Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Σε λειτουργία από σήμερα η ιστοσελίδα του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης


Σε λειτουργία τίθεται από σήμερα στις 11 το πρωί η ιστοσελίδα του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, εδώ: μουσείο ακρόπολης - acropolis museum
Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους και τα εκθέματα, τον τρόπο λειτουργίας του και τα εκπαιδευτικά προγράμματα.
Επίσης θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια και να προσδιορίζουν την ώρα επίσκεψης μέσω της ηλεκτρονικής κράτησης αυτών των εισιτηρίων.
Τα ταμεία του Νέου Μουσείου θα ανοίξουν στις 24 Ιουνίου.
Τις τρεις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του, δηλαδή την Κυριακή 21, τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Ιουνίου του 2009, οι επισκέψεις θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά με εισιτήριο αγορασμένο από την υπηρεσία e-ticketing, καθώς για αυτές τις ημέρες μόνο δεν θα πωλούνται εισιτήρια στα ταμεία του Μουσείου.
Τα εισιτήρια που θα διατεθούν για το συγκεκριμένο τριήμερο αφορούν σε τρεις χρονικές ζώνες (9 π.μ., 11 π.μ. και 6 μ.μ.) ανά ημέρα, με μέγιστο αριθμό 250 επισκεπτών ανά χρονική ζώνη.
Οι επισκέπτες των τριών αυτών πρώτων ημερών, θα έχουν την εξαιρετική ευκαιρία να περιηγηθούν το Μουσείο συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρό του, καθηγητή Δημήτρη Παντερμαλή και την ομάδα αρχαιολόγων του Μουσείου.
Η ιστοσελίδα επιφυλάσσει και μια ακόμα έκπληξη:
Το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2009, όλοι οι επισκέπτες της από οπουδήποτε στον κόσμο θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα εγκαίνια του Μουσείου μέσα από την απευθείας μετάδοση στο http://www.theacropolismuseum.gr/
Αξίζει να σημειωθεί ότι το εισιτήριο μέχρι τα τέλη του 2009 θα κοστίζει ένα ευρώ.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: