Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Απολογισμός του Κώστα Ρόκα Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Μάνδρας - Ειδυλλίας!


Ο φίλος και συνάδελφος Κώστας Ρόκας, εκλεγμένος Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Μάνδρας - Ειδυλλίας, κάνει τον απολογισμό της θητείας του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος στην τοπική οργάνωση, τονίζοντας τα εξής:
Με αφορμή την επικείμενη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου και του ΔΣ της Τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Μάνδρας - Ειδυλλίας ως απερχόμενος Πρόεδρος, θέλω αρχικά να εκφράσω τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες, τόσο στο απερχόμενο ΔΣ, όσο και σε όλα τα μέλη της οργάνωσής μας, για την στήριξή τους και την κοινή πορεία που είχαμε μέχρι σήμερα για το καλό της Πατρίδας, της κοινωνίας και του κόμματός μας.
Θεωρώ υποχρέωση όλων μας να συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία που ορίστηκε για τις 24 Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με την εγκύκλιο του κόμματος και τα οριζόμενα σε αυτή, με πίστη στα ιδανικά της παράταξης και τις πολιτικές και ιδεολογικές κατευθύνσεις της ΝΔ.
Όσο με αφορά θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξή μας και θα παρέχω κάθε βοήθεια στον νέο Πρόεδρο και το ΔΣ της τοπικής μας, που θα προκύψει από τις εκλογές.
Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, νομίζω ότι έχει αξία να αποτυπωθεί η συνολική δράση που είχαμε ως απερχόμενη διοίκηση την περίοδο 2016 - 2021 ως ένας μικρός, συνεκτικός απολογισμός:
Με δεδομένη την επί 2 και πλέον χρόνων πανδημία που συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν μας ανάγκασαν να μείνουμε μακριά, όλο αυτό το διάστημα από την αμεσότητα που απαιτεί η πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης μας, αλλά και ευρύτερα.
Όμως, από την έναρξη των καθηκόντων μας, τον Μάιο του 2016 και από την πρώτη στιγμή εργαστήκαμε για την δημιουργία χώρου εγκατάστασης της τοπικής μας, για τα νέα γραφεία του κόμματός μας, κατορθώνοντας και με την απαραίτητη χορηγική στήριξη, να διαθέτουμε πλέον ένα χώρο αξιοπρεπή και φιλικό.
Στα εγκαίνια κορυφαία στελέχη της παράταξης μάς τίμησαν με την παρουσία τους και λάμπρυναν την τότε εκδήλωσή μας με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό κ βουλευτη της Α' Αθηνών κ. Βασίλη Κικίλια.
Πραγματοποιήσαμε πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό και Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Άδωνη Γεωργιάδη και την συμμετοχή βουλευτών και πολιτευτών.
Πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό και νυν ευρωβουλευτή κ. Μανώλη Κεφαλογιαννη.
✅Δράσεις στήριξης στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Μάνδρα.
✅ Δράσεις στήριξης στους πληγέντες από τις φωτιές στο Μάτι. 
✅Δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.
✅Φιλανθρωπικές δράσεις Χριστουγέννων σε συλλόγους, κοινωνικές ομάδες κ.α.
Ένας κύκλος άνοιξε και κλείνει με πολλές και καλές αναμνήσεις!!!
Σας ευχαριστώ!!!























Δεν υπάρχουν σχόλια: