Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Πως ψήφισαν οι Χαϊδαρώτες για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ!!!


Τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών στο Χαϊδάρι για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ έχουν ως εξής:

Ψήφισαν 299

Έγκυρα 299

Λευκά 4

Λοβέρδος Ανδρέας 120

Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας 99

Γεννηματά Φώφη 76


Πανελλαδικά αυτή τη στιγμή προηγείται η Φώφη Γεννηματά. Αν ξεπεράσει το 50% θα εκλεγεί από απόψε, διαφορετικά θα επαναληφθούν οι εσωκομματικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή μεταξύ των δύο πρώτων.

Στο Χαϊδάρι τώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, Αθηνά Μπούτση, Λάμπρος Πυλαρινός, Μαρία Ηλιοπούλου, και Αθανάσιος Χρονάς, στήριξαν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου που ήρθε πρώτος.

Την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στήριξαν ο πρώην Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Σάββας Βαρυτιμιάδης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Ηρακλής Δρούλιας και ο Εκλεγμένος Σύνεδρος Ευάγγελος Λουπέτης.

Απ' ότι βλέπω, παρά τις όποιες αντιπαραθέσεις και τις επιλογές των τοπικών στελεχών κατά τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, το κάλεσμα ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να ενώνει και να συνθέτει... 

Αυτά, και περιμένουμε τις εξελίξεις τις επόμενες ώρες...

1 σχόλιο:

BENEAS GEORGIOS είπε...


Νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκλέχθηκε την Κυριακή η Φώφη Γεννηματά, μετά τις εσωκομματικές εκλογές όπου υπολογίζεται πως ψήφισαν περίπου 65.000 μέλη του κόμματος.

Η κυρία Γεννηματά συγκέντρωσε το απαιτούμενο 50% των ψήφων και δέχθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από τον απερχόμενο πρόεδρο Βαγγέλη Βενιζέλο και τους συνυποψηφίους της Ανδρέα Λοβέρδο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Όπως ανακοινώθηκε, στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του κόμματος, η νέα πρόεδρος θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ενώ παρόντες θα είναι και οι κ.κ. Λοβέρδος και Κωνσταντινόπουλος.

Σε ανακοίνωσή του ο κύριος Κωνσταντινόπουλος τονίζει ότι «η σημερινή συμμετοχή είναι μήνυμα προοπτικής για την παράταξη. Η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η νέα πολιτική γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο. Μια μάχη για το μέλλον». Υπογραμμίζει ότι «συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης»

Τέλος, αναφέρει ότι «θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες για τη δύναμη που μας έδωσαν Συγχαίρω τη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης».