Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Να θυμόμαστε και να προσέχουμε!!!


Με δυο λιτές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο και τη Θεσσαλονίκη, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του κορονοϊού, οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της εταιρείας κατέθεσαν στεφάνια στα Μνημεία τιμώντας τους συναδέλφους που χάθηκαν άδικα εκείνο το θλιβερό πρωινό της 8ης Μαΐου 2015 στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου.
Στην εκδήλωση η εταιρεία εκπροσωπήθηκε σε ανώτατο διοικητικό επίπεδο με τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Παπαθανασίου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ανδρέα Σιάμισιη να καταθέτουν από κοινού στεφάνι.
Στεφάνια επίσης κατέθεσαν το ΠΣΕΕΠ, το Σωματείο Εργαζομένων σε Εργολάβους ΣΕΕΕΠΦΧ, το Σωματείο Εργαζομένων στην ΕΚΟ ΑΒΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας - Δυτικής Αττικής ΕΚΕΔΑ.
Ανακοινώσεις για το θλιβερό συμβάν εξέδωσαν η Εταιρεία, τα Σωματεία, οι συνδικαλιστικές παρατάξεις των εργαζομένων, η Ομοσπονδία και το Εργατικό Κέντρο.
Η 8η Μαΐου θα παραμείνει στην ιστορία του Ομίλου, ως η μέρα που σημαδεύτηκε από την απώλεια των τεσσάρων συναδέλφων μας, των Μπάμπη Δευτεραίου, Ραμαντάν Ντελιλάι, Αντώνη Αβράμπου και Κώστα Μαγγούρα.
Πέντε χρόνια µετά, τιµούµε τους αδικοχαµένους συναδέλφους µας, στεκόµαστε µε σεβασµό στα πρόσωπα των οικείων τους, αλλά στέλνουµε και ένα ξεκάθαρο µήνυµα προς όλες τις κατευθύνσεις: Τίποτα και κανείς δεν µπορεί να ξεχαστεί, γιατί όποιος ξεχνά τις τραγικές σελίδες της ιστορίας του, είναι καταδικασµένος να τις ξαναζήσει.
Συνεχίζουµε τον αγώνα µας για ασφαλή Οργανογράµµατα και δεσµευόµαστε ότι δεν θα σταµατήσουµε να αγωνιζόµαστε ενάντια σε πολιτικές, από όπου κι αν προέρχονται, που οδηγούν εργαζόµενους και διυλιστήρια σε αδιέξοδες ατραπούς.


























Δεν υπάρχουν σχόλια: