Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Καλό Παράδεισο Στάθη!!!


Ο αγαπημένος μας ηθοποιός έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι... 
Καλό Παράδεισο, σε ευχαριστούμε, άφησες εποχή...

Ο Στάθης Ψάλτης έχει πρωταγωνιστήσει σε εκατοντάδες ταινίες, ωστόσο μία δεν έχει ακόμη προβληθεί.
Το προσεχές φθινόπωρο αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους η ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή, στην οποία ο Στάθης Ψάλτης υποδύθηκε το ρόλο του ηγούμενου της Μονής Σινά.
Όπως είχε πει πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Στάθης Ψάλτης απέδωσε τον ρόλο «με σπαρακτικό τρόπο και με πρωτόγνωρη πνευματικότητα».

Θα είμαστε στις αίθουσες για το τελευταίο χειροκρότημα!!!


Φωτογραφίες από τη θεατρική παράσταση "Που πας ρε Γιωργάκη με τέτοιο καιρό" με πρωταγωνιστή τον Στάθη Ψάλτη στο Κάστρο της Καλαμάτας τον Αύγουστο του 2010








2 σχόλια:

Kostas Plastiras είπε...

Καλό Παράδεισο να έχεις.
Σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες και σε εμάς και σε πολλούς άλλους που το είχαν ανάγκη.

Kostas Plastiras είπε...

Ο Στάθης Ψάλτης υπήρξε ένας σπουδαίος, ταλαντούχος, ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός και φυσικά σπουδαίος άνθρωπος. Χάρισε όλα αυτά τα χρόνια άφθονο γέλιο στους Έλληνες και στήριζε τους συνανθρώπους που είχαν ανάγκη. Γέμιζε πάντα όλα τα θέατρα, καθώς έκανε τεράστιες επιτυχίες στην επιθεώρηση. Πάντα αντισυμβατικός και εκκεντρικός, αλλά γνήσια λαϊκός. Και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε μέσα από τις τηλεοπτικές επαναλήψεις των ταινιών εκείνων που εξακολουθούσε πάντα να μας χαρίζει το γέλιο. Και με το ταλέντο που είχε να μας ξεχειλίζει και να μας ταξιδεύει στα χρόνια της νιότης μας, τα χρόνια της αθωότητας και της ανεμελιάς. Καλό Παράδεισο να έχεις εκεί στην γειτονία των αγγέλων!