Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Το Καρναβάλι που δεν άφησαν να ολοκληρωθεί!!!


Το ότι ο Κικίλιας θα είναι ο Βασιλιάς Καρνάβαλος στα Καρναβάλια του 2021 είναι εκ των ουκ άνευ. Από κοντά και οι υπόλοιποι του υπουργικού συμβουλίου που σιγοντάρουν αυτή την ανόητη απόφαση.
To 160o Καρναβάλι της Μεσσήνης δεν το άφησαν να ολοκληρωθεί, όπως δεν άφησαν και τα άλλα Καρναβάλια σε ολόκληρη την επικράτεια. Την ίδια στιγμή που δεν επιτρέπεται η μάζωξη καρναβαλιστών και θεατών στους υπαίθριους χώρους, μπορούν ελεύθερα να συνωστίζονται αθλητές και δεκάδες χιλιάδες θεατές σε κλειστά και ανοικτά στάδια. Μπορούν να συνωστίζονται ηθοποιοί και θεατές σε κλειστά θέατρα και κινηματογράφους. Μπορούν να εκδράμουν οι σχολικές κοινότητες σε όλη την επικράτεια και στο εξωτερικό. Μπορούν να πραγματοποιούνται διεθνή συνέδρια όπως αυτό των Δελφών. Μπορούν να μεταφέρονται ανεξέλεγκτα λαθρομετανάστες σε όλη την επικράτεια.
Έχουμε πρόωρη Πρωταπριλιά;
Αυγενάκης: Κανονικά οι αγώνες το Σαββατοκύριακο.
Κικίλιας: Ματαιώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις.
Αντί ο γραφικός Κικίλιας και η κυβέρνηση να δουν με αποτελεσματικότητα τις χρόνιες παθογένειες στον χώρο της υγείας αναλώνονται σε βερμπαλισμούς και σενάρια χειραγώγησης των μαζών.
Είναι τυχαίο άραγε ότι η απόφαση για τα Καρναβάλια ήρθε ευθύς αμέσως μετά το μπάχαλο στα νησιά με ευθύνη της κυβέρνησης;
Και ενώ διαπίστωσαν άμεσο κίνδυνο από τα Καρναβάλια, δεν διαπιστώνουν τα αυτονόητα: Κλείνουν ραντεβού σε καρκινοπαθείς και άλλους βαρύτατα ασθενείς… μετά θάνατον. Ένας εργαζόμενος εάν ασθενήσει από μια εποχική γρίπη δεν βρίσκει γιατρό ούτε για να πάρει βεβαίωση και να δικαιολογήσει την απουσία του από την εργασία. Τα εξωτερικά ιατρεία είναι μονίμως κατειλημμένα από Ρομά και λαθρομετανάστες που ουδέποτε έχουν συνεισφέρει το παραμικρό υπό τη μορφή ασφαλιστικών εισφορών. Οι ασφαλισμένοι πληρώνουν από την τσέπη τους, όσοι έχουν τη δυνατότητα, τα ιδιωτικά θεραπευτήρια ή πεθαίνουν.
Θα μπορούσα να γράφω ώρες…
Υποτίθεται ότι είχαν προγράμματα και λύσεις, αλλά το μόνο που καταφέρνουν μέχρι στιγμής είναι η καταβαράθρωση των τοπικών οικονομιών που χειμάζουν εδώ και χρόνια χωρίς καμιά ελπίδα ανάκαμψης.
Αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι το μόνο που είχαν να μας προτείνουν ήταν τον επόμενο Βασιλιά του καρναβαλιού για το 2021 που είναι και έτος σημαδιακό…
Να θυμούνται μόνο ότι τον Βασιλιά Καρνάβαλο τον καίνε με τη λήξη του καρναβαλιού!!!



























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: