Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Έτσι υποδέχθηκε η Mercedes τη νέα Alfa Romeo Giulia!!!


Η νέα Alfa Romeo Giulia έρχεται να βάλει φωτιά σε μια κατηγορία με πολύ δυνατό ανταγωνισμό και με κορυφαία οχήματα όπως η C Class της Mercedes-Benz, η Σειρά 3 της BMW, το Audi A4 και η Jaguar XE.
H έκδοση που παρουσίασαν οι Ιταλοί στις 24 Ιουνίου γιορτάζοντας τα 105α γενέθλια της εταιρείας, ήταν η σκληροπυρηνική Quadrifoglio Verde με τον ολοκαίνουριο βενζινοκινητήρα V6 turbo 3,0 λίτρων που έχει ρυθμιστεί με την τεχνογνωσία της Ferrari και αποδίδει 510 ίππους. Οπότε, οι αντίπαλοί της σε αυτήν την περίπτωση είναι οι Mercedes-Benz C63 AMG S, BMW M3 και Audi RS4...
Η Mercedes-Benz Ιταλίας κατάφερε με μια ενέργειά της να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων καλωσορίζοντας μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter τη νέα Giulia.
"Επιτέλους θα τρέξουμε και πάλι μαζί. Καλωσόρισες!", αναφέρει το tweet που συνοδεύεται από μια ρετρό φωτογραφία από την εποχή που οι δυο εταιρείες κοντράρονταν στις πίστες.
Συγκεκριμένα, η φωτογραφία είναι από το GP του Brno του 1937 και δείχνει τον Tazio Nuvolari στο κόκπιτ της Alfa 12C δίπλα στη Μercedes W125 του Hermann Lang.
Φυσικά η φράση που χρησιμοποιεί σε συνδυασμό με τη φωτογραφία, έχουν μεταφορική έννοια, καθώς δεν τίθεται -προς το παρόν τουλάχιστον- θέμα επιστροφής της ιταλικής φίρμας στη Formula 1. Η αναφορά παραπέμπει στο εμπορικό κομμάτι, την αγορά δηλαδή, καθώς εκεί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι δύο εταιρείες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: