Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Προσέξτε μην σας πάρει το γαλάζιο ποτάμι!!!


Από το 1981 έως σήμερα έχω δώσει το παρών στις περισσότερες συγκεντρώσεις της Πλατείας Συντάγματος και του Πεδίου του Άρεως.
Συγκεντρώσεις κομματικές, συνδικαλιστικές και εκκλησιαστικές.
Αυτό που συνέβη σήμερα δεν έχει προηγούμενο.
Διένυσα πολλά χιλιόμετρα από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα για να σας μεταφέρω τις εικόνες  που ακολουθούν.
Σας λέω μετά βεβαιότητας ότι η σημερινή συγκέντρωση ήταν τουλάχιστον τετραπλάσια - πενταπλάσια, από τη μεγάλη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων παραμονή του δημοψηφίσματος του 2015 που το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ.
Θα μου πείτε και τι νόημα έχει αυτή τη στιγμή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύζονται από εικόνες της σημερινής συγκεντρώσεως να προσθέσω κι εγώ άλλο ένα φωτογραφικό άλμπουμ;
Και όμως έχει!
Οι εικόνες με το γαλάζιο ποτάμι που κατέκλυσαν σήμερα την Αθήνα και πριν λίγες μέρες τη Θεσσαλονίκη, πρέπει να φτάσουν παντού, σε όλο τον κόσμο, μαζί με το μήνυμα: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Να πάρουν το μήνυμα οι απανταχού της γης ανιστόρητοι ή όσοι γνωρίζουν αλλά κάνουν τα στραβά μάτια για να εξυπηρετήσουν γεωπολιτικά συμφέροντα, να προσέξουν και όσοι συγκυριακά διαχειρίζονται τα Εθνικά μας θέματα.
Να προσέξουν γιατί θα τους πάρει το γαλάζιο ποτάμι που έπνιξε σήμερα την Αθήνα.
Και δεν υπονοώ ότι αυτό το γαλάζιο ποτάμι μπορεί να ανήκει σε γαλάζια πολιτικά μαγαζάκια που ενδεχομένως φέρουν αυτό το χρώμα στα εμβλήματά τους…
Ας το προσέξουν άπαντες!!!   


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν σου πω γειτονα οτι σε ειδα πεντε παρα που κατεβαινες την ερμου προς μοναστηρακι με την φωτογραφικη μηχανη στο αριστερο και οτι στις εκατονταδες φωτο σου με εχεις μεσα μια φορα καθαρα στην αποβαθρα και αλλη μια μακρια στην παλια βουλη θα με πιστεψεις.
οπως παντα αναλυτικοτατος με τις φωτο.
και καλα που εβγαλες εκει στην παλια βουλη που ειναι πυκνος ο κοσμος γιατι η αστυνομια λεει εκει τελειωνε ο κοσμος στη σταδιου.