Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ !

.
Παρακολουθώντας τις δηλώσεις όλων σχεδόν των Υπουργών και βουλευτών της συμπολίτευσης στα τηλεοπτικά πάνελ, αισθάνθηκα δικαιωμένος για την τελική επιλογή μου στην κάλπη, επιλογή κάθε άλλο παρά κομματική και δεδομένη, αλλά πλήρως συνειδητή.
Δηλώσεις περί διορθωτικών κινήσεων, αναθεώρησης των πολιτικών, σκληρής δουλειάς την επόμενη ημέρα για ανατροπή του δυσμενούς για την Κυβέρνηση κλίματος, ενισχύουν την αποδοκιμασία των Νεοδημοκρατών και αποτυπώνουν το στενό κομματικό πρίσμα μέσα από το οποίο ερμηνεύουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Με επιδερμικές αναλύσεις και ρηχά επιχειρήματα, προσπάθησαν για άλλη μια φορά να εμπαίξουν με την νοημοσύνη μας και να εξακολουθούν να μας αντιμετωπίζουν σαν κομματικό στρατό, δεδομένους και ηλιθίους.
Όταν κάποιος δηλώνει ότι θα πέσει με τα μούτρα στην δουλειά την επόμενη μέρα, παραδέχεται ότι για πέντε ολόκληρα χρόνια η πιο σκληρή του αβαρία, ήταν να απλώνει τραχανά.
Όταν δηλώνει ότι ο Νεοδημοκράτης είναι θυμωμένος και απογοητευμένος, παραδέχεται ότι για πέντε ολόκληρα χρόνια του είχε γυρισμένη την πλάτη και τον είχε γραμμένο στους γεννητικούς του αδένες.
Όταν δηλώνει ότι πήρε το μήνυμα, χωρίς όμως να μπορεί να το αποκωδικοποιήσει και να το ερμηνεύσει, παραδέχεται ότι ζούσε σε ένα κλειστό γυάλινο περιβάλλον, αποκομμένος από την εκλογική του βάση.
Όταν οι δηλώσεις του στηρίζονται σε απόλυτους αριθμούς και ποσοστά και όχι στα βαθιά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα και με περίσσια αλαζονείας ερμηνεύουν την ήττα με πολιτικάντικους όρους, παραδέχονται ότι δεν έχουν μυρωδιά για το τι γίνεται στο πεζοδρόμιο.
Δεν είχαν καν το κουράγιο και την παλικαριά να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που τους στήριξαν και τους ψήφισαν, αλλά να έχουν σαν πρωτεύοντα πολιτικό σχεδιασμό να ψάξουν σε ποιες παραλίες, της Αττικής, της Χαλκιδικής ή των Χανίων έκαναν το μπάνιο τους οι Νεοδημοκράτες, τι αντηλιακό προτίμησαν και γιατί η πίττα από το σουβλάκι που έφαγαν ήταν αλάδωτη.
Όλοι εμείς που ξεκινήσαμε τους αγώνες, από τις μαθητικές κινητοποιήσεις στα δύσκολα πέτρινα χρόνια για την παράταξη, στις αρχές του ΄80 με την Μ.Α.ΚΙ., έως τις κινητοποιήσεις με την Δ.Α.Κ.Ε. για την ανατροπή των ασφαλιστικών δικαιωμάτων στις μέρες μας, δεν αισθανόμαστε ούτε αδικημένοι, ούτε οργισμένοι, ούτε απογοητευμένοι.
Αισθανόμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ, γιατί χωρίς ανταλλάγματα και χωρίς να εξαργυρώσουμε το ξύλο στα πεζοδρόμια όταν η κομματική αντιπαράθεση παιζόταν με όρους heavy metal, στηρίξαμε στελέχη που όταν έγινε η θάλασσα γιαούρτι δεν πήραν τα χρυσά κουτάλια, αλλά έπεσαν με μακροβούτι.
Όταν καβαλάς το καλάμι κινδυνεύεις από δύο πράματα. Ή να σου γυρίσει ο άνεμος κόντρα ή να μην χωράς να στρίψεις στις κλειστές στροφές. Παρωχημένος πολιτικός λόγος, ρηχός, χωρίς ουσία, χωρίς όραμα και προοπτική, καθρεφτίζει δυστυχώς την πραγματικότητα της πλήρους ανεπάρκειας ορισμένων κυβερνητικών και κομματικών στελεχών και την διαμόρφωση ενός αρνητικού δύσοσμου κλίματος, που με τα σημερινά αποτυπωμένα εκλογικά αποτελέσματα, είναι μη αναστρέψιμο.
Όταν η αυτοκριτική είναι παντού απούσα σε όλη την κομματική δομή, από όλα τα στελέχη μικρά ή μεγάλα, όταν δεν υπάρχει η βούληση για εκκαθάριση και για διωγμό όλων αυτών πού πληγώνουν τον ζωντανό πολιτικό οργανισμό, όταν τα λαμόγια, οι ηλίθιοι, οι ανεπαρκείς, είναι πρωταγωνιστές στην καθημερινότητα του πολίτη, του εργάτη, του φοιτητή, του αγρότη, του άνεργου και κυριαρχούν, όταν, όταν…
Οι ηγέτες πρέπει να χαρακτηρίζονται από το θάρρος των πράξεων τους και την γενναιότητα τους πολύ δε περισσότερο όταν είναι τραυματισμένοι. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να χαρακτηρίζει τους κυβερνόντες, που κάθε μέρα αυτοδιαψεύδονται και πράττουν ώστε να αποδείξουν το αντίθετο.
Πέντε χρόνια είναι πάρα πολλά για να πάρεις χαμπάρι τι σου γίνεται, αν φυσικά καταλάβεις πρώτα ότι κάτι γίνεται.
Εάν ο Πρόεδρος δεν μπορεί να ξεβρομίσει το κόμμα από την σαβούρα και την χλέπα, πρέπει να γνωρίζει ότι κάθε ζωντανός οργανισμός θα ενεργοποιήσει αυτόματα τους μηχανισμούς ίασης και θα αποβάλει κάθε ξενιστή, προστατεύοντας κάθε υγιή ιστό της δομής του.
Άλλος ένα χαρακτηριστικό του ηγέτη είναι και η ημέρα μετά τον αγώνα. Το πώς διαχειρίζεται το αποτέλεσμα. Όσοι έχουν ασχοληθεί και ασχολούνται με τον αθλητισμό, γνωρίζουν ότι η διαχείριση της νίκης είναι πολύ πιο δύσκολη αλλά και σημαντικότερη από την διαχείριση της ήττας. Και το 2004 και το 2007 μετά τις νίκες της ΝΔ, η συμπεριφορά της κυβερνητικής ομάδας επιβεβαιώνει τον κανόνα και οδήγησε τα πράματα στην σημερινή ημέρα.
Έως το ξύπνημα από το κώμα που έχει πέσει το κόμμα, θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα δρούμε κατά συνείδηση. Ας πράξουν το ίδιο και οι κυβερνόντες όσο συνείδηση και εάν τους έχει απομείνει. Μπορούν να την βρουν στο πεζοδρόμιο, στα εργοστάσια, στα σχολεία, στα χωράφια, στα νοσοκομεία, στα μαγαζιά.
Εμείς θα είμαστε πάντα εκεί, στο φυσικό μας χώρο να περιμένουμε τους εξωγήινους συντρόφους μας. Έως τότε σκεπαστείτε γιατί υπάρχει ΡΕΥΜΑ και μπορεί να πλευριτώσετε.


ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ και στο facebook

20 σχόλια:

BENEAS GEORGIOS είπε...

Χαιρετίσματα στην εξουσία...
από τη στιγμή που και ο Π. Γ. της... επιτροπής των ΒΕΕ ψήφισε Κυνηγούς ! ! !

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Καραμανλής ο νεώτερος,
Αποδείχθηκε στην μέχρι τώρα θητεία του ότι είναι ο Πρωθυπουργός με τα πιο αργά αντανακλαστικά !
Θα του πάρει ως τις Βουλευτικές να καταλάβει τι έγινε στις Ευρωεκλογές !
Και μετά θα έχει χρόνο να το αναλύσει…

βουκόλος είπε...

Σπύρο αυτό το πλευριτώσετε σκέτο πάει ή σημαίνει θα "ΠΛΕΥΡΗτώσετε"?

Ανώνυμος είπε...

Πρίν δυό μέρες άκουγα τόν Μαργαρίτη Τζίμα σε ένα πρωινό τού Αυτιά.Καλός τίμιος καθαρός άνθρωπος δέν λέω αλλά ρε παιδί μου νομίζω οτι ζεί σε άλλο κόσμο.Εγώ άν ήμουν ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ θα μεταμφιεζόμουνα και κάθε μέρα θα πήγαινα σε διάφορα Νοσοκομεία,ΙΚΑ,κλπ διότι μου φαίνεται ή οτι οι συμβουλάτορες τους τους λένε ψέμματα και μπούρδες,ή είναι εντελώς ανίκανοι οι ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλε καπως αργα τα θυμηθηκες ολα αυτα!!!
Μεχρι να παρεις τα οφιτσια δεν ΕΒΓΑΖΕΣ αχνα!!!

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!

ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ!!!

Μπενεα συμμεριζομαι τις αποψεις σου σε αρκετα θεματα και θελω να τοποθετηθεις για την ανακοινωση του VICEPRESIDENT ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΙΕΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΡΙΑ!!!(αληθεια γιατι δεν αναφερουν το ποσοστο της ΕΓΣΣΕ.!!!)
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΘΡΟΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΤΑ ΔΥΟ ΕΤΗ (ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ )ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ!!!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΥΨΕΙΣ!!! ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΕΤΗ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕΣΚ.

Ανώνυμος είπε...

Tα οφίτσια τάκλεψε του τα χάρισες εσύ ή μήπως τα δικαιούταν?
Εσύ για να λέμε του στραβού το δίκιο ποιός είσαι ας πούμε, για να δούμε είσαι πιό τίμιος απ τη γυναίκα του καίσαρα ή ξεφωνιμένο λαμόγιο? Εγώ και εσύ τελικά είμαστε μόνο άξιοι και τίμιοι? Τώρα πως γίνεται και είναι τίμιοι οι κουκουλοφόροι και άτιμοι οι επώνυμοι αυτό μόνο ένα μυαλό γεμάτο σκατά σαν τα δικά μας το καταλαβαίνει!!!!
Ο επίσημος πληθωρισμός είναι 0,5% άσχετα ότι όλοι ξέρουμε ότι είναι 20%. Διαλέγεις και παίρνεις.

Ναι! Βάλε τώρα τον Μπενέα να τους πριονίσει-πράγμα που δεν μποορείς να κάνεις εσύ-για να παραιτηθούν να αναλάβεις εσύ!!!! χιχχιχιχιχιχιχιιχιχιχι!!!!!!!!!
Σωθήκαμε τώρα! Εκτός και αν είσαι τεράστιος και δεν το ξέρουμε!
Αν είσαι βουρ στην επωνυμία ΄με άποψη και θέση και εμείς ακολουθάμε! Εξ άλλου για κριάρια ψάχνουμε! Οι λαγοί δεν φαίνεται να τραβάνε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως, για να ξέρεις, συμφωνώ με αυτά που γράφει ο Σπύρος με μιά διαφορά! Δεν είναι ότι περιμέναμε τόσα χρόνια το τίποτα, αλλά δώσαμε και κομμάτι της ζωής μας. Και δεν είμαστε μαλάκες όπως λέει, είμαστε αδιάβαστοι και άπειροι, διότι ο ποιητής το έγραψε! Εμείς δεν το διαβάσαμε ή το περάσαμε στο ντούκου:

Σοφοί τη γη ρωτήσανε τι έχεις και ραγίζεις
μη σε βαραίνουν τα βουνά και όλα μας τα γκρεμίζεις
δε με βαραίνουν τα βουνά και άλλα τόσα να’ ναι
κλαίω γιατί στην πλάτη μου κορόϊδα περπατάνε

Ανώνυμος είπε...

Μπενεα δεν μας τα λες καλα σε ξεραμε για ανθρωπο αδεσμευτο που τα ελεγες εξω απο τα δοντια.
Το οτι υποστηριζεις την ΕΕΣΚ δε σημαινει οτι δεν πρεπει να ασκεις κριτικη.
Το αρθρο ΣΤΟ ΠΥΡΣΟ ειναι ενας συγκερασμος αποψεων που ειναι ακαταληπτο για οσους εχουν γνωση απο ΣΣΕ και φαινεται οτι ειναι το αποτελεσμα του διακομματικου προεδρειου.
Δυστυχως για την ΕΕΣΚ αντι να τραβηξει μπροστα πηγαινει πισω και μαζι ολη εκεινη που πιστεψαν στο διακοματικο προεδρειο.
ΕΣΥ ομως ΜΠΕΝΕΑ που ευαγγελιζεσαι το διαφορετικο πρεπει να μιλησεις γιατι Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.

Και κατι ακομα φτανει πια η χρησιμοπιηση για τον ΠΙΠΙ του "ουσιαστικου" που του προσεδωσαν καποιοι ανεγκεφαλοι.
Το καταλαβες ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 14.26.
Και κατι ακομα μεγαλε πες μας εσυ το ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΕΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ξεκινώντας να πω πως δεν θα είμαστε και πάνω από τον υπολογιστή για να τα προλαβαίνουμε όλα στο τσακ…

Συνάδελφοι προέρχομαι από την petrola και για καλή μου τύχη κοιμήθηκα νηστικός και με την συγχώνευση ξύπνησα χορτάτος.
Και όχι μόνο !
Όλα αυτά που απολαμβάνω εγώ και οι λοιποί Ελευσίνιοι σαν εμένα δεν χωράει αμφιβολία πως ήταν επιτυχίες των συνδικαλιστών των ΕΛΠΕ και παροχές των Διοικήσεων πριν την ενοποίηση.
Από τη στιγμή που το μαγαζί έγινε ένα οι συμβάσεις είναι όμοιες με αυτές που (ΟΜΟΦΩΝΑ) έκλειναν οι (ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ;;;;) της petrola με τις τότε Διοικήσεις της.
Τι θέλω να πω με αυτό;
Αυτό που και παλαιότερα είχα πει σε σχόλιά μου στο blog των ΕΛΠΕ.
Σιγά - σιγά όλοι μας από κάτι θα παραχωρούμε έως ότου φτάσουμε στο σημείο μηδέν (petrola).
Μου ζητάτε να κάνω ανάλυση και κριτική στη φετινή 2ετή !
Κάνατε εσείς το ίδιο για τις συμβάσεις που έκλεισε το προηγούμενο προεδρείο (ΠΑΣΚΕ), το 2004 – 5 – 6 & 7 ;;;
Εάν το κάνετε θα καταλάβετε. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά.
Σε τι διαφέρουν από αυτές που έκλεινε ο Νικολόπουλος με την παρέα τότε;;;
Μήπως υπολείπονται κιόλας από αυτές;;;
Δυστυχώς κάποια πράγματα αλλάζουν γύρω μας και το χειρότερο είναι να μην το αντιλαμβανόμαστε.
Θαυμάστε τι Διοίκηση ασκούν Διευθυντές στην Ελευσίνα που προέρχονται από τον Ασπρόπυργο και υποτίθεται πως ανδρωθήκαν σε άλλο περιβάλλον…
Σε τι διαφέρει π.χ. ο Κάγκας από τον Ανδρέου;;;
Μη με τσιγκλάτε γιατί θα μπούμε σε μια αντιπαράθεση που δεν οδηγεί πουθενά, ενώ παράλληλα θα χάνουμε και την καθημερινότητα .
Αναλώστε το χρόνο δημιουργικά και διεκδικητικά, όχι κομματικά και όχι ψιλικατζίδικα (0.03 ή 0.30….)
Είναι σα να επιζητούμε νύφη από μπροστά παρθένα και από πίσω να περνάνε τραίνα ! ! !

zarkadaki είπε...

giati lete gia th fetinh kai den lete gia thn persinh Σ.Σ.E. pou
ola ta paidia sthn eleysina kanoun akoma party me ta klimakia pou phran???
mh lete tipota gia to twrino swmateio giati 8a shkwthoune kai oi petres twn B.E.E kai tha sas
ΒΑΡΑΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

Προς 18:28

Την κολοκυθιά θα παίξουμε τώρα?
Μπήκες πρώτος, έβγα πρώτος?
Ανώνυμα βγήκες, ανώνυμη απάντηση άρμόζει. Δημοκρατικότατο! Ισονομία!
Μέχρι τώρα είμαστε ίδιοι! Ανώνυμοι! Δηλαδή σκιές κατά Γιάγκουρα! Και σαφώς δεν ενδειαφέρει κανένα η άποψή μου εκτός από εσένα που μπορεί να θίχτηκες! Διότι άν επικροτούσα αυτά που λές θα σου άρεσε και θα σε ενδιέφερε μάλλον. Αυτά όμως, όπως πρέπει να ξέρεις, συμβαίνουν στις ανωνυμίες και μπορεί και να ξεφύγει και κανένα μπινελίκι και οι μισοί να μην συμφωνούν με την άποψή σου!
ΟΚ. Όλα καλά. Μία ένσταση μόνο. Ο Σπύρος βγήκε με πολιτική θέση, και εσύ τον πήγες επί προσωπικού εργατικού και συνδικαλιστικού θέματος. Δικαίωμά σου και σεβαστό. Μην ξεχνάς όμως πως και εγώ και εσύ είμαστε εκτός θέματος! Και τους συμπαρασύραμε όλους απο ότι βλέπεις! Η ανάρτηση άλλα ερεθίσματα δίνει. Εγώ πάντως μιά και μπήκα ένα συμπύκνωμα άποψης επί του θέματος το κατέθεσα πάραπάνω στις 14:48 για να μην είμαι και τελείως εκτός θέματος .Εσύ έχεις κάτι να μας πείς επ αυτού?

Υ.Γ
Χρήση και συνάφειες υποκοριστικών, ουσιαστικών, προσώπων και πραγμάτων δεν υπάρχουν στο δικό μου μυαλό. Εκφράσεις του συρμού ή μεταφορικές εκφράσεις ναι. Τώρα εσύ για να συναρτάς τέτοια πράγματα μάλλον κάτι άλλο θα είχες στο μυαλό σου εκείνη την ώρα ή άλλα διαβάζεις και άλλα "θέλεις" να καταλάβεις.
Και σαφώς δεν είμαι ο Μπενέας.

Άντε καλό βράδυ.

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Τελικά οι Νεοδημοκράτες των ΕΛΠΕ που... τιμωρούν όπως λέει ο ανώνυμος, συμφωνούν ή διαφωνούν με τα γραφόμενα του αρθρογράφου;
Έτσι ρωτώ για να καταλάβω το IQ τους ! ! !

Spiros είπε...

Aν κάποιος ενοχλήθηκε με τις απόψεις μου και πέρασε στην προσωπική επίθεση και μάλιστα ανώνυμα, το λιγότερο που μπορώ να τον χαρακτηρίσω δεν είναι σκιά όπως λέει ο Γιάγκουρας, αλλά βρώμικη σιχαμαιρή κολωτρυπίδα.
Όταν ξεβρωμίσει, αρωματιστεί και μου μιλησει με όμορφα λογάκια τρυφερά μπορεί και να ασχοληθώ μαζί του.
Έως τότε έχει όλο τον χρόνο να σέρνεται και να σκουπίζει τον κώλο του ή σε πράσινο χορτάρι ή σε γαλάζιο τάπητα.

Με τις υγείες σου αγοράκι μου.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο μεσοβεζικη η τοποθετηση σου.
δεν ειναι σωστο να πατας σε δυο βαρκες.
Γιατι πρεπει να συγκρινω τη φετεινη ΣΣΕ με τις παρελθουσες;
Τι κερδιζουμε οταν ασχολουμαστε με παρελθουσες επιλογες;
Ειναι επικινδυνο να συγκρινεις μια συγκρινεις μια "υποχρωτικη" ΣΣΕ που υπογραφαν με μια "δημοκρατικα" αποδεχομενη μεσω του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
Περσινα ξινα σταφυλια;
Η αντιπαραθεση παντα οδηγει σε ενα συμπερασμα εστω και αν δεν ειναι γονιμη.

ΜΕ λυπη και οικτο παρακολουθουμε την ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΠΙΠΗΣ.
Δεν μας ενδιαφερουν οι ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ και οι ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ που επαιζε στα πεζοδρομια ως "ΜΑΚΙ" ΑΥΤΑ ΤΟΝ "ΤΙΜΟΥΝ" ως ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ.

ΓΙΑΤΙ ΠΙΠΙ ενοχληθηκες και θιχτηκες απο τον ΑΝΩΝΥΜΟ και το σχολιο του.
ΠΟΙΟ σε εθιξε οτι δεν εβγαζες ΑΧΝΑ η οτι ΠΗΡΕΣ ΟΦΙΤΣΙΑ;

Και τα δυο δεν ειναι αληθεια,
ΤΕΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ-ΕΛΠΕ.

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ειναι αληθεια οτι "εξαργυρωσες" την ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ "θεση" με την ΠΡΟΑΓΩΓΗ.
ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ" ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.


Δεν θα πεσω στο ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.


ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΜΠΕΝΕΑΣ "ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ" για τη κτρακυλα της ΔΑΚΕ-ΕΛΠΕ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ
"ΑΞΙΟΙ-ΑΞΙΟΙ-ΑΞΙΟΙ".

BENEAS GEORGIOS είπε...

Εάν θέλεις μπορούμε να συμφωνήσουμε !
Για μένα είναι λίγη η ΔΑΚΕ και η ΠΑΣΚΕ, για σένα είναι λίγη η ΕΕΣΚ !
Ελάτε να φτιάξουμε μια «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και να τα σαρώσουμε όλα !
Τότε να δεις εγκεφαλικά στα «δίδυμα» και στα «μάρμαρα» !
Όσον αφορά την επαγγελματική εξέλιξη παιδιών της παράταξης θα με βρεις απέναντι στις τοποθετήσεις σου.
Καλά έκανε και προήχθη ο Σπύρος και με τη σειρά του να βοηθήσει και τους από κάτω του.
25 χρόνια είχαμε δείγματα γραφής από το ΠΑΣΟΚ την ΠΑΣΚΕ και τις κλαδικές, δεν βάλαμε μυαλό;
Θα τρωγόμαστε μεταξύ μας;
Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα για να κάνει την αυτοκριτική του.
Έλα να δεις στις ΒΕΕ τι έγινε τα τελευταία 5 χρόνια…
Τα γαλάζια παιδιά στα τάρταρα…
Μήπως είσαι και λίγο συνυπεύθυνος;
Μας στέλνουν στο ΠΑΣΟΚ όχι γιατί το πιστεύουμε, αλλά εκδικητικά έναντι της Ν.Δ.
ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ,
ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ ΕΕΣΚ ΕΛΚΕ ΑΔΚΕ ΑΣΚ ΝΔΣΚ ΚΛΠ.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΠΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!"
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΩΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ".
ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ "ΠΛΗΒΕΙΟΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΚΙΟΥΣ".
ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ "ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟ "ΜΕΣΟ" ,"ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΞΙΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΨΗ".
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ" ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ "ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ.

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ "ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΟΥ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ (ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΤΗ).

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΣΚΕ,ΔΑΚΕ,ΕΕΣΚ.ΕΛΚΕ,ΑΣΚ, ΑΔΚΕ ,ΝΔΣΚ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Διάβασα σήμερα το πρωί τον ΠΥΡΣΟ και το συγκεκριμένο άρθρο.
Δεν βλέπω ότι είναι μια διαφορετική προσέγγιση και ανάλυση από αυτές που έκαναν και οι προηγούμενοι για να στηρίξουν τις... συνδικαλιστικές επιτυχίες στους.
Εγώ ευθέως σε ρωτώ:
Με "επιτυχίες" όπως αυτές των τελευταίων χρόνων, (2004 -2009) πιστεύεις πως διαμορφώθηκαν τα κεκτημένα των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ;
Μήπως κάτι άλλαξε από την συγχώνευση και μετά;
Και τέλος ποιός βάφτισε τον εκπρόσωπο του ΛΑΤΣΗ, εκπρόσωπο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο,
...οι τελειες μιλησαν.
Τα κεκτημενα απειλουνται συνεχως απο ολες τις παραταξεις που αποδειχτηκαν "λιγες".

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ "ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ-ΜΠΡΟΣΤΑ-ΤΩΡΑ".

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

Spiros είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ Ο SPIROS-ACE EINAI O SPIROS DHMOY ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ
"ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΜΠΡΟΣΤΑ-ΤΩΡΑ"