της 25ετούς πολιτικής του.
Για να δούμε τώρα, ποιος θα εκτιμήσει το «εμείς ήρθαμε να ενώσουμε και να νοικοκυρέψουμε» του Καραμανλή;
Για άλλη μια φορά η Νέα Δημοκρατία τους έστρωσε το τραπέζι για το μεγάλο φαγοπότι που ετοιμάζονται να κάνουν !

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί μυαλό δέν έβαλαν.Επαναλαμβάνουν τίς ίδιες μαλακίες που έκανε ο Μητσοτάκης το 1990.Εάν πέσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ.Ενα σκάνδαλο τής siemens που αφορά το ΠΑΣΟΚ κατόρθωσαν να το φορτωθούν αυτοί.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ?

Katerina Kostaki Official είπε...

Η ζωή , αγαπητέ Γιώργο ,συνεχίζεται πέρα απο την πολιτική και τους πολιτικούς , και όλο αυτό το Ματριξιακό καθεστώς που υπάρχει για να ελέγχει τους ανθρώπους και να τους κρατάει δέσμιους των φόβων τους, των επιθυμιών και των ανασφαλειών τους .
Ήδη όλοι αυτοί που μοιράζουν ψευτικες υοσχέσεις (εκατέρωθεν), ραδιουργούν , σέρνονται και γλύφουν είναι κατάλοιπα του παρελθόντος και είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ απο κάθε αποψη.
Αναφέρομαι σε όλα τα κόμματα και σε όλους τους πολιτικούς.
Η εποχή μας , το εδω και τώρα μας , επιτάσσει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της αλήθειας που ποτέ δεν πρόδωσε κανένα , τον δρόμο της καρδιάς μας , τις αληθινές αξίες που πάντα υπήρχαν και υπάρχουν, και θα υπάρχουν μεσα μας.
Όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν στο μισος , στο ψέμα, στην οργή, στην απαξίωση ακολουθούν τον δρόμο προς τα κάτω , ο οποίος δεν έχει επιστροφή.
Άλλωστε ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Εμείς θα συνεχίσουμε τον δημιουργικό δρόμο , τον δρόμο της Σοφίας και της Έμπνευσης , γιατί ετσι βοηθάμε και πολλούς άλλους να εξελιχθούν, να δούν την αλήθεια, να βγάλουν τις παρωπίδες και να αντιληφθούν πως η αλήθεια κρύβεται πίσω απο τα φώτα της απατηλής πραγματικότητας.

Με εκτίμηση

Κατερίνα Κωστάκη
Συγγραφέας-ποιήτρια
http://endlessjourney.ning.com

BENEAS GEORGIOS είπε...

Κατερίνα,
Έτσι είναι όπως τα λες !
Αλλά όχι ακριβώς έτσι…
Πες μου τι να πω στους ΟΝΝΕΔίτες και τις ΟΝΝΕΔίτισσες της γενιάς μου, - της Γαλάζιας Γενιάς, - των αγώνων της απαλλαγής, των πέτρινων χρόνων της δεκαετίας του ’80.
Πες μου τι να πω που με κοντά παντελονάκια τους τραβολογάγαμε από δω και από ‘κει.
Τι να πω στους συναγωνιστές που γέμισαν τα νοσοκομεία γεμάτοι σκάγια, προετοιμάζοντας την ομιλία του Αβέρωφ στην Καλαμάτα.
Τι να πω σ αυτούς που πορωμένοι και μπλεγμένοι στον κομματικό μηχανισμό εγκατέλειψαν σπουδές και εργασίες.
Τι να πω που δεν τολμάς να χτυπήσεις πόρτα για να τους τακτοποιήσεις βιοποριστικά.
Τι να πω που τότε στο 1ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ μας διέγραφαν και μας κυνηγούσαν για να κάνουν Πρόεδρο τον… Ντοράκη.
Και να τα αποτελέσματα, να βγαίνει σήμερα και να μας αναπτύσσει θεωρίες περί νομίμου και ηθικού ! ! !
Τι να πω για τους καρνάβαλους που διοικούν τα ΕΛΠΕ και τι εσύ για τα ΕΛΤΑ.
Μπορεί να είμαι της γενιάς των 1000 ευρώ (εβδομαδιαίως) αλλά δε σημαίνει ότι όλα γύρω μου είναι ρόδινα και αν δεχτώ πως δεν πρέπει να έχω προσωπικές φιλοδοξίες ή απαιτήσεις, πως μπορώ να αντέξω τη δυστυχία των συναγωνιστών μου;
Δυστυχώς κάνοντας την αυτοκριτική μου καταλήγω στο συμπέρασμα πως δεν άξιζαν τους αγώνες μας.
Γι’ αυτή τη Νέα Δημοκρατία βάλαμε πλάτες και χαραμιστήκαμε 30 τόσα χρόνια;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΗΝ ΡΟΧΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ. ΑΡΑΓΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ Ν.Δ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Δεν πρόκειται να μας κυνηγήσει κανένας και δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα γιατί τίποτα δεν μας χάρισαν.
Καλύτερα το ΠΑΣΟΚ και να μην περιμένεις τίποτα , παρά η ΝΔ και να σε φτύνει κατάμουτρα.
Να φοβούνται οι καλαμοκαβαλάρηδες και οι ωφελημένοι και μόνον αυτοί.
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ! ! !