Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ο κύβος ερρίφθη: Ο Γιακουμάτος θα συνεχίσει να πολιτεύεται στο Χαϊδάρι!!!


Ο κύβος ερρίφθη: Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος θα συνεχίσει να πολιτεύεται στην πόλη μας. Ήταν ο πρώτος που ενημέρωσε την ηγεσία του κόμματος ενόψει της τριχοτόμησης της Β' Αθηνών ότι επιλέγει να πολιτευθεί στον Δυτικό Τομέα και φυσικά αυτό έγινε αποδεκτό. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Παιδί των Δυτικών Προαστίων από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, συνέχισε να ενδιαφέρεται για τους συμπολίτες μας και τα προβλήματα της περιοχής για πολλές δεκαετίες από τη θέση του Βουλευτή και του Υπουργού, αλλά και από κάθε δημόσιο αξίωμα που κατείχε όλα αυτά τα χρόνια.
Ως γνωστόν, από τις επόμενες εκλογές η αχανής Β' Αθηνών χωρίζεται σε τρεις εκλογικές περιφέρειες: στον Βόρειο Τομέα, τον Νότιο Τομέα και τον Δυτικό Τομέα. O Βόρειος Τομέας θα διαθέτει 15 έδρες, ο Νότιος Τομέας 18 και ο Δυτικός Τομέας 11 έδρες.
Ο Δυτικός Τομέας υπενθυμίζουμε πως απαρτίζεται από τους Αγίους Αναργύρους, την Αγία Βαρβάρα, το Αιγάλεω, το Ίλιον, το Καματερό, το Περιστέρι, την Πετρούπολη και το Χαϊδάρι.
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σε μια σύντομη σημερινή του δήλωση για το blog, μεταξύ άλλων τονίζει: Στις γειτονιές του Περιστερίου, του Αιγάλεω, του Χαϊδαρίου, του Καματερού, των Αγίων Αναργύρων, του Ιλίου, της Πετρούπολης, της Αγίας Βαρβάρας θα δώσουμε μαζί τη μεγαλύτερη πολιτική μάχη της Μεταπολίτευσης. Εκεί που γεννήθηκα και ανδρώθηκα. Όλες και Όλοι μαζί για την πρωτιά και αυτοδυναμία της ΝΔ, για την πρωτιά στο Δυτικό τομέα.
Οι φωτογραφίες είναι από πρόσφατη ομιλία του εδώ!




Δεν υπάρχουν σχόλια: