Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Εξόρμηση στήριξης της τοπικής αγοράς από τον Βαγγέλη Ντηνιακό!!!


Η δημοτική παράταξη Χαϊδάρι ξανά του Βαγγέλη Ντηνιακού πραγματοποίησε σήμερα το πρωί συμβολική δράση στήριξης της αγοράς του Χαϊδαρίου, διανέμοντας έντυπο υλικό στους κεντρικούς δρόμους και επισκεπτόμενη καταστήματα της πόλης μας.
Ο Βαγγέλης Ντηνιακός και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον ακολούθησαν, ευχήθηκαν στους καταστηματάρχες και στους συμπολίτες μας που είχαν βγει για ψώνια, Καλές Γιορτές ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και κάλεσαν μικρούς και μεγάλους στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της δημοτικής παράταξης που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στον χώρο συνάντησης του συνδυασμού!


Σοκολατένια Χριστούγεννα 

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 μέχρι τις 17:00, μικροί και μεγάλοι θα ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων!
Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με τους μικρούς μας φίλους, συντριβάνι σοκολάτας, μουσική, animateur, Άγιος Βασίλης, μπαλόνια, γλυκά, και παιδικά ηλεκτρονικά παιχνίδια θα μας περιμένουν στο χώρο συνάντησής μας, στην οδό Στρ. Καραϊσκάκη 65 στον πευκόδρομο του κέντρου Χαϊδαρίου!










































































































1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μένω στην σκρα που Υπάρχουν κούνιες. Μάλλον που δεν υπάρχουν κούνιες και μου είπε ένας ότι θα τις φροιαξουν9το νέο έτος. Βέβαια εδώ και έναν χρόνο είναι χαλασμένα τα πάντα.. γτ άραγε για τους ψήφους;; που παίζουν τα παιδιά και τα σκουπίδια είναι μέχρι τον Θεό; μπαααα δεν νομίζω..