Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Στο Χαϊδάρι η "Πορεία Ελευθερίας" των Κυπρίων Μοτοσικλετιστών προς τιμή των Ισαάκ και Σολωμού!!!


Είκοσι χρόνια από τη θυσία των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού, η οποία έχει ως βασικό στόχο τη διατήρηση της μνήμης της θυσίας τους, διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις με την Πορεία Ελευθερίας Μοτοσικλετιστών.
Στην «Πορεία Ελευθερίας» συμμετέχουν 42 άντρες και γυναίκες με 30 μηχανές, ενώ μαζί τους είναι η κόρη του Τάσου Ισαάκ, Αναστασία, και η αδελφή του Άντρη.
Πραγματοποιείται επί είκοσι χρόνια και εφέτος ξεκίνησε από το Βερολίνο και την Πύλη του Βραδενβούργου στις 16 Ιουλίου, πέρασε από την Πράγα, την Βουδαπέστη, την Σόφια και το Βελιγράδι, έφτασε στην Ελλάδα, και μετά από στάσεις σε Θεσσαλονίκη και Μαγνησία, σήμερα βρέθηκε στην Αθήνα, όπου αντιπροσωπεία της έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Η πορεία μνήμης για τους Ισαάκ και Σολωμού με τους Κυπρίους Μοτοσικλετιστές απόψε έφτασε και έκανε μια στάση στην πόλη μας, το Χαϊδάρι. Ανάμεσά τους η κόρη και η αδελφή του Τόσου Ισαάκ.
Οι φωτογραφίες είναι εμπρός από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην Πλατεία Ηρώων. Η Στρατάρχου Καραϊσκάκη γέμισε Κυπρίους Μοτοσικλετιστές για την Πορεία Μνήμης!








Δεν υπάρχουν σχόλια: